hocam dün mü kesinleşmiş? Bende hala kesinleşme olmadı.. Ama sanırım bir kısım sorunsuz kanallardan bile kesinleşmeyenler var ?
dün kesinleşti hocam yuzde 17
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam dün mü kesinleşmiş? Bende hala kesinleşme olmadı.. Ama sanırım bir kısım sorunsuz kanallardan bile kesinleşmeyenler var ?
Teliften Kapanan Kanalların Kesinleştiğine Daha Önce Şahit Olduk ama Topluluktan Kapanan Kanalın Kesinleştiğini İlk Defa Duyuyorum. [MENTION=30137]TolgaDemo[/MENTION] Topluluk Dediğiniz Hadise 3 Kere Topluluk Uyarısı Alarak Kapanmadan Bahsediyoruz Değil mi? Yoksa Son Zamanlarda Uyarı Yokken Kazanç Yükseldiği için Kapanan Kanallardan mı Kastın?
3 adet topluluk yemişti hocam ondna kapandı gelir yeni yeni gelmeye baslamişti
Şans işi bence bu kesinleşmeler.Benim teliften kapanan kanalım hiç kesinleşmemişti mesela. Neye göre kesinleştiriyorlar anlamıyorumAnladım. Teliften Kapanan Kanalların Kesinleştiğine Eminiz. Bu Topluluktan Giden Kanallarında Kesinleştiğini Netleştirirsek Kendi Kanalımıza Telif Atmaktan ve Flaglamadan Başka Çaremiz Kalmayacak Sanırım...
Şans işi bence bu kesinleşmeler.Benim teliften kapanan kanalım hiç kesinleşmemişti mesela. Neye göre kesinleştiriyorlar anlamıyorum![]()
eski kanaldi ondan olabilir kendi kanllarımı kullaniyorum
Anladım hocam.Sizin adınıza sevindim kesinleşme olduğunaBakalım belki de yt son zamalarda belki de telif ve toplulukla kapanan kanallara yaptırımı azaltmış olabilir.Benim o kesinleşmeyen kanal 3-4 ay önceydi.
Hocam ayın 6 sında spam dan kapanan kanal kesinleşmedi.. Bence arkadaşın arada kaynamış.. Çünkü daha önceki tecrübelerim ve tanık olduklarım 7 sinden önce kapananlar kesinleşmiyor..
3-4-5 inde kapanan en az 50 kanalım oldu,1 tanesinin parası geldi sadece.neye göre veriyor bende çözemedim o verdiklerini...
Kananlim eskiliginden olabilir hocam benim kanallim 6 aylikti
yok mu ayın 5inde kapanan hiç
2 ay önce 6 sında kapanan kanalım kesinleşmedi.. İnşallah sizinki kesinleşir ve sorunsuz alırsınız![]()
yok mu ayın 5inde kapanan hiç
Hocam kesinleşti mi 5 inde kapanan, benim 4 ünde telifden kapanan var acaba kesinleşir miyok mu ayın 5inde kapanan hiç
Hocam kesinleşti mi 5 inde kapanan, benim 4 ünde telifden kapanan var acaba kesinleşir mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.