Ben şimdi telefon edip projenin detaylarını telefonda öğrenince kopyalayamayacak mıyım? Telefon etmek neden zor gelsin insanlara anlayamıyorum.
Ayrıca ofis fotoğrafınızı anlamadım 2 tane masa var, biz bu fotoğrafa bakıp ne düşünmeliyiz?
Yanlış anlamayın hocam, baltalama falan değil. Siz bu şekilde konu açınca konuyu da bildiğiniz için karşı tarafın yerine kendinizi koymadan çeşitli bilgiler verince insanları ikna edeceğinizi düşünüyorsunuz ama gerçekten yanlış bir yaklaşım.
Peki nasıl yapmalısınız? Konuda bilgi veremiyorsanız o zaman "şu kadar gelir vs yazıp bakın ofis fotomuz da var demek ki başka işe giriyoruz bize inanın" şeklinde değil de; yatırım yapmak isteyen ve bu yatırım imkanı olduğu ispat edebileceğini düşündüğünüz az sayıdaki kişiye projeyi anlatmak üzere yüzyüze bir toplantı yapın, eş zamanlı olarak bunu 3 4 kişiye anlatın ve karar verilmesini isteyin. Zaten gözünüze kestirdiğiniz ciddi şekilde size vakit ayıracak kişiler bu işe cazip olduğunu düşünerek yaklaşmıyorsa buradaki bu tür bir konuyla hem kendinizi hem başkalarını yormakla kalırsınız.
Yardımcı olmak için iyiniyetle yazdığım şeyleri umarım hoş karşılarsınız.
Umarım siz ve karşı taraftaki alıcı olarak inşallah en kısa sürede amacınıza karşılıklı menfaat dengesi içinde ulaşırsınız.