Aylık 7000TL Gelirli Projemiz Satılıktır

Cevabınız için teşekkürler. Peki bu program kurulumu için ödemeyi nereden alıyorsunuz? Bir reklam network'ünden mi? Programın sahibinden mi? Mümkünse en azından bu programın ismini öğrenmemiz mümkün mü? Özel mesaj ile de gönderebilirsiniz. Gerçekten işe yarar olup olmadığını görmek gerek.

Bir de ilk mesajınıza yazdıysanız bile gözümden kaçtı sanırım. Site dili nedir? Programları indirenler Türkiye'den mi yoksa global mi?

pm gönderildi

istenilen fiyat değişmiştir

---------- Spam Engelliyici 19:21 ---------- Önceki Mesaj 19:18 ----------

Hic bisey anlamadik.neyse hayirli satislar.

Uygulama oldukça basit olduğu gibi projenin nasıl işlendiğini de kolayca çözüleceği için fazla bilgi vermeyi uygun görmüyorum. hem alacak kişi için hemde bizim için bilgi vermemek iyi olacağını düşünüyorum.. Detaylı bilgli telefondan verilecektir.

konuyu detaylı okuyun lütfen

Ben şimdi telefon edip projenin detaylarını telefonda öğrenince kopyalayamayacak mıyım? Telefon etmek neden zor gelsin insanlara anlayamıyorum.
Ayrıca ofis fotoğrafınızı anlamadım 2 tane masa var, biz bu fotoğrafa bakıp ne düşünmeliyiz?
Yanlış anlamayın hocam, baltalama falan değil. Siz bu şekilde konu açınca konuyu da bildiğiniz için karşı tarafın yerine kendinizi koymadan çeşitli bilgiler verince insanları ikna edeceğinizi düşünüyorsunuz ama gerçekten yanlış bir yaklaşım.
Peki nasıl yapmalısınız? Konuda bilgi veremiyorsanız o zaman "şu kadar gelir vs yazıp bakın ofis fotomuz da var demek ki başka işe giriyoruz bize inanın" şeklinde değil de; yatırım yapmak isteyen ve bu yatırım imkanı olduğu ispat edebileceğini düşündüğünüz az sayıdaki kişiye projeyi anlatmak üzere yüzyüze bir toplantı yapın, eş zamanlı olarak bunu 3 4 kişiye anlatın ve karar verilmesini isteyin. Zaten gözünüze kestirdiğiniz ciddi şekilde size vakit ayıracak kişiler bu işe cazip olduğunu düşünerek yaklaşmıyorsa buradaki bu tür bir konuyla hem kendinizi hem başkalarını yormakla kalırsınız.
Yardımcı olmak için iyiniyetle yazdığım şeyleri umarım hoş karşılarsınız.
Umarım siz ve karşı taraftaki alıcı olarak inşallah en kısa sürede amacınıza karşılıklı menfaat dengesi içinde ulaşırsınız.

Ben şimdi telefon edip projenin detaylarını telefonda öğrenince kopyalayamayacak mıyım? Telefon etmek neden zor gelsin insanlara anlayamıyorum.
Ayrıca ofis fotoğrafınızı anlamadım 2 tane masa var, biz bu fotoğrafa bakıp ne düşünmeliyiz?
Yanlış anlamayın hocam, baltalama falan değil. Siz bu şekilde konu açınca konuyu da bildiğiniz için karşı tarafın yerine kendinizi koymadan çeşitli bilgiler verince insanları ikna edeceğinizi düşünüyorsunuz ama gerçekten yanlış bir yaklaşım.
Peki nasıl yapmalısınız? Konuda bilgi veremiyorsanız o zaman "şu kadar gelir vs yazıp bakın ofis fotomuz da var demek ki başka işe giriyoruz bize inanın" şeklinde değil de; yatırım yapmak isteyen ve bu yatırım imkanı olduğu ispat edebileceğini düşündüğünüz az sayıdaki kişiye projeyi anlatmak üzere yüzyüze bir toplantı yapın, eş zamanlı olarak bunu 3 4 kişiye anlatın ve karar verilmesini isteyin. Zaten gözünüze kestirdiğiniz ciddi şekilde size vakit ayıracak kişiler bu işe cazip olduğunu düşünerek yaklaşmıyorsa buradaki bu tür bir konuyla hem kendinizi hem başkalarını yormakla kalırsınız.
Yardımcı olmak için iyiniyetle yazdığım şeyleri umarım hoş karşılarsınız.
Umarım siz ve karşı taraftaki alıcı olarak inşallah en kısa sürede amacınıza karşılıklı menfaat dengesi içinde ulaşırsınız.

yazdıklarınız doğru fakat şu da var ki çoğu alıcı sizin tarafınızdan bakmıyor. alıcının aklına gelen şu "eğer kazanıyorsan niye satıyorsun" ben genel olarak buna cevap verdim. bizim böyle böyle bir projemiz var şuanki hali bu ve bunu büyütmek istiyoruz. şeklinde konuda anlattım. amacım inandırmak değil "eğer kazanıyorsan niye satıyorsun" sorusuna cevaptı.

İnandırmak üzerine konuda bilgi vermedim, isteyenlerin ofisimize gelip çayımızı içebileceklerini ve yüz yüze görüşebileceğimizi belirttim zaten.

[MENTION=34261]purepower[/MENTION] hocam size pm atmıştım geri dönüş alamadım

Daha legal projelere yöneleceğiz demek bu projenin illegal olduğunu belirtmiyormu.?Benmi yanlış anlıyorum.?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri