SİTE İLE ALAKALI ÇOK FAZLA BİLGİ PAYLAŞAMIYORUM. DEŞİFRE OLMAMASI ADINA CİDDİ ARKADAŞLAR İLE YÜZ YÜZE YADA TELEFONDA GÖRÜŞEBİLİRİZ.
Site adresi
telefon ile görüşüldükten sonra ,
satın alabileceğini ispatlayan kişiler ile paylaşılacaktır. Site adresi PM ile
gönderilmeyecektir.
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi:
7000 :tl -8000:tl 'dir
Adsense Rapor Son 4 Ay Bknz :
Linke Tıklayınız
Sitenin açılış tarihi:
1,5 yaşındadır.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Finans Sitesi
Günlük hit sayısı:
5K - 6K Analytics Raporları Bknz : Linke Tıklayınız
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet
PM İSTEMEDEN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUNUZ Ekran Görüntüleri ile birlikte Bir çok sorunuzun cevabı bulunmaktadır.
Alan Adı
COM uzantılıdır.
jenerik ve akılda kalıcı bir domaindir.
Godaddy'dedir.
Finans sektöründe kendi alanında
1 numaradır. Lütfen siteyi bilen arkadaşların
deşifre etmemesini rica ediyorum.
Sitemizde toplam
1711 Finans makalesi bulunmaktadır. Makalelerin tamamı
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ Bankacılık ve Finans Bölümü mezunu editörlerimize yazdırılmıştır.
350 - 500 kelime arası makalelerdir.
Sitenin Seo çalışması hakkında deşifre olmaması adına yapılan çalışmaları buraya yazamıyorum. Site ile ilgilenecek arkadaşlara bu çalışmalar anlatılacaktır.
Site 3-5 anahtar kelimeden hit alan bir site değildir . Ortalama 100 - 120 anahtar kelimede ilk 5. sıra içerisindedir.
Siteye bağlı olan
5 adet paravan bloglar da yanında verilecektir.
Siteden link çıkışı ve tanıtım yazısı satılmamıştır. Siteyi alacak kişi yada firma ek gelir elde etmek isterse çok yüksek fiyatlarda tanıtım yazıları teklifleri gelmektedir.
LÜTFEN NOTLARI OKUYUNUZ
Not 1 Site uğraş gerektirmeyen bir sitedir. Yatırım yapmak isteyenler için iyi bir fırsat günde 1 makale atabilecek zamanı olan ve bütçesine uygun olan herkes düşünebilir.
Not 2 İstanbul Beykent'te ikamet ediyorum. Niyeti ciddi olan arkadaşlar ile yüz yüze görüşüpte transfer işlemlerini gerçekleştirebiliriz. Olursa olur olmazsa 1 çay içeriz.
Not 3 6 yıldır bu forumdayız bir çok site satışı gerçekleştirdik. Referans Satışlarım Bknz
Linke Tıklayınız bu sayede az çok kimin alıcı , kimin bakıcı olduğunu ayırt edebiliyoruz lütfen birbirimizin zamanını almayalım.
Not 4 Siteyi alacak kişiye bu gelirleri korumak ve arttırmak adına tüm bilgiler aktarılacaktır.
7/24 gerek Skype - gerek telefon ile iletişimde olacağız.
Not 5 Lütfen yorum yapmadan önce
site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .
Not 6 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.
Not 7 LÜTFEN SİTENİN AYLIK GELİRİNİN 10-12 KATINA SİTE ALIRIM MANTIĞINDAKİ ARKADAŞLAR YAZMASIN BİRBİRİMİZİN ZAMANINI ALMAYALIM
-----------------------------------------------------------------------
Site için istenilen Fiyat
200.000 :tl dir.
Hızlı iletişim için Skype.
Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.
Hızlı iletişim için Tel.
0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.
MULTİDİR