Aylık 9 TL'den başlayan limitsiz trafikli sunucular.

1 ader vds alındı hızlı işlem, ilgili satıcı teşekkürler

Kötü günde üyelerin yanında olduğun teşekkür ederim.Bunu icraata geçirmesen bile şu cümlen yeter; çok kişinin parası YT'de kaldığı için herkez zor durumda bizde ona göre fiyatları indirelim dedik.

Helal olsun senin gibi insanlar her zaman kazanır.

bu arkadaştan vds aldım aldığım vdsde adsenseme giriş yaptım güvendim adsensemide açık bıraktım . üstelik vdsdeki bir sıkıntı ile ilgili ip adresini ve şifresini istedi verdim . bugun tartışmamız sonucunda beyefendi benim parsını verip 1 aylık satın aldığım içerisinde özel verilerimin bulunduğu güvenip adsensemş bağladığım hesabı. kafasına göre kapattı. sanki böyle bir hakka sahiipmiş gibi birde sen benle bu kelimelerle konuşursan bende kapatırım dedi . sen kim oluyorsunda benim parasıyla aldığım hesabı özelimi kafana göre kapatıyorsun. birdaha benle iş yapma bana hesap satma bende senle yapmam ancak satılmış anlaşılmış bir hesabı kafana esince kapatamazsın . bu arkadaş kendisini bişey zannediyor
http://www.ytpara.com/sikayetim-var/89011-boyle-adamlari-foruma-almayin.html

asıl seni almamalıyız. demekki benim adsensemde kesinleşmiş bir miktar para olsa senle ters düştüğümde kafana göre belkide hesabımı çalacaksın nerden bileyim böyle başına buyruk davranırsan olacağı bu .
Hakaret edersen kaparız. Sonuçta sunucuya erişim olmadı ve başkaları tarafından olamaz. Sunucu şuan askıda. Açarız yedeklerini alırsın.

arkadaş çok ilgili bir arkadaş güvenle alışveriş yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Geçen x firmasından aldığım ucuz fiyata vds de bi türlü torrent yükleyememiştim.Sizin vdsler öyle değilse sipariş verebilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri