Hocam, girişimini gizli yap. Yani siz bulun. Başkalarından bir menfaat beklemeyin derim. Bu denli bir kazancın sahibiyseniz her kapı size açılır. Yeter ki iyi bir araştırma yapın. Size bir öneri sunacam. Hatta benim de yapmayı istediğim bir yöntem bu.
Bir söz vardır. Yapmak istediğiniz birşeyi başka biri başarmışsa ondan o bilgiyi satın alın. Son zamanlarda başvurduğum bir girişim şekli bu.
Click funnels sistemini araştırın. Click funnel'ın facebook sayfasında günde binlerce dolar kazanan kişiler mevcut. Onlardan yöntem satın almayı deneyebilirsiniz. Tabi bunu sağlam şekilde yapmak gerekir.
Artı birşey, para harcamaktan korkmayın. Bazen 1 kere kazanmak için 10 kere kaybetmek gerekir.
Yukarıda bir hocamız da söylemiş. Kesinlikle web sitesi işine de yüklenin. Yani kollarınızı geniş tutun
Fiver'da binlerce eğitim var. Bilmiyorum ingilizce ile aranız nasıl. Benim İngilizcem yok ama translate ile iletişim kurup ne gibi kazanç fırsatlarını olduğunu görebilirsiniz. Hatta bir keresinde 10 dolara aldığım clickbank eğitimini, eğitimi satan kişi benim için bazı kısımları Türkçeye çevirmişti. Çok etkilenmiştim
Yani, kendinize yatırım yapın. Dünyada en keyifli an, kendinize yaptığınız yatırımın geri döndüğünü görmek. Benim için bu biraz yavaş gidiyor ama biliyorum 1 sene sonra çok başka olacak.
Diyeceklerim bunlar.

Hayırlı kazançlar dilerim.