Awe'ye başvuru yaptım fakat ?

SukruKOYUNCU

Kayıtlı Üye
Awe'ye başvuru yaptım fakat başvuru yaptıktan sonra mailime herhangi bir şey gelmedi. Başvuru yaptığım adres Awesomeness TV burası 48 saatide geçti.

Awesomeness Network'e nerden başvurabilirim ?

-Googleye Awesomeness Network yazdıgınızda karşınıza çıkan siteden 5 adımda başvuru yapmış olursunuz , kanalınızın mailine başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj gelir en geç 48 saat içinde'de büyük bi ihtimalle onaylanmış olur.

Hocam biraz daha bekleyin başvurunuz yanıtlanacaktır.Belli olmuyor kanal başvurusu yapıyorsun 1 güne cevaplıyor bakıyorsun 5 güne cevaplıyorlar.Çok geç cevap almassınız yarın yada ertesi gün cevap gelir

Hocam biraz daha bekleyin başvurunuz yanıtlanacaktır.Belli olmuyor kanal başvurusu yapıyorsun 1 güne cevaplıyor bakıyorsun 5 güne cevaplıyorlar.Çok geç cevap almassınız yarın yada ertesi gün cevap gelir

mailine başvurunuz alınmıştır diye bir mesaj gelir

yukarıda yazan gibi bir durun varsa bana gelmedi sebep nedir ?

Hocam bende 3 kanal var awe de .Hiç birinede mail gelmedi .Direk youtube den daveti kabul ettim .

Awe işte ne yapacagı belli olmaz. Boş kanalı dahi aldıgına göre biraz daha bekle yada izlenim felan varsa başka partnerlerede başvur hangisi önce kabul ederse ona geçersin.

genelde mail geç geliyor
ben 2 tane boş kanalla başvurdum 2 gün sonra youtube kanallarını kontrol ettim ve davetiye geldi sorunsuz kullanıyorum

genelde mail geç geliyor
ben 2 tane boş kanalla başvurdum 2 gün sonra youtube kanallarını kontrol ettim ve davetiye geldi sorunsuz kullanıyorum

Beklemedeyim kime sorsam başvuru maili bana geldi diyor normalde gelmesi lazım hata yapmış olabilirsin diyorlar ama hatayı nerede yapabilirim ki normal ne gerekiyorsa doldurdum en sonra welcome videosu çıktı fakat mail falan yok ortada bekleyelim bakalım ne olacak.

Beklemedeyim kime sorsam başvuru maili bana geldi diyor normalde gelmesi lazım hata yapmış olabilirsin diyorlar ama hatayı nerede yapabilirim ki normal ne gerekiyorsa doldurdum en sonra welcome videosu çıktı fakat mail falan yok ortada bekleyelim bakalım ne olacak.

önemli olan mail değil kanala gelen davetiyedir
youtube kanalında kontrol paneli kısımından bildirimleri kontrol et davetiye gelmiş olması lazım
eğer gelmediyse büyük ihtimalle yarın yada bir kaç güne kesin gelmesi lazım
boş kanal ile başvuru yaptığım konusunda ciddiyim
bugüne kadar awede kullanıcı alımı konusunda sıkıntı çıktığını duymadım

kanala gir hocam hesap özeti kısmına gel dashboarda orda awe partner bıldırımı gelmıs olur

önemli olan mail değil kanala gelen davetiyedir
youtube kanalında kontrol paneli kısımından bildirimleri kontrol et davetiye gelmiş olması lazım
eğer gelmediyse büyük ihtimalle yarın yada bir kaç güne kesin gelmesi lazım
boş kanal ile başvuru yaptığım konusunda ciddiyim
bugüne kadar awede kullanıcı alımı konusunda sıkıntı çıktığını duymadım

Hocam bildirimler kısmında 3 tane bildirim vardı okudum kayboldu kanalı açarken gelen bildirimler şu anda o kısım boş onun dışında başka biryer varmı bildirim gelen bildirim gelse bile gmaile mailide gelir orada birşey yok şu anda.

---------- Mesaj saat 03:36:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:55 civarında gönderildi. ----------

kanala gir hocam hesap özeti kısmına gel dashboarda orda awe partner bıldırımı gelmıs olur

ALLAH'INA Kurban ya 3 gündür bekliyorum bunu söyleyen 1 kişi çıkmadı gelmiş davetiye hocam. TEŞEKKÜR EDERİM.

Hocam bildirimler kısmında 3 tane bildirim vardı okudum kayboldu kanalı açarken gelen bildirimler şu anda o kısım boş onun dışında başka biryer varmı bildirim gelen bildirim gelse bile gmaile mailide gelir orada birşey yok şu anda.

---------- Mesaj saat 03:36:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:31:55 civarında gönderildi. ----------

ALLAH'INA Kurban ya 3 gündür bekliyorum bunu söyleyen 1 kişi çıkmadı gelmiş davetiye hocam. TEŞEKKÜR EDERİM.

yardımım dokunduysa ne mutlu :) keske daha once gorseydım konunu yada sorununu :)) hadi gözün aydın

yardımım dokunduysa ne mutlu :) keske daha once gorseydım konunu yada sorununu :)) hadi gözün aydın

Teşekkürler hocam ya 3 gündür bekliyorum boş boş bu ünlem yüzünden partner başvuralım dedik ilk defa demek boş boş bekliyormuşum 2 gündür :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri