seymaerdogan
Yasaklanmış
arkadaş ilk konuyu açtığında aklıma çok yatmıştı paket 2 yi alıyım ay başında dedim ama forumda o kadar rağbet gördükü konu hefesim kaçtı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yt işine kıyasla şunu anladığım;
Spam siteler - Spam çalışanlar
Normal site - Renderli çalışanlar
Haber siteleri - Güncel çalışanlar (ilk atan çok kazanır)
arkadaş ilk konuyu açtığında aklıma çok yatmıştı paket 2 yi alıyım ay başında dedim ama forumda o kadar rağbet gördükü konu hefesim kaçtı
Fikriniz nedir pekiarkadas cok ılgılı sağolsun 1 saatdır skype de sesli yardımcı oldu
Fikriniz nedir peki![]()
SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aldım 2ncı paketı arkadasla 2 tane
1 adet paket 2 alınmış ön ödemesi yapılmıştır , ilgili ve samimi birisi ufuk abi , elinden geleni yapacağına inaniyorum . hayırlı satışlar dilerim.
1-) Haber düşürebildikten sonra Yerel Ulusal farketmiyor Van Haberleri diye bir site 3 ay boyunca spamla milletin anasını ağlattıgünlük hiti 300k üzerindeydi sayyac koymuştu
)
2-) Yazılımda var reklam yerleşimi kodu koyuyorsunuz o kadar ben ayarlarım zaten onu
3-) Tıklama, tanıtım yazısı, link satışı, seçimler de aday tanıtımı (Yerel de özellikle)
Böyle gelir elde edebilirsiniz, estf. ne gerekiyorsa sorun elimden geldiğince yardımcı olurum.
Peki google news e kayıt olma olayını sorgulatabileceğimiz bir yer var m?
1. maddeyi yanlış anladınız. Diyelim ki Balıkesir'in Edremit ilçesi ile ilgili bir haber sitesi yaptınız. Bu şekilde ulusalın anasını ağlatmazsınız. Edremit haberleri girilip spam yapıp, insanları almadıktan sonra ulusala nasıl çıkacaksınız. Bence arkadaşın dediği şeyi yeniden okuyup yanıtlayın.
paket 2 için görüştük ödemesini geçtim inşallah 3 4 ay sonra burada kendisine +referans olarak post girerim hayırlı olsun
hocam öncelikle hayırlı satışlar ilerde bende paekt 2 nizi satın almak istiyorum ama birkaç sorum olacak size
1. paket 2 yi satın aldığımızda anladığım kadarı ile domain, hosting adsense hepsi içinde 1750 tl oluyor.peki daha sonrasında domain hosting için her yıl çıkacak olan ücretleri bizmi ödüyeceğiz.. ?? ödeme almak konusunda adsense hesabında banka bilgilerimizi girmemiz yeterli mi olucak.?_
2.3 ay sonra verceğiniz site de hiç içerik olmuyacakmı? 3 aylık dilimde biz hiçbişi yapmadan bekliyecekmiyiz yoksa sizin yönlendirmenizle bu ilk 3 ay içinde siteye özgün haber içeriğimi gireceğiz?
3. 3 ay sonra siz siteyi teslim ettikten sonra kendimiz sizinde dediğiniz gibi en az 2 saat ayırıp kendi sitemize haber girmek için bize kaynak siteler verecekmisiniz ??
4.3 ayın sonunda editör bulursak bizim adımıza bu kişiler sitede haber makale mi girecekler. bu kişileri nasıl bulacağımız konusunda bilgi verecekmisiniz.?
teşekkür ederim ve işalah satışlarınızda başarılı olursunuz...
Yerel için karar verdim domaini buldum inşallah kendisi ile çalışacağım.Hadi hayırlısı bakalım.
örnek site varmı,ve haber sitesi direk boşmu geliyor yoksa bir kaç içerik varmı,haberleri ajanslardanmı alıcaz yasal gg bansız haber nasıl yapıcaz
Vatandan Haber - Anahtar Teslim Paket 2
Karabük Güncel Haber - Anahtar Teslim Paket 1
3 paketi aldık site domain yazılım geliyor değilmi ayrıca domain kaç aylık
sanırım bir akış diyagramı olursa birçok kişinin kafasındaki sorular çözülür hangi pakette kaç kişiyle ne kadar yatırım yapılarak ne kadar ne kazanılır onun dışında bütün sorular havada kalıyor yuvarlak cevap oluyor diye düşünüyorum.
ne kadar zaman ayırmak gerek, ajans vs ile çalışmadan sadece editörle nasıl olur ne kadar kazanılır vs vs bir sürü soru
Paket 2 çalışmalarına hızlıca başladık. Şuan herşey yolunda. Ek gelir elde ettikçe reklam vermeyi düşünüyorum. Fakat reklam bütçelerini sosyal medyaya, adworse vs. ne yüzdelikte ayırmamız lazım?
Hayırlı olsun hocam bu işde arkadaşa sabır şart malum ekmek aslanın midesinde başarılar.herkese merhaba..ben bu işe yeni başladım iki üç gündür ilgisi alakası sabrı çok iyi arkadaşımınsizinde denemenizi tavsiye ederim.çok mantıklı ve ileriye dönük bir iş ve planlamayla gidiyoruz..herkese tavsiye ederim..
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.