Aybaşı sorununuz devam ediyor mu?

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
eğer söylediğin doğruysa başka bir sorun başlayacak iki üç hafta öncesine kadar ortalama 500 600 kazanan adsense düşüş başlayınca proje aşamasında olan ikinci üçüncü adsenseleri bırakıp tek adsenseye yoğunlaşarak hitli kanallar eklemeye başladım yükseliş başlarsa 1k üzerine çıkarım. bu kazanç ta tek adsense başımı ağrıtmaz inşallah

Geçen yılki verilere göre 22 Temmuz'dan 1 Ağustos'a kadar normal haline geri dönüyor. 1 Ağustos 21 Ağustos arası yine düşük seyirde devam ediyor. 21 Ağustos'tan sonra birden kazançlar katlanıp devam ediyor. Taa ki 1 Ocak'a kadar. Tabi kanalın durumu da bunu etkileyebilir. Sadece tarihlere bakmak yanlış olur ama benim kanal genelde kendi içindeki sebeplerden ötürü kazanç değişikliği yaşamaz. Genel bir sorun olmadıkça sabit gider.

Şuan bende acayip düşüş başladı.Türkçe içerikte videoya 0.03 tl veriyor.Şaka gibi :D

insanlar tatile çıktıkça tbm düşer, tatilden dönenlerin sayısı arttıkça tbm artar :)

Bugün bende çok büyük bir düşüş yaşanmış %75 bir düşüş var düne göre tbm 0.09 TL to 1 altı ne oluyor bugün yav :(

Arkadaşlar bir şeyler yapalım. Google Türkiye Ofisi önünde protesto falan yapalım bir şeyler yapalım ya. Temmuz'un başından beri kazançlar yarı yarıya düştü :)

şaka gibi gibi ya 700 800 tl bırakacak adsense 150 tl ya bırakıyor ya bırakmıyor şuan üstüne 5 tane hitli kanal koymama rağmen. sayfa to 0,15 0,16 0,17.... serkan üstat bizde düştük bekleyin eylül de düzelir diyor ama işte insanın emeğinin karşılığını almadığını görünce moreli bozuluyor.

Arkadaşlar bir şeyler yapalım. Google Türkiye Ofisi önünde protesto falan yapalım bir şeyler yapalım ya. Temmuz'un başından beri kazançlar yarı yarıya düştü :)

Yarım milyon izlenimi dün 100 tl ile kapattım bugünde 100 tl anca gelir belki daha 90 tl.... şaka gibi ya.

Sorun herkesde aynı 19 gün oldu hala tbm yükselmedi izlenime göre tıklar çok düşük bu ayı böyle kapatıcaz anlaşılan devamlı böyle kalmasında

Başlık ay sonu olarak degissin aga ay başı mi kaldi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Temmuz böyle gideceğe benziyor bu oranlar nedir arkadaş şaka gibi ya

Temmuza 500 tl ile girdim, düşüş başladığın da üzerine 5 tane kanal ekledim bütün kanallar ve videolar sağlam şuan kazanç şu saatte 25 tl. Resmen çöktük bu nedir arkadaş. En kötüsü de yapacak bir şeyimiz yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri