Aybaşı sorununuz devam ediyor mu?

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hala yeni reklam biçimlerinden kaynaklandığını düşünüyorum. Eskiden 10-12 kategori varken şimdi 100'e yakın kategori var ve hepsi acık muhtemelen bunlar düşürüyor tbm'yi.

İlk defa izlenme rekorları kırdım, o da kazancın az geldiği günlere denk geldi iyi mi.

Sorun sürüyor sürmez mi. Genelde aybaşlarında çok saldırgan ve kızgın olabiliyorum. :)

bundan önceki 2 gün düzelmisti ama simdi yine düsmüs.
@qDuW bende de aynı sey oluyor neden acaba :)
Büyük kanallarda bakalım birde onlardada aynı sey oluyorsa genel bir sıkıntıdır.

bundan önceki 2 gün düzelmisti ama simdi yine düsmüs.
@qDuW bende de aynı sey oluyor neden acaba :)
Büyük kanallarda bakalım birde onlardada aynı sey oluyorsa genel bir sıkıntıdır.

senin rengin turuncu olmuş o yüzden bu hale düştük
Edit:Pewdiepie videolarınada baktım video ortası gözüküyor ama çıkmıyor

Son düzenleme:
50K görüntülemeye 450 tık alıyorum
TBM 0.07 TL
To:0.89
Sizce düzelirmi?

Benim bu ay hep berbat bigün düzelir gbi oluyo ertesi gün kökten batıyo bgbg 85 kuruş

google büyük zararda galiba.. Sayım yükseldi mi tbmleri kısıyor, sayım düştü mü tbmler tavan. ne ayak :cool: kasten yapıldığı çok aşikar. Karşılarında saf yok.

Son düzenleme:
2 gündür sayfa to ve tbm yerin yedi kat altından sayıyor bu nedir arkadaş yaw. bgbg 3-5 ken 1,5 nedri yahu

Tbm iki katina cikti bugun sizde durum nasil? Google telafi mi ediyor acaba..

hiç bir şeyin düzeldiği yok. şirketler reklam vermiyor tek sıkıntı bu. geçen ay bu tarihlerde kazandığımın yarısını zor kazanıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri