Ayarsız Güç

• Kullanıcı emrect
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Görmüştüm. Hiçbir videoya gözümle görmeden inanmadığım için buna da inanmadım. Çok şüpheci oldum ya. :D

haberlere çıktı dün :)
edıt : bısıklet yoluna araba parkedıldığı için kaldırmış sinirden

o kadar zor deil aslında o vücuda ben hala oğluyla 13-14 yaşlarındayken aynı arabayı kaldırmıştık :D

bu dünyada fiziksel güce değil beyinsel güce hayran olurum bu adam tek eliyle dünyayıda kaldırsa nafile :D

Yalnız araba gözüme öyle bir gözüktüki sanki bende kaldırabilirmişim gibi geldi. Adam bu cüsse ile çok rahat kaldırır o arabayı tabikide.

biz belediyenin traktörünü parkın içinden yola cıkarmıstık 10 kişi geçen sene :) [MENTION=27544]colonel[/MENTION]

strongest man yarışmasında araba kaldırma etabı var abartmayalım :D

Bende Corsa One vardı. Birara evin önünde bırakıp başka arabayla tatile gitmiştim.
1 hafta sonra döndüm araba yok :)
Valla salak olmuştum bir an, sonra alarmla kapıyı açma tuşuna basa basa aradım arabayı. İlerde bir yere taşımışlar, ordaki bir esnaf söyledi;
Ev taşırken benim arabayıda 5 kişi yüklenip bir güzel taşımışlar :):)
Adamlar kaldırıma sıfır koymuşlar birde, işin ehliymiş...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri