- Web sitesi
- www.ytpara.com
TBM Normale döndü son 2 gündür ortalamayı bulduk çok şükür
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tam tersi...Tbm düzeldi To yerin dibinde.
Tıklanma az ise tbm 0.6 dan 0.12' e kadar cıkarTbm düzeldi To yerin dibinde.
Tıklanma az ise tbm 0.6 dan 0.12' e kadar cıkar
Ben alıstım artık, 200 k izlenmede 200 tık alıyorum.2 tane bu sekilde konu acmıstım.Artık utancımdan ne konu acıyorum ne de foto koyabiliyorum![]()
Bu ay resmen bir felaket yaşıyorum. TBM 6 gündür 0.06. TO'da artış var ama TBM'nin düşük olması kazancı dibe vurdurttu. Sizde durumlar nasıl düzelmeler var mı?
bende 2 gündür düzeldi arkadaşlar kazançlar. ayın 8 inden buyana eskisi gibi kazanıyorum
video ortası reklamlar çıkmıyor sarı çizgi görünmesine bakmayınBu yaz tatili hic iyi gelmedi, kazanclar yariya indi. Reklam verenler tatilemi cikti acaba..%10 TO %1.5 larda geziyoki garip olan izlenimlerim iki katina cikmis. Acaba 10 reklam olarak yansiyip, izleyiciler tek reklammi goruyor. Bu video ortasi reklam sureleri ile alakali olabilirmi acaba ?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
genel bir sorunmu yoksa, video ortasi sureleriyle alakali bir problemmi ?video ortası reklamlar çıkmıyor sarı çizgi görünmesine bakmayın![]()
video ortası reklamlar çıkmıyor sarı çizgi görünmesine bakmayın![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.