Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

2. paketten almak istiyorum ancak adense kaydinin da yapilmis halde teslim edilmesi halinde ucrette bir degislik olur mu

Hazır kayıtlı site almak istiyorsanız benim verebileceğim ortalama rakamlar 5.000 - 6.000 - 7.000 TL civarı "sitesine göre" (düzgün haber düşürebilen) her aşamasında bilgi sahibi olayım yeniden hazırlatacağım diyorsanız yine google haberlere haber düşürebilen bir site hazırlamak için 3 ay süre alınıyor fakat sıfırdan hazırladığımız ve içerikleri 2. pakette tarafınızdan yazıldığı için fiyat yalnızca 1.750 TL'ye denk geliyor.

İlk mesajımda paket detaylarını inceleyebilirsiniz, iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Hazır kayıtlı site almak istiyorsanız benim verebileceğim ortalama rakamlar 5.000 - 6.000 - 7.000 TL civarı "sitesine göre" (düzgün haber düşürebilen) her aşamasında bilgi sahibi olayım yeniden hazırlatacağım diyorsanız yine google haberlere haber düşürebilen bir site hazırlamak için 3 ay süre alınıyor fakat sıfırdan hazırladığımız ve içerikleri 2. pakette tarafınızdan yazıldığı için fiyat yalnızca 1.750 TL'ye denk geliyor.

skype den bir türlü konuşamadık hocam :(

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocamla daha çok işler yaparız,
İlk iş için anlaştık, domaini aldık, Yt nin şu anki durumuna bakarsak, yapılabilecek en akıllıca yatırım sayılır bu...

Hayırlı satışlar elinizde hazır gelir getiren web site var iste PM Alabilirmiyim

Hazır site değil hocam sıfırdan öğrenerek yapmak istiyorum onun için 2. Pakete ek olarak sadece adsense kaydı da olursa ücrette ne gibi değişiklik olur.

bu arada manşet resimlerini satın alıcam sizin bize sağlıyaçağınız manşet dosyaları olacakmı ayrıca resimleri siteyemi upload edelim yoksa başka siteleremi,birde host türkiye menşelimi

Hazır site değil hocam sıfırdan öğrenerek yapmak istiyorum onun için 2. Pakete ek olarak sadece adsense kaydı da olursa ücrette ne gibi değişiklik olur.
Adsense kaydı dediğiniz yeni adaense alıp siteye reklam koydurup adres onayı ise 3 aylık sürece oda dahil .
Ama google news kaydı ise o 3 ay sonunda netlik kazancak...

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

skype ve telefondan ulaşmaya çalıştım...acilen geri dönüşünüz bekleniyor hocam.

Adsense kaydı dediğiniz yeni adaense alıp siteye reklam koydurup adres onayı ise 3 aylık sürece oda dahil .

2. Pakette de mevcut mu adsense onayı konu başında yazılmamış çünkü

Hepsinde var

Tüm paketler de Adsense onayı mevcut arkadaşın dediği gibi.

2. Pakette de mevcut mu adsense onayı konu başında yazılmamış çünkü

Evet mevcut sorun yok.

skype ve telefondan ulaşmaya çalıştım...acilen geri dönüşünüz bekleniyor hocam.

Skype üzerinden geri dönüş sağlandı.

Başvuru 3 ay'lık sürece dahil evet site news'a girdikten sonra da onay işlemi yapılır.

bu arada manşet resimlerini satın alıcam sizin bize sağlıyaçağınız manşet dosyaları olacakmı ayrıca resimleri siteyemi upload edelim yoksa başka siteleremi,birde host türkiye menşelimi

ben herhangi bir manşet vb. karışmıyorum sanırım 2. paket için soruyorsunuz manşet resminden ziyade resimleri farklı şekillerde de özgünleştirebiliyorsunuz hocam hosting Türkiye lokasyonlu evet.

Hayırlı satışlar elinizde hazır gelir getiren web site var iste PM Alabilirmiyim

Merhaba, bütçenizle beraber dönüş yaparsanız alternatifleri sunabilirim

Herhangi bir değişiklik olmaz 2. paket ile 1. paket arasında ki tek fark 1. pakette Editör 3 ay boyunca tarafımdan çalıştırılıyor 2. pakette ise siz çalışıyor veya çalıştırıyorsunuz.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocamla daha çok işler yaparız,
İlk iş için anlaştık, domaini aldık, Yt nin şu anki durumuna bakarsak, yapılabilecek en akıllıca yatırım sayılır bu...

Teşekkür ederim Ahmet hocam.

skype den bir türlü konuşamadık hocam :(

Skype üzerinden görüşüldü bilgi verildi.

paket 3 icin gorusme ve anlasma saglandı , kendisine tsk ediyorum desteklerinden dolayı.

Son düzenleme:
Konuyla ilgisi (iki taraf da bu konuyla ilgili olamadığını açıkça beyan etmişler) olmayan tüm mesajlar silinmiştir. İki taraftan biri diğeri hakkında şikayetçi olmak istiyorsa şikayet bölümüne konu açar, yönetici arkadaşlar da konuyu değerlendirirler. Burası yeri değil.

Konuyla ilgisi (iki taraf da bu konuyla ilgili olamadığını açıkça beyan etmişler) olmayan tüm mesajlar silinmiştir. İki taraftan biri diğeri hakkında şikayetçi olmak istiyorsa şikayet bölümüne konu açar, yönetici arkadaşlar da konuyu değerlendirirler. Burası yeri değil.

Teşekkür ederim, Allah razı olsun.

Otada bir iletisim sorunu olmus,Bence iki tarafta da kötü niyet yok.Bende bazen bir is yapacagim zaman heyecanlaniyorum ve cok tezcanliyim.Mantigim hayir desede adrenalin beni ele geciriyor.Balikesrili arkadas burda benim de yasadigim seyi yasamis,Planlamis,Düsünmüs,Is kafasina yatmis ve Adrenalin onu ele gecirmis.:) Kalkin 2 saat gider konusuruz,Olmadi bir kumru yer döneriz gibisinden.:) Izmirli olan arkadasta gayet soguk kanli bir sekilde 3 gün önce planladigi gibi isine bakmis,Yani ben ve Balikesirli arkadas gibi Adrenalinin esiri degil,Mantigi ve Planlariyla hareket ediyor.(Kiskanirim bu tipleri.:) ) Bastada dedigim gibi bir iletisim eksikligi ve Türk usulü randevulasma var ama kötü niyet yok.Tekrar saglikli bir iletisimle,Ortada cözülmeyecek bir konuda yok.Iki tarafada sevgi ve selamlarimi iletiyorum.Kolay gelsin.:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri