Aylık 350 Euro Gelirli Dizi Sitesi Satılık

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebSite Pazarı
gereken bilgileri alabilir miyim? güzel site çünkü. alınabilir fiyatta makul gibi.

site adresi , güncelliği , güncel ise çekilen kaynak vs vs pm alabilirmiyim.

ben anlamadım bu nasıl iş herkes pm istiyor o zaman sitenin ne manası kaldı millet kopyalar kopyalar açar

hocam iki aylık tek türkçe dizinin yayınlandığı siteden iki ayda 1k euro gelir elde ettiğini mi söylüyorsun , trafik nereden geliyor, adsense birde dizi sitesi kabul ediyor mu?

Evet hocam 2 ay oldu ama henüz 1k gelir almadım yarısını aldım kalanını bu ay alacagım daha. Trafik cogu google ve direk ziyaret geri dönen ziyaretci yani

---------- Spam Engelliyici 18:22 ---------- Önceki Mesaj 18:18 ----------

Ben almayı gerçekten ciddi olarak düşündüm ama herkes pm isteyip site adını öğrendikten sonra pek anlamı kalmıyor..

hocam diziyi yayınlayan tek site ben değilim zaten. Google sürüyle dizi sitesinde o diziye rastlayabilirsin. Benim sattıgım dizide ki avantaj diziye uyumlu domain ve mevcut ziyaretçisi birde google da belli bir yere sahip oldu az zamanda ve yine zamanla google da birazdaha ilerleyecektir.

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:22 ----------

ben anlamadım bu nasıl iş herkes pm istiyor o zaman sitenin ne manası kaldı millet kopyalar kopyalar açar

acan var acıkta var zaten bir öneki mesajımdaki aynı sebepten bu sitenin artısı var hocam

işin işleyişi hakkında tam detaylı bilgi ve adresi pm den gönderebilir misin, eger dedigin gibiyse düşünüyorum.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Siteyi alacaklar için bir artı daha belirteyim. Sitede tek bir dizi yayınlandığı için sadece o günki bölümü ve ertesi güne ait fragmanı eklmeniz yeterli bütün bunları yapmak 10 dk sürer sonra arkanıza yaslanabilirisiniz. Ben logo site adresi vs eklediğim için videoya bende 30 dk sürüyor en fazla indirmesi renderlemesi yüklemesi vs.

1 artı olarak dizinin videosunu openload vs gibi kazanc elde edebileceğiniz bir site up edip iframe ile siteye ekleyerek bu siteden de günlük izlenime göre 2 ila 3 dolar alabilirsiniz suan ben oyle yapıyorum. ve bu ilk mesajımdaki gelir bilgisine dahil değildir.

kısaca 3$ x 30 = 90$ + 350 Euro adsense yaklasık 410 420 euro yapar ayda.

SON OLARAK herkese pm gönderemiyorum arkadaşlar msj sayılarına üyelik tarihine vs bakarak umarım kimse yanlış anlamaz alınmaz.

Son düzenleme:
Site konusundaki son fiyatınızı ve adresi pm yollayın lütfen
Mümkünse..

hocam bende adresle birlikte detaylı bir pm alabilir miyim, ciddi olarak düşünüyorum. tam aradığım fırsat olabilir, ayrıca riskleride bilmek istiyorum.

pm ler gönderildi. Pm ile bilgi verdiğim arkadaşlara ek olarak burdan da bildireyim acil ihtyacdan satılıktır site. TR deki bir borcuma karsılık 1 2 gün içinde ödemem gerekiyor. Bu 1 2 gün içinde satış söz konusu olmazsa sitenin satışı da iptal olacaktır. Zira borcu durumumu bu 1 2 günde halletmiş olacagım o zaman sitenin satısına gerek kalmıyor.

merhaba

bende pm alayim ayrintili. odeme yontemi nedir bu arada hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri