Ayda 40K Kazanmak - İş Fikri Tavsiye?

Ayda 40 kazanmak - İş Fikri Tavsiye?
Yazmayım yazmayım dedim ama dayanamıyorum. Başlığa bakınca hiç bir şey anlaşılmıyor. İlgi çekilmek için mi yazılmış. Öncelikle bir konu açılırken insanlara kazandığı para üzerinden değil birikim üzerinden tavsiye istenir? Mesela 50 bin liram var ne yapabilirim? Bunun dışında zaten 40 bin kazanıyorsanız muadili benzer işlerde denemeler yaparsanız 80 kazanırsınız? Bunu sormanızda ki amaç nedir anlamadım? Youtube girersiniz siteye girersiniz e-ticarete girerseniz bir şekilde yolunu bulursunuz. Satılan başka bir kanal/site alırsınız. Ki bu işleri yapan insanlar bunu bilir. Ya da alırsınız 1 2 ev kirasını geçinirsiniz. He şunu da söyleyeyim biraz da tok olmak lazım. Kapitalist sistem demişsiniz de siz hangi yoldan para kazanırsanız kazanın kapitalist siteme hizmet edersiniz. Kimi insan 1500 tl internetten kazanır. Riski sever işinden ayrılır. Patron kahrı çekmeyeyim der ya da bana bu kadarı yeter der işinden ayrılır. Buna cesaret edemeyecek durumdaysan konu açmaya gerek yok. Burada bin 2 bin tl kazanmak için takla atan işsiz insanlar var. Sonraki konu başlığını tahmin edebiliyorum. Konu başlıklarınız bile birbirine benziyor. Sonraki şöyle olabilir. Ayda 80 kazanmak - Bunalım. Eğer 20 k para kazanıyorsanız 150 - 200 tl lık orta seviye bir mahallinden ev alırsınız. Kiraya verirsiniz. 7-8 ay da öderseniz sonra geri dönüşümünü beklersiniz/satarsınız. Dışarıda biri bana gelip abi ben 40 bin kazanıyorum dese zaten onun akıl almaya ihtiyacı olacağını sanmıyorum. O başkalarına akıl verse daha iyi değil mi? Neyse.

Dostum dediğim gibi arsa al, bakkal al, işlek yerde büfe, daire, rant hayalleriyle yatırım tavsiyesine ihtiyacım yok. Neyin şovunu yapacağım burada sadece uyduruk bir nick ile. Nasıl bir kafa var bende de burda ego yapıcam? Konunun burada 2 bin TL ile geçinenlerle de alakası yok. Eminim burada 50K'dan fazla geliri olanlar da var. Benim amacım zaten onlara ulaşmak. Fikir, tavsiye ve portföy edinmek. Sizin sıp düşüncelerinize de ihtiyacım yok.

%80 eline geçen para riskli dostum,en kısa sürede iyi yatırımlar yap,youtube guvenme,suan güzel para faizde var malesef

Ben ahir yaptiriyim 100 buyukbasli hayvanları evi ocagi satiyim,sen yemini karsila ortak olalım

Hayvancılık öldü hocam. Yemin çuvalı 90 TL :)

Süt sizin oralarda ne kadar bilmiyorumda burda 1.7

Kaba hesap yaparsak bir litre süt 1 kg yem etmiyor..

bizim burda sütün kilosu 3 TL

Annem haftada bir alıyor 5 kilo 15 TL verip, adamlar kapının önüne gelip zile basıyorlar, süt satıcılar, Silivirden geliyorlar, İstanbulda oturuyorum bu arada

Güneş enerjisi paneli kurmanı tavsiye ederim
Çoğu illeri gezerken arazilerde çok fazla sayıda o paneller tesis edilmiş ve + rüzgar yeli
Çok araştırıyorum devlet desteği için geleceğin yatırımı

Güneş enerjisi paneli kurmanı tavsiye ederim
Çoğu illeri gezerken arazilerde çok fazla sayıda o paneller tesis edilmiş ve + rüzgar yeli
Çok araştırıyorum devlet desteği için geleceğin yatırımı

Bu konu üzerine baya vakit harcadım. Mevzuat bilgisi, teknik bilgi, yüklü finans kaynağı lazım. Tek başıma bunların malesef altından kalkmak mümkün değil. Hazır kurulu sistem olan gesyatirim.com 'u da araştırabilirsiniz. Kar payı oranı biraz düşük olsa da tercih edilebilir.

Bu konu üzerine baya vakit harcadım. Mevzuat bilgisi, teknik bilgi, yüklü finans kaynağı lazım. Tek başıma bunların malesef altından kalkmak mümkün değil. Hazır kurulu sistem olan gesyatirim.com 'u da araştırabilirsiniz. Kar payı oranı biraz düşük olsa da tercih edilebilir.

Şimdi görüştüm kendileri ile
Devlet 10 yıl süre ile kimseye yatırım hakkı vermiyormuş denildi.
Ve hali hazırda amasyada 350 hisseli işletmeden 5k$ yatırım bedeli ile 55m2 alana sahip olunuyırmuş.
Geri dönüşü yıllık 600 dolar mış. =)
8 senede paramızı amorti ediyormuşuz.
Biz titan zinciri değiliz dediler.
Bize müşteri getirin size her müşteri için 200 dolar hediye =)
Ve üstüne sürekli bastığı nokta siz şanslısınız dolar bazında sürekli artış olacağı için karlı olursunuz dedim ya düşerse ya 3 tl olursa ya devlet dolar ile satışı kaldırıyorum ülkede derse dedim dinletemedim =)
Yok baba yok başka ülkede yaşayamam yeminle hayranım bizdeki üçkağıtçılara

Şimdi görüştüm kendileri ile
Devlet 10 yıl süre ile kimseye yatırım hakkı vermiyormuş denildi.
Ve hali hazırda amasyada 350 hisseli işletmeden 5k$ yatırım bedeli ile 55m2 alana sahip olunuyırmuş.
Geri dönüşü yıllık 600 dolar mış. =)
8 senede paramızı amorti ediyormuşuz.
Biz titan zinciri değiliz dediler.
Bize müşteri getirin size her müşteri için 200 dolar hediye =)
Ve üstüne sürekli bastığı nokta siz şanslısınız dolar bazında sürekli artış olacağı için karlı olursunuz dedim ya düşerse ya 3 tl olursa ya devlet dolar ile satışı kaldırıyorum ülkede derse dedim dinletemedim =)
Yok baba yok başka ülkede yaşayamam yeminle hayranım bizdeki üçkağıtçılara

Bahsettiğin site sanıyorum gesyatırım :) O değilde bile o site ile görüşmüştüm bende neredeyse aynılarını banada söylediler.

ticaretle uğraşmak istersen firmaya ortak alırım dostum ,

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri