Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

Hocam konunuzu baştan sona okudum, hayırlı satışlar dilerim. Youtube' nin sarpa sardığı bu günlerde internetten kazanç elde etmek isteyenler için ilaç olabilecek bir konu. Yeterli zamanım ve sermayem olsa cidden girmek isterdim. Zamanı, sermayesi müsait olanların eğer emek vereceklerse girmelerini tavsiye ederim.

İlaveten konu arasında bahsettiğiniz için yazıyorum bazı arkadaşlar ajans fiyatlarını sormuş. Araştırırken İHA' nın bir kampanyasını gördüm,paylaşayım dedim. İHA ile de bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın :)

İHA Kampanya

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abım bugun dınlecekmıs beyler adam 7 24 ayakta valla helal olsun ısının ehlıyle yapan adam bulmak zor senın gıbı abı bu donemde :)

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam copy/paste site telif açısından sıkıntı olmuyor mu?

Hocam merhabalar, konuyu üstün körü okuyabildim saat geç yatmam gerekiyor diye de. Şimdi içerik girmek sıkıntı yani çok fazla vakit ayırmak benim için sıkıntılı. Daha önceki sayfada içerik girme sorunu varsa ingilizce açın demişsiniz. Diyelim ki ingilizce açtık siteyi. Bot kullanıp farklı sitelerden özgünleştirerek haber girmemiz mümkün olur mu? Bot kullanarak özgünleştireceğimiz gireceğimiz haberlerde anlam bakımından düşüklük olur mu? Sonuçta mükemmel bir şekilde özgünleştiremeyecek. Bu google tarafından kötü karşılanır mı? Bir de böyle bir site açarsak çoğu işi bot yapacak yani o kadar az emekle para kazanabilir miyiz? Zor diye düşünüyorum ama eğer mümkünse bir görüşelim. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Hocam merhabalar, konuyu üstün körü okuyabildim saat geç yatmam gerekiyor diye de. Şimdi içerik girmek sıkıntı yani çok fazla vakit ayırmak benim için sıkıntılı. Daha önceki sayfada içerik girme sorunu varsa ingilizce açın demişsiniz. Diyelim ki ingilizce açtık siteyi. Bot kullanıp farklı sitelerden özgünleştirerek haber girmemiz mümkün olur mu? Bot kullanarak özgünleştireceğimiz gireceğimiz haberlerde anlam bakımından düşüklük olur mu? Sonuçta mükemmel bir şekilde özgünleştiremeyecek. Bu google tarafından kötü karşılanır mı? Bir de böyle bir site açarsak çoğu işi bot yapacak yani o kadar az emekle para kazanabilir miyiz? Zor diye düşünüyorum ama eğer mümkünse bir görüşelim. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Evet içeriğin kopya veya kopyaya yakın yada bot içerik olması google tarafından kötü karşılanır İngilizce siteler de girilen içeriklerin de kontrolünü İngilizce bilen biri yordamıyla yaparsanız daha sağlıklı bir çalışma olabilir orada TBM'ler farklı olduğu için TR'de ki gibi çok fazla vakit ayırmıyorsunuz ancak Editör vb. maliyetleri $ bazında olduğundan fiyat farkı da oluyor Paket 1 ile arasında.

Alıntı yapan site veya alıntı olarak bildirir ise olmaz.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam copy/paste site telif açısından sıkıntı olmuyor mu?

oluyor hocam

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abım bugun dınlecekmıs beyler adam 7 24 ayakta valla helal olsun ısının ehlıyle yapan adam bulmak zor senın gıbı abı bu donemde :)

saol kardeşim benim :)

Hocam konunuzu baştan sona okudum, hayırlı satışlar dilerim. Youtube' nin sarpa sardığı bu günlerde internetten kazanç elde etmek isteyenler için ilaç olabilecek bir konu. Yeterli zamanım ve sermayem olsa cidden girmek isterdim. Zamanı, sermayesi müsait olanların eğer emek vereceklerse girmelerini tavsiye ederim.

İlaveten konu arasında bahsettiğiniz için yazıyorum bazı arkadaşlar ajans fiyatlarını sormuş. Araştırırken İHA' nın bir kampanyasını gördüm,paylaşayım dedim. İHA ile de bir bağlantım yok yanlış anlaşılmasın :)

İHA Kampanya

Teşekkürler

Bunlara gerek yok hocam direkt olarak arayıp görüşülürse daha sağlıklı olur Ajans alacak arkadaşlar.

Bu kadar siteyle nasıl uğraşabiliyorsunuz helal olsun :)

Tepetaklak yazıyorr...

Bu kadar siteyle nasıl uğraşabiliyorsunuz helal olsun :)

Tepetaklak yazıyorr...

2 kişi çalışıyoruz bu ay 3. kişiye ihtiyaç olacak sanırım Paket 1 alımını 1 hafta kadar kapatıyorum zaten son 2 paket stoğu kaldı Reddedilme halin de iadeli çalışıyorum bu nedenle fazla da iade çıkmaması gerekiyor Editörlü iş veremeyeceğim daha fazla yoksa iş yığılması olabilir.

Paket 2 için anlaşılmış, ödeme geçilmiştir.

Arkadaş gayet ilgili ve yardımsever teşekkürler.

Paket 2 sağlandı hocamla domain için beyin fırtınası yapıyoruz.

Stajyer falan alınsa yanınıza vallahi çok iyi olur. Uzun süre bu işten ekmek yenebilir.

Stajyer falan alınsa yanınıza vallahi çok iyi olur. Uzun süre bu işten ekmek yenebilir.

Var hocam :) editörlerimizle beraber çalışıyoruz 1. paketler de hem işi öğretiyorum hem öğrencilere gelir kapısı oluyor ekmeğini kazanıyor.

Paket 1 için kalan stok: 2

İş alımları açık ancak sabırlı arkadaşlar iş alsınlar lütfen aceleci arkadaşlarla çalışamıyorum

Ödemeden sonra 1-1.5 hafta kadar süre içerisin de oturtuyoruz herşeyi ve öyle başlıyoruz çalışmalara.

Paket 1 için anlaştık, ödeme geçildi.
Kendisine ilgisi için şimdiden teşekkür ediyorum...

alıcıyım kesin :)
1.domain 1 yıllık sanırım uzatmak istersek yıllık kaç lira ödüyoruz
2.adsense açtım diyelim google bu sitemizi kaubl edicekmi
3.google news kayıt olmasak veya google news kapattı zira bazı ülkelerde kapattılar site yine para kazandırırmı
4.örnek şu haber Seçim günü hava nasıl olacak? - GÜNCEL Haberleri ben bunu okuyup kendi kafamda özetlersen mesela 1 kasım seçimlerinde hava nasıl olucak desem içeriğide kendi çapımda özetleyip dğeiştirsem spam olurmu,
5.örnek sosyal medya popüler videolar veya sözler örnek 50 kuruş ver tırrek bunu haber yapıp özgün katwegorisinde haber yapıyor olurmuyuz
6.parayı verdikten sonra maksimun 3 ay içerisindemi bize vericeksiniz ve benim sitemi takip etme olasılığım varmı
7domaini kendimizmi seçiyoruz mesela haberlerim domainin seçip size veriyoruz

not paket 3 veya 2 alıcam 2 ila 3 arasındaki fark nedir diğer seçenekler gibi paket 3 news kayıtı alıp teslimmi ediyorsunuz özgün haber giriliyormu

Son düzenleme:
alıcıyım kesin :)
1.domain 1 yıllık sanırım uzatmak istersek yıllık kaç lira ödüyoruz
2.adsense açtım diyelim google bu sitemizi kaubl edicekmi
3.google news kayıt olmasak veya google news kapattı zira bazı ülkelerde kapattılar site yine para kazandırırmı
4.örnek şu haber Seçim günü hava nasıl olacak? - GÜNCEL Haberleri ben bunu okuyup kendi kafamda özetlersen mesela 1 kasım seçimlerinde hava nasıl olucak desem içeriğide kendi çapımda özetleyip dğeiştirsem spam olurmu,
5.örnek sosyal medya popüler videolar veya sözler örnek 50 kuruş ver tırrek bunu haber yapıp özgün katwegorisinde haber yapıyor olurmuyuz
6.parayı verdikten sonra maksimun 3 ay içerisindemi bize vericeksiniz ve benim sitemi takip etme olasılığım varmı
7domaini kendimizmi seçiyoruz mesela haberlerim domainin seçip size veriyoruz

not paket 3 veya 2 alıcam 2 ila 3 arasındaki fark nedir diğer seçenekler gibi paket 3 news kayıtı alıp teslimmi ediyorsunuz özgün haber giriliyormu

1-) Domain Yıllık ortalama dolara göre değer kazandığı için 25-30 TL arası değişebiliyor hocam.
2-) Ben onaylatacağım orada sorun yok.
3-) Google news işimizde ki Anahtar kelimedir olmadığı taktir de işe yaramaz hit çekemezsiniz içeriklerden
4-) Hayır spam olmaz sonuç itibariyle "Özgün" kendi ürettiğiniz içerik olmuş olur ben bu konuda detaylı bilgiler veririm size merak etmeyin.
5-) Tabi ki yapabiliyorsunuz Reklam aktif olabilir Haber sitesine hatta çok iyi olur
6-) Ücreti alırım 3 ay çalışırım kayıt için oldu, oldu .. olmadı iade için de 3 ay süre alırım kesinti yapmadan ücretini geri iade eder siteyi alırım yalnızca google servisini vb. kapatırsa iade yapamam bunun dışında garanti altındasınız.
7-) Beyin fırtınası yaparız ona ben de oluyor herşey İadeli çalıştığım için siz de birşey durmuyor iş başarılı sonuçlanıp teslim ederken ise herşeyi size teslim ederim.

almak zorunda değilsiniz sorun cevap yazmaktan elim aşınmaz sonuçta yatırım yapacaksınız.

Hayırlı akşamlar olsun, site kurulumlarıyla uğraşmadığım her dk. yardım edebilirim.

ya arkadaşlar yok mu ben şu paketi aldım şu durumdayım şu durama gelcem? :)

ya arkadaşlar yok mu ben şu paketi aldım şu durumdayım şu durama gelcem? :)

aceleye meyil yok hocam hiçbirşey 1 gün de olmuyor emek, sabır, özveri istiyor bazı işler 3 aylık çalışma süresi ve iş planına uyan kimse haber düşürebilen bir news'li siteden zarar etmeyecektir

ilk mesajıma eklediğim yeni referanslarımdan da durumları takip edebilirsiniz..

Hayırlı geceler.

1-) Domain Yıllık ortalama dolara göre değer kazandığı için 25-30 TL arası değişebiliyor hocam.
2-) Ben onaylatacağım orada sorun yok.
3-) Google news işimizde ki Anahtar kelimedir olmadığı taktir de işe yaramaz hit çekemezsiniz içeriklerden
4-) Hayır spam olmaz sonuç itibariyle "Özgün" kendi ürettiğiniz içerik olmuş olur ben bu konuda detaylı bilgiler veririm size merak etmeyin.
5-) Tabi ki yapabiliyorsunuz Reklam aktif olabilir Haber sitesine hatta çok iyi olur
6-) Ücreti alırım 3 ay çalışırım kayıt için oldu, oldu .. olmadı iade için de 3 ay süre alırım kesinti yapmadan ücretini geri iade eder siteyi alırım yalnızca google servisini vb. kapatırsa iade yapamam bunun dışında garanti altındasınız.
7-) Beyin fırtınası yaparız ona ben de oluyor herşey İadeli çalıştığım için siz de birşey durmuyor iş başarılı sonuçlanıp teslim ederken ise herşeyi size teslim ederim.

almak zorunda değilsiniz sorun cevap yazmaktan elim aşınmaz sonuçta yatırım yapacaksınız.

Hayırlı akşamlar olsun, site kurulumlarıyla uğraşmadığım her dk. yardım edebilirim.
eyvallah hocam alıcıyım merak etmeyin en geç 1 hafta içerisinde alıcı olarak iletişime geçicem

eyvallah hocam alıcıyım merak etmeyin en geç 1 hafta içerisinde alıcı olarak iletişime geçicem

estf. hocam almasan ne olacak :) verdiğim hizmet hakkında soru cevaplamakla elim aşınmaz site yazılım kurulumlarıyla vb. uğraşmadığım zamanlar genel olarak forumda veya skypedayım skype adresimi eklerseniz detayları da görüşürüz dilediğiniz zaman.

Hayırlı geceler olsun.

2. paketten almak istiyorum ancak adense kaydinin da yapilmis halde teslim edilmesi halinde ucrette bir degislik olur mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri