Aybaşı sorununuz devam ediyor mu?

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Saka gibi günlük 80 TL birakan kanalim 35 TL ile kapatiyor günü son 1 haftadir boyle. Ne zamana kadar sürecek bu hic bu kadar uzun surmezdi.

Tıklanma az ise tbm 0.6 dan 0.12' e kadar cıkar :)

Ben alıstım artık, 200 k izlenmede 200 tık alıyorum.2 tane bu sekilde konu acmıstım.Artık utancımdan ne konu acıyorum ne de foto koyabiliyorum :)

Evet aynen izlenme sayım yüksek oluyor ama tıklama az. TBM'de genelde 0.10 en fazla 0.12 oluyor bende.

İlk kez bu ay ki kadar sayfa to da düşüş yaşadım. Temmuz ayında birşeyler yaptılar yine.

Bu ay resmen bir felaket yaşıyorum. TBM 6 gündür 0.06. TO'da artış var ama TBM'nin düşük olması kazancı dibe vurdurttu. Sizde durumlar nasıl düzelmeler var mı?

Yukselise gecmeye basladi.. ayin basindan buyana neredeyse yari yariya dustu bugun ayin sekizi yansidi duzeliyor

Konuyla alakası yok tam ama index aldığı halde videolarım ( kanal ismini arattığımda videolar gözüküyo ) izlenme olmuyo. Geçen aya kadar 10-15 k izlenim aldığım videolar bu ay izlenmiyor hiç

Tbm bir tık belki ama to falan eskisi gibi izlenimlerim kendine gelmiş biraz ama hala kazanç eskisi gibi değil. Buna da çok şükür derin bir oh çektim böyle devam eder ve artar inşallah.

İzlenim ayni oldugu halde to ve tbm cok dustu bu ay

battık bu ay resmen %4 den aşağı inmeyen to %0.12 lerde sorun nedir anlamadım reklam da çıkıyor videolarda çok sürmez düzelir inşallah

Bu yaz tatili hic iyi gelmedi, kazanclar yariya indi. Reklam verenler tatilemi cikti acaba..%10 TO %1.5 larda geziyoki garip olan izlenimlerim iki katina cikmis. Acaba 10 reklam olarak yansiyip, izleyiciler tek reklammi goruyor. Bu video ortasi reklam sureleri ile alakali olabilirmi acaba ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yaz tatili hic iyi gelmedi, kazanclar yariya indi. Reklam verenler tatilemi cikti acaba..%10 TO %1.5 larda geziyoki garip olan izlenimlerim iki katina cikmis. Acaba 10 reklam olarak yansiyip, izleyiciler tek reklammi goruyor. Bu video ortasi reklam sureleri ile alakali olabilirmi acaba ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
video ortası reklamlar çıkmıyor sarı çizgi görünmesine bakmayın ;)

Benim ilk 10 gun guzel olan to ve tbm şimdi tam tersi yerlerde .. youtube sırasıyla kıyak geçiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri