Awesomess de Düşük Kazanç Sorunu

10 dakikadan uzun videolar için resim atacak var mı nasıl ayarlıyorsunuz reklamları?

bende avesonemess partner kanallarım var ama para vermiyor diyebilirim.Bakalım ama pişman değilim partner kanalım olmasından bir kenarda dursun hatta başka partner kanallarada başvurcam adsense pek güvenmiyorum

Bütün kutuları işaretleyip bide 15 ve 30 mu yapıyorsun? Etiketler 4 5 tane mi?

Bir tek "Videonun ortasında gösterilen reklam saati:" aktif bende, evet videoya göre en fazla iki tane ekliyorum.

Etiket koyabildiğim kadar koyuyorum 15-20 tane .. Az etiket çok kazandırır diyorlar ama bilmiyorum ben farkını göremedim

yansıdı ama yansımaz olaydı şuna bak..

sizce normal mi bu..kategori film

Awesomess ile çalışmaktan memnun olan varmı ?

Awesomess ile çalışmaktan memnun olan varmı ?

başka çare yok ki..gittim bikaç oyunun kestim başını falan ses falan da klasik..bildiğin özgün gibi görünüyor.. oyun kanalı daha çabuk kabul olur diyerekten..sordum nasıl diye..günlük en az 200 izlenim alması gerekiyor diyor..ben o kadar uğraşamam ki hazır kazanç istiyorum..bi hafta kadar bekleyecem bunları yayacam da izlenim gelsin de başvurayım..awe hemen kabul ediyor..
deseler ki kur özgün görünen kanalı..hemen kabul edeyim aweye kim bakar.

---------- Mesaj saat 19:47:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:45:15 civarında gönderildi. ----------

Hocam tahmini kazançlarda, günlük kazancınıza bakın, yabancı film mi ?

yabancı film evet bi de her filmde de 4-5 reklam aktif hali bu.

Verileri geç yansıyor sanırım

Valla herkes aynı yolu deniyor kardeş. Sana nasıl bir yol gösterelim ki? Niche çalışması sevenler var onlardan yardım alabilirsin ama partnerde pek işler mi bilmem.

Onun haricinde ben bu partnerden ve kazançlarından oldukça memnunum heleki son günlerde gayet güzel gidiyor.

OYNATMAYA GÖRE BGBM
$5,51*

OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELIR
$5,83*

TAHMINI PARA KAZANDIRAN OYNATMALAR
1.058*

Kusura bakmayın ss alamadım bu oranlar nasıl sizce?

Bu arada direk düz analystice bakanlar 6 aralıkta izlenmeler güncellenmiş 5 aralıkta paralar ona göre değerlendirsin oranları.

1.913 izlenime 3.36 $ vermiş.Çoğu 30 saniye videolar :D

OYNATMAYA GÖRE BGBM
$5,51*

OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELIR
$5,83*

TAHMINI PARA KAZANDIRAN OYNATMALAR
1.058*

Kusura bakmayın ss alamadım bu oranlar nasıl sizce?

Bu arada direk düz analystice bakanlar 6 aralıkta izlenmeler güncellenmiş 5 aralıkta paralar ona göre değerlendirsin oranları.

1.913 izlenime 3.36 $ vermiş.Çoğu 30 saniye videolar :D

Kazanan parada yansıdı 6 Aralık için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri