Awesomness Tv Partnerlik Güzel Haberler

HellRider

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar şu anda gece saat 04:10 geçe paypal hesabımı kontrol ettim ve Ağustos ayında 145 doları gçerek awesomness tv den ödeme talep etmiştim ve şu anda hesabıma yatmış. 2 kanlım için talep etmiştim 2 si de yatmış.

Sabırsızlıkla benim gibi ödeme bekleyen arkadaşar da kontrol etsin hesaplarını :),

Daha önce de söylemiştim 45 gün olayının efasane olduğunu düşünüyorum ben 45 gün beklemeden ödeme istedim ve ödeme 45 gün geçemden hesabıma yattı. Zaten awesomness help forumunu detaylı okumuştum 45 gün falan yazmıyo, bu ay 145 doları geçip ödeme talep edersiniz birdahaki ayın sonunda biz adsense den ödeme aldıktan sonra hesabınıza yatırırız diyor.

Awesomnes in ödemede sorun yarattığını ve ödeme garantisi vermemdiğini heran patlayacak bi network olduğunu düşünenler bidaha düşünsün derim.

Bu arada küçük bi soru her ay ödeme bildirimi göndermem gerekiyormu yoksa ilk ödeme bilridiminden sonra gerek yokmu ?

Herkese bol kazançlar dilerim.

Merhaba arkadaşlar şu anda gece saat 04:10 geçe paypal hesabımı kontrol ettim ve Ağustos ayında 145 doları gçerek awesomness tv den ödeme talep etmiştim ve şu anda hesabıma yatmış. 2 kanlım için talep etmiştim 2 si de yatmış.

Sabırsızlıkla benim gibi ödeme bekleyen arkadaşar da kontrol etsin hesaplarını :),

Daha önce de söylemiştim 45 gün olayının efasane olduğunu düşünüyorum ben 45 gün beklemeden ödeme istedim ve ödeme 45 gün geçemden hesabıma yattı. Zaten awesomness help forumunu detaylı okumuştum 45 gün falan yazmıyo, bu ay 145 doları geçip ödeme talep edersiniz birdahaki ayın sonunda biz adsense den ödeme aldıktan sonra hesabınıza yatırırız diyor.

Awesomnes in ödemede sorun yarattığını ve ödeme garantisi vermemdiğini heran patlayacak bi network olduğunu düşünenler bidaha düşünsün derim.

Bu arada küçük bi soru her ay ödeme bildirimi göndermem gerekiyormu yoksa ilk ödeme bilridiminden sonra gerek yokmu ?

kardesım benımde az önce yatmıs fakat analytc kısmında par akazanma ayarları görunmuyor tahmını kazanclar falan yok sende öyle bırsey varmı :/

kardesım benımde az önce yatmıs fakat analytc kısmında par akazanma ayarları görunmuyor tahmını kazanclar falan yok sende öyle bırsey varmı :/

Şu anda analystic kısmına baktım kazandığı para gözüküyor. Partnerliğe ilk kabul olduğumda gözükmemişti 10 gün içinde geldi sonra bidaha kaybolmadı.

bende neden kayboldu yahu reklamlar vs de etkin hala sadece o raporlar görunmuyor

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION] eylül ayınımı istedin ben 30 eylül de talep ettim ne zaman yaparlar merak ediyorum

Merhaba hocam,Ağustos ayı demişsiniz ya,yani aya göremi istiyecez parayı?
Yani benim şimdi içinde 270$ var.Kanalı Ağustosun 20'sinde açtım.Ödeme talep ettim 3 gün önce.Yani bana da ödeme yaparlarmı yoksa bidahaki ayımı beklemeliyim?

hocam kanalında herhangi bir telif varmıydı

aman nazar değmesin kardeşim. benim de iki kanalım awe.'de ama şöyle bir sorun var. iki kanalıma davet bir gün arayla geldi. ikisini de bağladım. az izlenimli kanalımda tahmini kazançlar görünürken diğer çok izlenimli kanalımda hiç bir şey yok. serkan abi bekleyin acele etmeyin demişti. hala beklemedeyim bakalım neler olacak. diyorum ki tahmini kazançları görmesemde, ödeme talebini göndersem mi?

Formu 3 defa doldurdum gönderdim ne ödeme aldim nede birsey. Biriken para 240$ telif sorunuda yok. Kimine ödüyor kime ödemiyor mu. 45 gün dersen o da doldu.

45 gün efsanesi yalan ben ilk ödemeyi ilk ayımda aldım. İkinci ödemeyi de bu gece ödeme talep etmememe rağmen göndermişler sağolsunlar :D

ben heran patlayacagini dusunuyordum, yine diyorum 100 kisiden 10 kisi aliyor diye bu sirketi goklere cikarmaz :) ben ne iyi diyorum ne kotu diyorum heran patlar suphesi var icimde ama bende o networkde partnerim ve 20 ginde 124 dolar kazandimir kazanci guzel kazanacagim diye calisanlar icin guzel kazanclar verecek bir network ama genuz odeme talebinde bulunmadim yani benimkiler sadece dusunce kendim talep edip gormeden kesin birsey hic biryerde soylemem....

Paylasimin icin tesekkur ederim, onemli bir paylasim bence. bir kac gune 145 tamamlar dye dusunuyorum hatta 2 gun geriden geliyor belki tamamladi :) bir kac gune bir odeme talebinde de ben bulunacagim gelismeleri yazarim artik..

kabul etme ve kazanc yonunden denedigim bir kac firmyaya gore guzel bir network bence.

bir cumlen dikkatimi cekti. demissin ya bu ay odeme talep edildiginde biz adsenseden alinca oduyoruz diye, simdi bu odeme alamadim aylarca bekliyorum diyenler acaba ayin ilk gunu yada son gnleri talep ettilerde network adsense odemesini bekledigi icinmi gecikti diye dusunuyorum simdi.

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION] eylül ayınımı istedin ben 30 eylül de talep ettim ne zaman yaparlar merak ediyorum

ağustos ayını istedim eylülde yattı. eylül ayı kazancınızı eylül ayı içinde talep ettiyseniz ödemenizi ekim sonu kasım 5 e kadar alırsınız.

---------- Mesaj saat 14:50:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:46:22 civarında gönderildi. ----------

Merhaba hocam,Ağustos ayı demişsiniz ya,yani aya göremi istiyecez parayı?
Yani benim şimdi içinde 270$ var.Kanalı Ağustosun 20'sinde açtım.Ödeme talep ettim 3 gün önce.Yani bana da ödeme yaparlarmı yoksa bidahaki ayımı beklemeliyim?

Aya göre istemeyeceksiniz parayı, bir kere 145 dolaro geçince ödeme isteyip sonraki ay alacaksınız. 3 gün önce öedeme talep ettiyseniz Eylül ayında talep etmişsiniz demektir Ekim sonu Kasımın 5 ine kadar hesabınıza Ağustos ve Eylül kazançlarınızın toplamını yatırırlar

---------- Mesaj saat 14:53:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:50:13 civarında gönderildi. ----------

aman nazar değmesin kardeşim. benim de iki kanalım awe.'de ama şöyle bir sorun var. iki kanalıma davet bir gün arayla geldi. ikisini de bağladım. az izlenimli kanalımda tahmini kazançlar görünürken diğer çok izlenimli kanalımda hiç bir şey yok. serkan abi bekleyin acele etmeyin demişti. hala beklemedeyim bakalım neler olacak. diyorum ki tahmini kazançları görmesemde, ödeme talebini göndersem mi?

Zaten Ekim ayındayız bu ayın 1inde de ödeme talep etseniz 29 unda da ödeme talep etseniz Kasım sonuda yatar. 10 gün falan bekleyin kazanç kısmı açılır. 145 doları geçince ödmeme istersiniz.

---------- Mesaj saat 14:55:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:53:23 civarında gönderildi. ----------

Formu 3 defa doldurdum gönderdim ne ödeme aldim nede birsey. Biriken para 240$ telif sorunuda yok. Kimine ödüyor kime ödemiyor mu. 45 gün dersen o da doldu.

45 gün olayı yok sakın beklemeyin 45 gün. 145 doları geçince direk ödeme isteyin.
Ağustos ayında 145 doları geçip ödeme talep ettiyseniz Eylül sonu ve ekim 5 e kadar yatması lazmım. Eylülde talep ettiyseniz ödemeyi, Ekim sonu kasım 5 i gibi yatar hesabınıza.

---------- Mesaj saat 14:57:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:55:47 civarında gönderildi. ----------

45 gün efsanesi yalan ben ilk ödemeyi ilk ayımda aldım. İkinci ödemeyi de bu gece ödeme talep etmememe rağmen göndermişler sağolsunlar :D

Aynen öyle. Bunu muslera06 nın açtığı network için söylediler 45 gün sonra ödeme yapacağız diye. Sonra arkadaşlar biraz yanlış algılayıp diğer networklar da aynı sandılar :)

---------- Mesaj saat 14:58:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:57:14 civarında gönderildi. ----------

bende 30 eylül yani dün saat 5 gibi talep ettim hala bekliyorum

30 Eylül de talep ettiyseniz Ekim sonu kasım ayının ilk günlerinde ödeme alırsınız.

Galiba bendeki sorun: Eylül ayinda gelirin 16$ olmasi. Agustos da ise gelirin 213$. Anladigim kadariyla ödemeyi ancak ekim sonu alabiliyorum.

RPM network'te (maker studios) yattı az önce ödeme bekleyen varsa kontrol etsin paypal'ı:D

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION]
Yok arkadas ödeme ne alamiyorum ben bu networktan. Kac defa doldurdum gönderdim formlarini hic ses yok. Biriken para 250 dolari gecti.

Hocam benim Ağustos ve Eylül ayı kazancım 202 dolar felan oldu . ben bundan 10 gün önce falan ödeme istedim birşey gelmedi şimdi yine istedim . Benim bu para kasım başı gibi mi yatar yani _?

Gerçekten güzel haber. Bu konuda kuşkularım vardı. Yalnız bu partnerliğin bana şimdilik pek bir faydası olmadı doğrusu. Kazançlar çok değişmedi.

[MENTION=1670]HellRider[/MENTION]
Yok arkadas ödeme ne alamiyorum ben bu networktan. Kac defa doldurdum gönderdim formlarini hic ses yok. Biriken para 250 dolari gecti.

2 kural var öncelikle 145 doları geçince ödeme isteyeceksinz bilgiler tam ve eksiksiz olacak. Diğer kural ise ödeme istedğiniz aydan sonraki ayın sonlarında hesabınıza yatar. Doğru uyguladım ve bekledim diyorsanız sorun var demektir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri