Serk@nYT
Yasaklanmış
indirimli paketde kontenjan doldu ustadim malesef.Normal fiyatdan alirsaniz pm atabilirsiniz.indirimli paket varsa yaz benide hocam çünkü hiç kazanamıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
indirimli paketde kontenjan doldu ustadim malesef.Normal fiyatdan alirsaniz pm atabilirsiniz.indirimli paket varsa yaz benide hocam çünkü hiç kazanamıyorum.
Malesef ustad ilk 10 bitti.Normal fiyat dan isterseniz yazarimyaz hocam benide10 damıyız
Serkan Abi, günlük kaç saat gerekli sizin söylediklerinizi yapmamız için ve adsense hesabımızda banlanma söz konusu olursa nasıl bir yol izlenecek ? Bol kazançlar.
merhaba hocam öncelikle hayırlı satışlar, peki bu başladığınız KONU 1 falan diye ayırdığınız yazılarınız yayınlanmıcak mı artık![]()
bende alam usta
Hocam ben bu işlerde yeniyim ve para sıkıntısı var ne yazık ki. Bana ay sonunda alacağım paranın yarısı karşılığında yardımcı olursanız çok yardımcı olmuş olursunuz. Ben ws'den bekciii beni oradan inceleyebilirsiniz paranız bende kalmaz.
S.A SERKAN hocam pm attım bakarsan sevinirim cvb bekliyorum....Hayılrı kazançlar herkeze
indirimli pakedi kaçırmasaydım alacaktım..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.