Awesomness tv ödeme alma

HellRider

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar ben bi ara forumda konusu açılmıştı tavsiye üzerine awesomness tv ile partner oldum şahsen çok memnun kaldım, bgbg olarak değilde eşleşen 3. taraf kısmı sebebiyle, neyse sorum şu ben ödeme istedim küçük bi form var onu doldurum ödeme talep ettim 145 dolar vardı ben ödeme istediğmde,şimdi ise ay sonuna geldik 300 dolar falan var bana ödeme istediğim andaki geliri mi yoksa bu ayın toplam gelirini mi yollarlar? ödeme alan arakadaşlar yardımcı olursa sevinirim şimdiden cevaplarınız için teşekkürler :) malum okullar başlıyor paraya ihtiyaç olacak.

Geçen ayki ödemenizi alırsınız , Agustos kazancınıda Eylül ayında alırsınız , Adsense Network'e öder , Network'te size , Adsense mantıgı gibi.

hımm anladım yani ağustos ayının tamamını ödeyecek teşekkürler

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim sorumu burdan sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Awesomness tv ile partner olup veya başka bi partnerliği olan arkadaşlar ben eşleşen 3.taraf içeriği yayınlıyorum partner olduğundan para kazanma aktif oluyor ama ödeme istediğimde benim videolara bakarlarsa hepsi eşleşen 3. taraf diye bi sorun olurmu videoları silmelimiyim ? Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

Merhaba arkadaşlar yeni konu açmak istemedim sorumu burdan sorucam yardımcı olursanız sevinirim. Awesomness tv ile partner olup veya başka bi partnerliği olan arkadaşlar ben eşleşen 3.taraf içeriği yayınlıyorum partner olduğundan para kazanma aktif oluyor ama ödeme istediğimde benim videolara bakarlarsa hepsi eşleşen 3. taraf diye bi sorun olurmu videoları silmelimiyim ? Siz ne yapıyorsunuz bu durumda?

Öyle bişi sorun olmaz merak etmeyin . Düşünmeyin bu kadar olaganüstü şeyler :)

Hocam eğer sana uyarı gelmediyse,kazanma aktifse gerisini boşver.Şimdi adamlar öyle bişe yapsa seninde ''o zaman bana uyarı gönderseydiniz'' deme hakkın doğar bence.Bu benim kendi fikrim.Ama sorun cıkmayacagına %99 eminim.
Bol kazançlar.

cevaplarınız için teşekkürler

---------- Mesaj saat 23:01:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:58:48 civarında gönderildi. ----------

uyarı falan gelmedi kanal tertemiz

3.tarafa takildiginda zaten para kazanma aktif olmuyor. Sen hak talebinde bulundugun zaman hemen uyari veriyor "3.tarafa ait icerikte hak talebinde bulunamazsiniz" gibi bir uyari cikiyor.

benim kanalımda önce videolarda eşleşen yoktu . daha sonra onlinecreators eşleşen verdi.
ve videoların hepsi eşleşen oldu. ondan sonra youngscreen e başvurdum . videoların hepsi eşleşen olmasına rağmen kabul görğüldü. eski videolar halen eşleşen silmedim. yeni videolarda eşleşen kalktı para kazanma aktiv dollar beyaz yeşil yanıyor ama reklam cıkmıyor . . . . . . ?? (para da kazanmıyor kanal şimdilik..partnerlige kabul göreli 3-4 gün oldu)

benim kanalımda önce videolarda eşleşen yoktu . daha sonra onlinecreators eşleşen verdi.
ve videoların hepsi eşleşen oldu. ondan sonra youngscreen e başvurdum . videoların hepsi eşleşen olmasına rağmen kabul görğüldü. eski videolar halen eşleşen silmedim. yeni videolarda eşleşen kalktı para kazanma aktiv dollar beyaz yeşil yanıyor ama reklam cıkmıyor . . . . . . ?? (para da kazanmıyor kanal şimdilik..partnerlige kabul göreli 3-4 gün oldu)
Hic bir sorun olmaz o eslesen veren videolarin taki resmen sikayet edilmedikce.Para kazanmasinda sorun olmaz.

3.tarafa takildiginda zaten para kazanma aktif olmuyor. Sen hak talebinde bulundugun zaman hemen uyari veriyor "3.tarafa ait icerikte hak talebinde bulunamazsiniz" gibi bir uyari cikiyor.

yok öyle değil videoyu yüklerken hak talebinde buluncaksın ozaman hiçbir eşleşen taraf eşleşen olarak gözükmüyor para kazanlılan oluyor, yükleme tamamlandıktan eşleşme bulunduktan sonra hak talebinde bulunmaya çalışırsanız o uyarıyı alırsınız. taktik yükleme anında hak talebinde bulunmak

hepsi eşleşen derken o anlamda dedim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri