Awesomones Örnek Sikayet sablonu ve sikayet adresleri.

jacksparrow45

Kayıtlı Üye
Türkce kisim eng olan kismi kendinize göre editleyiniz.

linkde belirttigim kanalimin 5 aydir analizde 2000$ para bulunmakdadir hic ödeme göndermediniz. kanal linkini partnerinize girdikden sonra xxxx yaptim
size actigim ticketlere paraniz ödenecek diye cevap verdiniz paypaliniz eksik dediniz hala ödemediniz.
artik size güvenim tamamen kalmadi.
parami vermiyeceginizi net bir sekilde belirtiniz lütfen.
bu mesajimada cevap vermezsenizi sirketinizi ve youtube'yi uluslararasi mahkeme ile dava edecegim.

Eng :

My channel which is in write in link, i earn 2000+$ in 5 months analys.
You didnt pay no money to me. When i enter channel link to your partner,
i do XXX . I opened tickets to you, you said " your money will pay,
your paypal is missing", but you didnt pay my money. I dont trust you anymore.
Please say "we dont pay your money" clearly to me.
If you dont answer my this message too,
i will claim your company and youtube to internetional court.

linkler :
https://awesomenesstv.zendesk.com/requests/new
AwesomenessTV

ben kanal adresimi url vs. unuttum hep. kanalda kapandı onu öğrenmenin başka yolu var mı ?ya da gönderirken sadece paypal versem yeterli olur mu.

xxx paypal hesabımın ekli olduğu kanalın ödemesini yapmadınız gibi ?

ben kanal adresimi url vs. unuttum hep. kanalda kapandı onu öğrenmenin başka yolu var mı ?ya da gönderirken sadece paypal versem yeterli olur mu.

hacim ben yogun bi sekilde bu ise yogunlastim tam olarak cözeyim su durumlari
senin konuyla ilgili bilgim olursa yazarim sanada
umarim hepimiz paramizi aliriz.

awe yi youtube sikayet edebileceğimiz bir yer varmı ?

Boş iş Özgün çalışanlara zaten ödeme de sorun yok neyi,neden şikayet edeceksiniz komik.

O kadar mesaj yazdım ya saçma cevaplar veriyorlar ya da ticket çözüldü yapıyorlar.
Bunun da pek sonuç vereceğini sanmam.

kanal kapansada kanalın maılı acık kalıyor haliyle silmediyseniz o mailden aweye basvurdgunuzda kanalın lınkı vs cıkıyor hocam ama mailide unuttuysanız mlsf adamların ödemesini bekliceksiniz :(

Arkadaşım özgün çalışan adamın Awe'de işi ne :) Bence sen komik olma .

5 6 aydır paramı alıyorum aweden bir kanalda telif sıkıntısı cıktı onu nisanda ödemediler ama mayısta 2 aylık ödediler. arkadaslar bırseyleri yanlıs yapıyorsunuz galiba ama neyi.. Telif topluluk vs varsa bilmiyorum ama..!

ne diyeceksiniz mahkemeye benim olmayan videolarımla para kazanıyordum mu diyeceksiniz :) gönül ister alın paralarınızı ama vermediği sürece hiçbirşey yapamazsınız... Awesomeness boş iş.

ne diyeceksiniz mahkemeye benim olmayan videolarımla para kazanıyordum mu diyeceksiniz :) gönül ister alın paralarınızı ama vermediği sürece hiçbirşey yapamazsınız... Awesomeness boş iş.

bende onu anlamaya çalışıyorum adam bana komik olma diyor :)

valla ben diyecegimi dedim arkadas sen hakkini arama
ve suan ticketime cevap verdiler ;)
demekki neymis oyunu kuralina göre oynuyacaksin

valla ben diyecegimi dedim arkadas sen hakkini arama
ve suan ticketime cevap verdiler ;)
demekki neymis oyunu kuralina göre oynuyacaksin

Hocam bu ay 4. ay olacak . Eğer bu ay da ödeme yapmazlarsa gerekeni yapacağım . Ben adliye çalışanıyım bi dilekçe vermek zor gelmez bana .

Hocam bu ay 4. ay olacak . Eğer bu ay da ödeme yapmazlarsa gerekeni yapacağım . Ben adliye çalışanıyım bi dilekçe vermek zor gelmez bana .

sonuna kadar arkandayim hatta uluslar arasi dava acmak gerek 6. aya girecem bende buda demekdir senden awesomoness yasi olarak büyüyüm :p

Ciddi ciddi dilekce verirken "spam yapiyoduk ama adamlar paramizi odemedi" mi diyeceksiniz? Network'a kanal sokarken kabul ettiginiz sozlesmeyi okuma geregi duydunuz mu hic? Bi okuyun bence neleri kabul ediyosunuz gormus olursunuz.

Ciddi ciddi dilekce verirken "spam yapiyoduk ama adamlar paramizi odemedi" mi diyeceksiniz? Network'a kanal sokarken kabul ettiginiz sozlesmeyi okuma geregi duydunuz mu hic? Bi okuyun bence neleri kabul ediyosunuz gormus olursunuz.

Spam derken ?
herkezi kendinle karistirmasan iyi olur :)

Spam derken ?
herkezi kendinle karistirmasan iyi olur :)

Ozgun kanalinin mi parasini odemiyorlar? Bosver sen simdi su "herkesi kendinle karistirmasan iyi olur" ayaklarini. 2 dakikalik bi arastirmayla actigin konulara bakarak kendinde spam yaptigini gorebilirsin. Videolari manuel atman yada tek tek atman birsey farkettirmiyor malesef. Sana ait olmayan videolari yukledigini benden daha iyi biliyorsun.

Arkadaşım bunun spamla özgünle alakası yok neden anlamıyorsunuz? Youtube ödeme yaptıysa Awe de sana o ödemeyi yapmak zorundadır . Kaldıki Adsenseden görüyoruz kapanan kanal dahil herşeye google ödemeyi yapıyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri