Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

arkadaş ilk konuyu açtığında aklıma çok yatmıştı paket 2 yi alıyım ay başında dedim ama forumda o kadar rağbet gördükü konu hefesim kaçtı

Yt işine kıyasla şunu anladığım;

Spam siteler - Spam çalışanlar
Normal site - Renderli çalışanlar
Haber siteleri - Güncel çalışanlar (ilk atan çok kazanır)

:) Tebrikler hocam

arkadaş ilk konuyu açtığında aklıma çok yatmıştı paket 2 yi alıyım ay başında dedim ama forumda o kadar rağbet gördükü konu hefesim kaçtı

:))) hevesin kaçmasın hocam herkese yetecek kadar haber sitesi sektörü var ancak ben çok fazla iş alamayacağım zaten yığılma olmasın diye 2-3 iş daha alıp paket 1 stok kapatıyoruz paket 2 zaten editörlüğü yazı işleri siz de sorun olmaz o yüzden.

arkadas cok ılgılı sağolsun 1 saatdır skype de sesli yardımcı oldu

1 adet paket 2 alınmış ön ödemesi yapılmıştır , ilgili ve samimi birisi ufuk abi , elinden geleni yapacağına inaniyorum . hayırlı satışlar dilerim.

aldım 2ncı paketı arkadasla 2 tane

1 adet paket 2 alınmış ön ödemesi yapılmıştır , ilgili ve samimi birisi ufuk abi , elinden geleni yapacağına inaniyorum . hayırlı satışlar dilerim.

Allah razı olsun Teşekkür ederim Paket 2 için anlaşıldı iş alındı editörlüğünü ben yapacağım veya editörümü ben tutacağım diyen arkadaşlar Paket 2 için dilediğiniz zaman iş alabilirsiniz Paket 1 stokludur rakamda yüksek olduğundan ve iadeli çalışıldığından 1. pakete fazla yüklenemiyorum.

Hayırlı olsun arkadaşlar

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Peki google news e kayıt olma olayını sorgulatabileceğimiz bir yer var m?

---------- Spam Engelliyici 11:12 ---------- Önceki Mesaj 10:49 ----------

1-) Haber düşürebildikten sonra Yerel Ulusal farketmiyor Van Haberleri diye bir site 3 ay boyunca spamla milletin anasını ağlattı :) günlük hiti 300k üzerindeydi sayyac koymuştu :))

2-) Yazılımda var reklam yerleşimi kodu koyuyorsunuz o kadar ben ayarlarım zaten onu

3-) Tıklama, tanıtım yazısı, link satışı, seçimler de aday tanıtımı (Yerel de özellikle)

Böyle gelir elde edebilirsiniz, estf. ne gerekiyorsa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.

1. maddeyi yanlış anladınız. Diyelim ki Balıkesir'in Edremit ilçesi ile ilgili bir haber sitesi yaptınız. Bu şekilde ulusalın anasını ağlatmazsınız. Edremit haberleri girilip spam yapıp, insanları almadıktan sonra ulusala nasıl çıkacaksınız. Bence arkadaşın dediği şeyi yeniden okuyup yanıtlayın.

Peki google news e kayıt olma olayını sorgulatabileceğimiz bir yer var m?

1. maddeyi yanlış anladınız. Diyelim ki Balıkesir'in Edremit ilçesi ile ilgili bir haber sitesi yaptınız. Bu şekilde ulusalın anasını ağlatmazsınız. Edremit haberleri girilip spam yapıp, insanları almadıktan sonra ulusala nasıl çıkacaksınız. Bence arkadaşın dediği şeyi yeniden okuyup yanıtlayın.

Valla :) 1. madde neydi söylersen hocam göremedim 1. maddeyi :)

Kendi ağzınızla söylemişsiniz spam yapıp ağlatabilirsiniz, yaptığı masraf kaç lira siteye 3.500 Lira mı ? 4.000 Lira mı? 1 aylık spam ile 15-20k üzeri mi kasıldı?

Hem neden gidip balıkesir edremit sitesi açıyoruz? Balıkesir haberi olması varken veya Haber sitesini niye sadece Ulusal / Yerel olarak kısıtladınız ? geniş düşünün borsa, finans, kamu vb. onlarca fikirler var.

3 ay google yakalamıyor en kötü diyelim adam neden spam yapmasın?

O Yüzdendir ki News işinde de Spam var ama geleceği var mı? Yok... En güzeli otorite kurmak.

https://www.google.com.tr/#q=site:siteadi.com&tbm=nws

örnek site varmı,ve haber sitesi direk boşmu geliyor yoksa bir kaç içerik varmı,haberleri ajanslardanmı alıcaz yasal gg bansız haber nasıl yapıcaz

---------- Spam Engelliyici 13:48 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

3 paketi aldık site domain yazılım geliyor değilmi ayrıca domain kaç aylık

Yerel için karar verdim domaini buldum inşallah kendisi ile çalışacağım.Hadi hayırlısı bakalım.

hocam öncelikle hayırlı satışlar ilerde bende paekt 2 nizi satın almak istiyorum ama birkaç sorum olacak size

1. paket 2 yi satın aldığımızda anladığım kadarı ile domain, hosting adsense hepsi içinde 1750 tl oluyor.peki daha sonrasında domain hosting için her yıl çıkacak olan ücretleri bizmi ödüyeceğiz.. ?? ödeme almak konusunda adsense hesabında banka bilgilerimizi girmemiz yeterli mi olucak.?_

2.3 ay sonra verceğiniz site de hiç içerik olmuyacakmı? 3 aylık dilimde biz hiçbişi yapmadan bekliyecekmiyiz yoksa sizin yönlendirmenizle bu ilk 3 ay içinde siteye özgün haber içeriğimi gireceğiz?

3. 3 ay sonra siz siteyi teslim ettikten sonra kendimiz sizinde dediğiniz gibi en az 2 saat ayırıp kendi sitemize haber girmek için bize kaynak siteler verecekmisiniz ??

4.3 ayın sonunda editör bulursak bizim adımıza bu kişiler sitede haber makale mi girecekler. bu kişileri nasıl bulacağımız konusunda bilgi verecekmisiniz.?

teşekkür ederim ve işalah satışlarınızda başarılı olursunuz...

paket 2 için görüştük ödemesini geçtim inşallah 3 4 ay sonra burada kendisine +referans olarak post girerim hayırlı olsun

paket 2 için görüştük ödemesini geçtim inşallah 3 4 ay sonra burada kendisine +referans olarak post girerim hayırlı olsun

Hayırlı uğurlu olsun.

hocam öncelikle hayırlı satışlar ilerde bende paekt 2 nizi satın almak istiyorum ama birkaç sorum olacak size

1. paket 2 yi satın aldığımızda anladığım kadarı ile domain, hosting adsense hepsi içinde 1750 tl oluyor.peki daha sonrasında domain hosting için her yıl çıkacak olan ücretleri bizmi ödüyeceğiz.. ?? ödeme almak konusunda adsense hesabında banka bilgilerimizi girmemiz yeterli mi olucak.?_

2.3 ay sonra verceğiniz site de hiç içerik olmuyacakmı? 3 aylık dilimde biz hiçbişi yapmadan bekliyecekmiyiz yoksa sizin yönlendirmenizle bu ilk 3 ay içinde siteye özgün haber içeriğimi gireceğiz?

3. 3 ay sonra siz siteyi teslim ettikten sonra kendimiz sizinde dediğiniz gibi en az 2 saat ayırıp kendi sitemize haber girmek için bize kaynak siteler verecekmisiniz ??

4.3 ayın sonunda editör bulursak bizim adımıza bu kişiler sitede haber makale mi girecekler. bu kişileri nasıl bulacağımız konusunda bilgi verecekmisiniz.?

teşekkür ederim ve işalah satışlarınızda başarılı olursunuz...

1-) Ben size siteyi teslim ettikten sonra bütün sorumluluk host, domain vb. ödemesi siz de olur hocam :) ömür boyu bunları benim ödemem imkansız ama ben domaini ve hostu yıllık alıyorum olurda trafiğiniz artarsa işinizi görmezse yeni hostu siz alırsınız bandwitch harcamanıza göre.

2-) 2. Pakette içerikleri siz giriyorsunuz zaten ben girmeniz gereken şablonu size veriyorum sizin news kayıttan sonra içerik girmeniz de gerekecektir.

3-) Evet 2-5 saat arası ayırmanız gerekiyor kaynak siteleri de verebilirim

4-) Tabi hocam skype listemde ki arkadaşlardan rica ederiz veya r10 üzerinden bulabiliriz editörler içerikleri sizin yerinize girer makale & tanıtım yazısı satarsanız bunları da siz editöre söylersiniz o girer yine..

Yerel için karar verdim domaini buldum inşallah kendisi ile çalışacağım.Hadi hayırlısı bakalım.

Hayırlısı olsun hocam kısmet.

örnek site varmı,ve haber sitesi direk boşmu geliyor yoksa bir kaç içerik varmı,haberleri ajanslardanmı alıcaz yasal gg bansız haber nasıl yapıcaz

Vatandan Haber - Anahtar Teslim Paket 2
Karabük Güncel Haber - Anahtar Teslim Paket 1

3 paketi aldık site domain yazılım geliyor değilmi ayrıca domain kaç aylık

Hayır hocam 3. pakette yazılım mevcut değil siz alıyorsunuz Domain Yıllık olarak tarafımdan satın alınır ben de olanları beğenirseniz bendekilerle beğenmezseniz beyin fırtınası yapar birlikte karar veririz hocam.

Paket 2 çalışmalarına hızlıca başladık. Şuan herşey yolunda. Ek gelir elde ettikçe reklam vermeyi düşünüyorum. Fakat reklam bütçelerini sosyal medyaya, adworse vs. ne yüzdelikte ayırmamız lazım?

sanırım bir akış diyagramı olursa birçok kişinin kafasındaki sorular çözülür hangi pakette kaç kişiyle ne kadar yatırım yapılarak ne kadar ne kazanılır onun dışında bütün sorular havada kalıyor yuvarlak cevap oluyor diye düşünüyorum.

ne kadar zaman ayırmak gerek, ajans vs ile çalışmadan sadece editörle nasıl olur ne kadar kazanılır vs vs bir sürü soru

sanırım bir akış diyagramı olursa birçok kişinin kafasındaki sorular çözülür hangi pakette kaç kişiyle ne kadar yatırım yapılarak ne kadar ne kazanılır onun dışında bütün sorular havada kalıyor yuvarlak cevap oluyor diye düşünüyorum.

ne kadar zaman ayırmak gerek, ajans vs ile çalışmadan sadece editörle nasıl olur ne kadar kazanılır vs vs bir sürü soru

Hocam 1.500 TL gibi bir gelir elde etmeye çalışan insanların herhangi bir ek yatırıma ihtiyacı yok yuvarlak cevaplar, yuvarlak sorulara veriliyor detaylı görüşmek isterseniz skype adresimi ekleyin anlatın kafanızda ki durumu ben ona göre yardımcı olayım.

Yatırım bütçesi Aylık hedefinize göre değişir ekipte tamamen buna göre şekillenir

Yani örn. ben Aylık 1.500 - 3.000 arası değil

30-40K hedefim var deniliyorsa bu hedef kadar bütçe ayrılması şart o nedenle detaylı projem var, bütçem var derseniz ben size ayrıntılı olarak listeleme yaparım masraflarınızı.

Hayırlı günler olsun.

Paket 2 çalışmalarına hızlıca başladık. Şuan herşey yolunda. Ek gelir elde ettikçe reklam vermeyi düşünüyorum. Fakat reklam bütçelerini sosyal medyaya, adworse vs. ne yüzdelikte ayırmamız lazım?

%50 kadar ayırmanı tavsiye ederim Heja kardeşim :) işinden aldığını, işine yatır getirisi fazla olur hele ki Sosyal medya da söz sahibi olabilmek artık Haber sitelerine birebir hit sağlayan durumlardan biri üstelik bunu News kaydıyla pekiştirebilirsen Kazançların gayet iyi durumda olacaktır.

Saygılar, Selamlar..

herkese merhaba..ben bu işe yeni başladım iki üç gündür ilgisi alakası sabrı çok iyi arkadaşımın :)sizinde denemenizi tavsiye ederim.çok mantıklı ve ileriye dönük bir iş ve planlamayla gidiyoruz..herkese tavsiye ederim.. ;)

herkese merhaba..ben bu işe yeni başladım iki üç gündür ilgisi alakası sabrı çok iyi arkadaşımın :)sizinde denemenizi tavsiye ederim.çok mantıklı ve ileriye dönük bir iş ve planlamayla gidiyoruz..herkese tavsiye ederim.. ;)
Hayırlı olsun hocam bu işde arkadaşa sabır şart malum ekmek aslanın midesinde başarılar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri