Ayda 40K Kazanmak - İş Fikri Tavsiye?

https://www.ytpara.com/konu-disi/120978-ayda-25k-kazanmak-mutsuzluk.html bu arkadaş daha önce de benzer konular açtı. Amacı ilgi çekmez başka bir şey değil. Yanlış düşünce olan ne acaba fakir insanlara yardım etmek mi yanlış düşünce? Aç gözlü olmamak mı yanlış düşünce? Beynini kullanan insan 5k kazanır demişsin, o zaman 4 sene üni okuyan öğretmen olan memur olan insanlar beyinsiz mi senin gözünde? Bu kadar mı düştünüz yahu herkesin kaderi var hayatı var insanlar asgari ücretle, inşaatlarda vs çalışmak zorunda kalıyor adam 5k kazanabilecek durumda olsa neden kazanmasın bu nasıl acımazsızca gaddarca bi yorumdur, tabi tok açın halinden ne anlar..

Ayrıca bu adam gerçekten aylık 40k kazanıyor olsa https://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/113732-bedava-bitcoin-kazanin-saat-basi.html saat başı 0.000001425 BTC kazandıran konular falan açıp referans kasıp 3 5 kuruş para dilenmezdi.
Hocam ne şartlardan çıktığımı yaşantımı bilmiyorsun. İnsan kaderini değiştirebilecek bir varlıktır.(bkz: cüzzi irade) Evet lafımın arkasındayım beynini kullanan herkes 5k kazanır. Ben fakire yardım etmesin demedim ancak yardım etmek zorunda da değil.

Aylık 40 50k kazanıyorsun daha Allah'tan belanı mı istiyorsun anlamadım. Bu ülke de 1.500 lirayla 2 çocuk ev geçindiren insanlar var, hala kendini düşüneceğine tok gözlü ol da aç, fakir insanlara yardım et biraz.

Hocam arkadaşın derdi daha çok ne kadar kazanabilirimden ziyade, bu kazandığım paralarla ne gibi yatırımlar yapabilirim.

Konu sahibi arkadaşın sorusunun cevabına gelicek olursakta, ne yatırım yapıp, ne gibi işler kurabileceğini kendin düşünmediysen, başkalarının yatırım tavsiyesiyle kuyuya inersen, kuyudan elinde hiçbirşey olmadan çıkarsın.

Son düzenleme:
https://www.ytpara.com/konu-disi/120978-ayda-25k-kazanmak-mutsuzluk.html bu arkadaş daha önce de benzer konular açtı. Amacı ilgi çekmez başka bir şey değil. Yanlış düşünce olan ne acaba fakir insanlara yardım etmek mi yanlış düşünce? Aç gözlü olmamak mı yanlış düşünce? Beynini kullanan insan 5k kazanır demişsin, o zaman 4 sene üni okuyan öğretmen olan memur olan insanlar beyinsiz mi senin gözünde? Bu kadar mı düştünüz yahu herkesin kaderi var hayatı var insanlar asgari ücretle, inşaatlarda vs çalışmak zorunda kalıyor adam 5k kazanabilecek durumda olsa neden kazanmasın bu nasıl acımazsızca gaddarca bi yorumdur, tabi tok açın halinden ne anlar..

Ayrıca bu adam gerçekten aylık 40k kazanıyor olsa https://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/113732-bedava-bitcoin-kazanin-saat-basi.html saat başı 0.000001425 BTC kazandıran konular falan açıp referans kasıp 3 5 kuruş para dilenmezdi.

Bahsettiğin konu 1,5 sene önce açılmış üstad

konu "zenginin malı züğürdün çenesini yorar" a dönmüş :)

Aylık 40 50k kazanıyorsun daha Allah'tan belanı mı istiyorsun anlamadım. Bu ülke de 1.500 lirayla 2 çocuk ev geçindiren insanlar var, hala kendini düşüneceğine tok gözlü ol da aç, fakir insanlara yardım et biraz.

Bu düşünce yüzünden o bahsettiğiniz insanlar 1500 liraya çalışıyor, paramız bu kadar değersiz, etrafımız aç, fakir insanlarla dolu. Bizler daha çok üretmezsek nasıl olsa kazanıyorum deyip yatarsak bu ülke bir adım ileri gitmez.

Hep örnek veririm Elon Musk'ın yerinde olsak hangimiz PayPal'ı satınca bankada 150 milyon dolar varken tüm parasını Uzay, Araba gibi sektörlere yatırırdı? Ben söyleyeyim Türklerin %99.9u bankasında o denli bir para varken asla çalışmazlar. İşte bu yüzden onlar dünya devi biz ise yoksullukla savaşıyoruz.

Bu düşünce yüzünden o bahsettiğiniz insanlar 1500 liraya çalışıyor, paramız bu kadar değersiz, etrafımız aç, fakir insanlarla dolu. Bizler daha çok üretmezsek nasıl olsa kazanıyorum deyip yatarsak bu ülke bir adım ileri gitmez.

Hep örnek veririm Elon Musk'ın yerinde olsak hangimiz PayPal'ı satınca bankada 150 milyon dolar varken tüm parasını Uzay, Araba gibi sektörlere yatırırdı? Ben söyleyeyim Türklerin %99.9u bankasında o denli bir para varken asla çalışmazlar. İşte bu yüzden onlar dünya devi biz ise yoksullukla savaşıyoruz.

Arkadaşım siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. BU ADAMIN AMACI SADECE ŞOV SADECE ŞOV. ELON MUSK örneği ile bu konu ne alaka o adam parası varken tutup sağa sola 150 milyon dolarım var bana iş tavsiyesi verin demiş midir? aylık 40k kazanan bir adam gerçekten para kazanmayı ticareti ve iş yapmayı biliyordur kesinlikle ve kesinlikle tavsiyeye ihtiyacı olmaz, araştırır bulur para kazanacak sektöre yatırır parasını bu kadar basit gelip 2 ayda bi buraya aylık 25k kazancım var napacam, aylık 30k kazancım var napacam aylık 40 k kazancım var napacam diye konu açmaz, adam her 10k artış da konu açıyor buraya ben bundan bahsediyorum nerdeyse vatan haini ilan edeceksiniz

Bu nasil bencil bir yazi?yardim etmediğini nerden biliyorsun?..onuda geçtim tavsiyende yok, bu konuda ne işin var?ense traşini goster bence bu konudan...

Bana değil kimseye sorma bence,adam olda böyle saçmasapan cevaplar verme ..uzamiyorum ne yapacaksin merak ettim

Hocam aslında hocamız doğru söylüyor gibi. Konuyu açan kişi daha önceden de bu tarz konular açmış. Ben derim ki birbirimizi kırmayalım. Bir de bu denli kazanan biri buraya yazmaz. Şöyle düşünün. Ytpara'dan çuvalla kazanan kişiler durumlarını paylaşır mıydı. O günleri biliyorsunuz. O yüzden hayali konulara inanıp da birbirimizi üzmeyelim.

Bizler neden seviyeli bir şekilde tartışamıyoruz? Tartışma neden en sonunda ergen atışmalarına dönüyor anlamış değilim. Bir sıkıntınız varsa şikayet edersiniz olur biter, yöneticiler ilgilenir.

İlk sayfadaki yorumları okudum, yine kavga gürültü çıkmış konuda.
Hayırlısı olsun ne fikir bulursan bul.
Bende fikir yoktu bir okuyayım dedim konuyu ama okuyamadım çorba olmuş.
:D

konuda tartışmayı bırakalım lütfen arkadaşlar.fikir verecek,yatırım tavsiyesi verecekler varsa buyursun yazsın.

bende oyumu sitelerden yana kullanıyorum.kesinlikle kaliteli,az yada hiç emek istemeyen sitelerden alabilirsiniz.web sitesi işi benim gözümde en güzel iş...

Öncelikle yüksek para kazandığınız yere daha yoğunlaşıp daha fazla kazanabilir misiniz bir bakın. Daha sonra websitesi işini bende önereceğim ama diğerleri gibi değil. Proje olacak siteler, uygulamalar ile ilgilenirseniz daha iyi olur.

Şu an çok büyük (Yabancı büyük girişimler gibi :D) olduğuna inandığım bir fikir aşamasında projem var. Ancak bunun için destek olması lazım, yatırımcı bulunması lazım yada kendimde para olması lazım. :D Çünkü en azından ilk 6 ay maaş ödemesi filan kazanç olmadan ödenmesi lazım. Yani yazılımcı tasarımcı vb. için giderler.

Yani demek istediğim büyük girişimlere bakın derim.

Sağlam düzenli gelirli siteler al

Ayda 2 tane niche site al,ama tam niche olmali yani içerik girilmesi gerekmeyen siteler .

konuda tartışmayı bırakalım lütfen arkadaşlar.fikir verecek,yatırım tavsiyesi verecekler varsa buyursun yazsın.

bende oyumu sitelerden yana kullanıyorum.kesinlikle kaliteli,az yada hiç emek istemeyen sitelerden alabilirsiniz.web sitesi işi benim gözümde en güzel iş...

İngilizce niche bir site yatırımım var. Vakit ayıramadığımdan ortak olarak ilerliyoruz fakat ortaktan pek verim alamadım, iş uzadı.

Hocam, girişimini gizli yap. Yani siz bulun. Başkalarından bir menfaat beklemeyin derim. Bu denli bir kazancın sahibiyseniz her kapı size açılır. Yeter ki iyi bir araştırma yapın. Size bir öneri sunacam. Hatta benim de yapmayı istediğim bir yöntem bu.

Bir söz vardır. Yapmak istediğiniz birşeyi başka biri başarmışsa ondan o bilgiyi satın alın. Son zamanlarda başvurduğum bir girişim şekli bu.

Click funnels sistemini araştırın. Click funnel'ın facebook sayfasında günde binlerce dolar kazanan kişiler mevcut. Onlardan yöntem satın almayı deneyebilirsiniz. Tabi bunu sağlam şekilde yapmak gerekir.

Artı birşey, para harcamaktan korkmayın. Bazen 1 kere kazanmak için 10 kere kaybetmek gerekir.

Yukarıda bir hocamız da söylemiş. Kesinlikle web sitesi işine de yüklenin. Yani kollarınızı geniş tutun :)

Fiver'da binlerce eğitim var. Bilmiyorum ingilizce ile aranız nasıl. Benim İngilizcem yok ama translate ile iletişim kurup ne gibi kazanç fırsatlarını olduğunu görebilirsiniz. Hatta bir keresinde 10 dolara aldığım clickbank eğitimini, eğitimi satan kişi benim için bazı kısımları Türkçeye çevirmişti. Çok etkilenmiştim :)

Yani, kendinize yatırım yapın. Dünyada en keyifli an, kendinize yaptığınız yatırımın geri döndüğünü görmek. Benim için bu biraz yavaş gidiyor ama biliyorum 1 sene sonra çok başka olacak.

Diyeceklerim bunlar. :) Hayırlı kazançlar dilerim.

Tavsiyeniz için teşekkürler. İlk kez duyduğum bir konu. Vakit bulduğumda ilgileneceğim.

Arkadaşım siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız ya da ben anlatamadım. BU ADAMIN AMACI SADECE ŞOV SADECE ŞOV. ELON MUSK örneği ile bu konu ne alaka o adam parası varken tutup sağa sola 150 milyon dolarım var bana iş tavsiyesi verin demiş midir? aylık 40k kazanan bir adam gerçekten para kazanmayı ticareti ve iş yapmayı biliyordur kesinlikle ve kesinlikle tavsiyeye ihtiyacı olmaz, araştırır bulur para kazanacak sektöre yatırır parasını bu kadar basit gelip 2 ayda bi buraya aylık 25k kazancım var napacam, aylık 30k kazancım var napacam aylık 40 k kazancım var napacam diye konu açmaz, adam her 10k artış da konu açıyor buraya ben bundan bahsediyorum nerdeyse vatan haini ilan edeceksiniz

Hocam aslında hocamız doğru söylüyor gibi. Konuyu açan kişi daha önceden de bu tarz konular açmış. Ben derim ki birbirimizi kırmayalım. Bir de bu denli kazanan biri buraya yazmaz. Şöyle düşünün. Ytpara'dan çuvalla kazanan kişiler durumlarını paylaşır mıydı. O günleri biliyorsunuz. O yüzden hayali konulara inanıp da birbirimizi üzmeyelim.

Evet geçen sene bu aylarda 20K civarıydı gelirim ve o zamandan bu zamana dolar %100 arttı ve şuanki tutara ulaştı gelirim. Yalan mı var bunda?

Ayrıca free btc sitesini 2017 Mart ayında paylaştım. O zaman BTC 1000 USD'di. Belki o başlığı görüp 2-3 BTC alan kişi 1 sene sonra 20.000 USD'den satabilecekti. Siz küçük hesap peşinde ref kastığımı düşünmüşsünüz.

Elon Musk Paypal'ı sattığında arsa, büfe, daire almadı. Bilgisini ve maddi gücünü en iyi yaptığı şeye, hayallerine, bilime yatırdı. Mantığınızı anlamış değilim. Karnın doyuyor yeter otur aşağı. Kişi zekatını, fitresini, sadakasını, kurbanını verdiği sürece kazanmasının limiti var mı dinen? Oturalım başkası kazansın. Ülkeye döviz girmesin. Sömürülelim. Bu nasıl bakış açısı?

Öncelikle yüksek para kazandığınız yere daha yoğunlaşıp daha fazla kazanabilir misiniz bir bakın. Daha sonra websitesi işini bende önereceğim ama diğerleri gibi değil. Proje olacak siteler, uygulamalar ile ilgilenirseniz daha iyi olur.

Şu an çok büyük (Yabancı büyük girişimler gibi :D) olduğuna inandığım bir fikir aşamasında projem var. Ancak bunun için destek olması lazım, yatırımcı bulunması lazım yada kendimde para olması lazım. :D Çünkü en azından ilk 6 ay maaş ödemesi filan kazanç olmadan ödenmesi lazım. Yani yazılımcı tasarımcı vb. için giderler.

Yani demek istediğim büyük girişimlere bakın derim.

Mevcut kazançlarımın üst limitlerine ulaşmış durumdayım. Maddi açıdan da ziyade, yeni bir heyecan uğraşı için yeni fikirler arayışındayım.

----

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki eminim burada bu tutarlarda kazancı olan kişiler çokça mevcut. Benim bu konudakii amacım şov yapmak değil, bir portföy oluşturmak, fikir alışverişinde bulunmak. Konuda da bahsettiğim gibi çevremde ilham alabileceğim, pasif gelir odaklı yaşayan örnek olmadığından buraya yazdım. İlginiz için teşekkürler.

İngilizce niche bir site yatırımım var. Vakit ayıramadığımdan ortak olarak ilerliyoruz fakat ortaktan pek verim alamadım, iş uzadı.

Tavsiyeniz için teşekkürler. İlk kez duyduğum bir konu. Vakit bulduğumda ilgileneceğim.

Evet geçen sene bu aylarda 20K civarıydı gelirim ve o zamandan bu zamana dolar %100 arttı ve şuanki tutara ulaştı gelirim. Yalan mı var bunda?

Ayrıca free btc sitesini 2017 Mart ayında paylaştım. O zaman BTC 1000 USD'di. Belki o başlığı görüp 2-3 BTC alan kişi 1 sene sonra 20.000 USD'den satabilecekti. Siz küçük hesap peşinde ref kastığımı düşünmüşsünüz.

Elon Musk Paypal'ı sattığında arsa, büfe, daire almadı. Bilgisini ve maddi gücünü en iyi yaptığı şeye, hayallerine, bilime yatırdı. Mantığınızı anlamış değilim. Karnın doyuyor yeter otur aşağı. Kişi zekatını, fitresini, sadakasını, kurbanını verdiği sürece kazanmasının limiti var mı dinen? Oturalım başkası kazansın. Ülkeye döviz girmesin. Sömürülelim. Bu nasıl bakış açısı?

Mevcut kazançlarımın üst limitlerine ulaşmış durumdayım. Maddi açıdan da ziyade, yeni bir heyecan uğraşı için yeni fikirler arayışındayım.

----

Ayrıca şunu belirtmek istiyorum ki eminim burada bu tutarlarda kazancı olan kişiler çokça mevcut. Benim bu konudakii amacım şov yapmak değil, bir portföy oluşturmak, fikir alışverişinde bulunmak. Konuda da bahsettiğim gibi çevremde ilham alabileceğim, pasif gelir odaklı yaşayan örnek olmadığından buraya yazdım. İlginiz için teşekkürler.

Hocam kusura bakma. Bende eleştiri de bulundum. Bu forum da o kadar çok kişi hile hurda yoluna başvurdu ki zannediyoruz öyle bir durum. Bir de aylık 40k gibi bir kazancı söylediğiniz zaman hak verirsiniz ki 'Hadi canim sende' tepkisini verdik. Evet, bu forum da elbette bu meblağları kazanan kişiler mevcut ama ilk kez siz çıkıp bu kadar kazandığınızı söylüyorsunuz. Çünkü bu kadar kazanan kişiler forum da hayalet durumumdadır :)

Neyse, benim yukarı da bahsettiğim fikre bir bakın derim. Click funnels da bir kitle oluşturduğunuz vakit kazanacağınız meblağanın haddi hesabı yok.

Uygulama satan kişiler mevcut. Kesinlikle uygulama işine de el atın.

Yani para harcayın. Madem o kadar kazancınız var :) Bu forumdan tanıdığınız olmadığı müddetçe artık iş yapmayın. Çünkü ciddi oran da kazanıyorsunuz ve bunu burda belirttiniz artık. 3 kuruşun hesabını yapan kişiler çıkar karşınıza üzülürsünüz. Bu durum, tecrübeden sabittir.

Farklı heyecanlar arıyorsanız foruma yardım konuları açabilirsiniz, skype grubu kurup nasıl 40k kazandıgınızı anlatabilirsiniz. Kazanamayan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz. Belkide yardımcı olduğunuz arkadaşlardan çok etkileyici fikirler çıkıcak ve sizinle paylaşıcak. Beraber kazanıcaksınız. Hep kendinize değil birazda kazanamayanlar için vaktinizi harçayın dua alın [MENTION=40008]dkkobalt[/MENTION]

Ayda 40 kazanmak - İş Fikri Tavsiye?
Yazmayım yazmayım dedim ama dayanamıyorum. Başlığa bakınca hiç bir şey anlaşılmıyor. İlgi çekilmek için mi yazılmış. Öncelikle bir konu açılırken insanlara kazandığı para üzerinden değil birikim üzerinden tavsiye istenir? Mesela 50 bin liram var ne yapabilirim? Bunun dışında zaten 40 bin kazanıyorsanız muadili benzer işlerde denemeler yaparsanız 80 kazanırsınız? Bunu sormanızda ki amaç nedir anlamadım? Youtube girersiniz siteye girersiniz e-ticarete girerseniz bir şekilde yolunu bulursunuz. Satılan başka bir kanal/site alırsınız. Ki bu işleri yapan insanlar bunu bilir. Ya da alırsınız 1 2 ev kirasını geçinirsiniz. He şunu da söyleyeyim biraz da tok olmak lazım. Kapitalist sistem demişsiniz de siz hangi yoldan para kazanırsanız kazanın kapitalist siteme hizmet edersiniz. Kimi insan 1500 tl internetten kazanır. Riski sever işinden ayrılır. Patron kahrı çekmeyeyim der ya da bana bu kadarı yeter der işinden ayrılır. Buna cesaret edemeyecek durumdaysan konu açmaya gerek yok. Burada bin 2 bin tl kazanmak için takla atan işsiz insanlar var. Sonraki konu başlığını tahmin edebiliyorum. Konu başlıklarınız bile birbirine benziyor. Sonraki şöyle olabilir. Ayda 80 kazanmak - Bunalım. Eğer 20 k para kazanıyorsanız 150 - 200 tl lık orta seviye bir mahallinden ev alırsınız. Kiraya verirsiniz. 7-8 ay da öderseniz sonra geri dönüşümünü beklersiniz/satarsınız. Dışarıda biri bana gelip abi ben 40 bin kazanıyorum dese zaten onun akıl almaya ihtiyacı olacağını sanmıyorum. O başkalarına akıl verse daha iyi değil mi? Neyse.

Heyecan arıyorsan eğer zaten arıyosun aylık 40k paranı 2 oranlık kupon yap ve hepsini bas kazanırsan 80k kaybedersen 0 al sana heyecan aksiyon macera

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri