Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

Skype dönüş bekleyenlere dönüşler yapıldı, gelir durumları R10 konusunda ki ilk mesaja da eklenmiştir;

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum

Yukarıdan detaylara ulaşabilirsiniz.

Skype adresim: R10sonokey

Güncel gelirler - 2016 - Türkçe Paket 2;

1MXpPA.png

OBVJa0.png

İngilizce için gelir önizlemeleri;​

Daha önce R10'da paylaşılmış bir ön bilgi İngilizce News Kayıtlı haber sitelerinin kazandırıp, kazandırmadığına dair;

52Okoj.png

Kesinleşen kazanç bölümüne yansıyan geçen ay bakiyesinden bir görüntü (10 günlük) arada dalgalanmalar olup 100-150 TL'ye düşüş olabiliyor ancak genel olarak durum iyi gibi görünüyor
yLogJy.png

Kesinleşen kazanç

7MX5d5.png
Türkçe için eski tablolardan gelir önizlemesi;

Newsli Site Kazandırıyor mu? (Paket 2 Uyguladığım Bir Site)
d2v4yQ.png

Örnek bir Anahtar Teslim Site Hizmetim'den Adsense (En Kötü Gelir) (Spamsız gelir)

jvrzgL.png

Son Gelişmeler 23.10.2015;

bYkQEY.png

0LlbRV.png

J6qdVE.png

kJGZMv.png

8QPm6d.png

OBVJa0.png

Daha önce R10'da paylaşılmış bir ön bilgi İngilizce News Kayıtlı haber sitelerinin kazandırıp, kazandırmadığına dair;

52Okoj.png

Kesinleşen kazanç bölümüne yansıyan geçen ay bakiyesinden bir görüntü (10 günlük) arada dalgalanmalar olup 100-150 TL'ye düşüş olabiliyor ancak genel olarak durum iyi gibi görünüyor
yLogJy.png

Kesinleşen kazanç

7MX5d5.png

Son düzenleme:
çalışma tarzıyla ilgili benim yanlış anladığım bir konu oldu, sonokey hocam skype tan gerekli açıklamaları yaptı sağolsun. haber girişlerine devam

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] Skype cevap verecek misiniz ? ya da ne yapayım daha ?

tüm yazanlara cevap verdim hocam yanıtlanmamış konuşma görünmüyor ben de şuan dilerseniz beni silip yeniden ekleyin başka bilgisayardan vesaire açtıysanız yazdıklarınız bana ulaşmıyor olabilir.

çalışma tarzıyla ilgili benim yanlış anladığım bir konu oldu, sonokey hocam skype tan gerekli açıklamaları yaptı sağolsun. haber girişlerine devam

estf.

Yaptıgınız sitelerde yada kaydettıgınız sitelerde sadece ADSENSE ile mi kazanc saglanabılır?

Ben sonokeyin bir müşterisi olarak yaşadığım olumsuzlukları yazayım bugüne kadar hep iyi niyet gösterip sabrettim ama bugün gördüğüm cevap artık bardağı taşıran son nokta oldu paket alacak olan arkadaşlar bunları göze alarak iş alsın
1.3 ay önce siteyi aldım 3 ay önce site teslim edilene kadar bütün sorulara kısa sürede cevap alınıyordu sonraları ise bir sorunum olduğunda yaklaşık 2 gün sonra cevap geliyor oda geçiştirmek üzere bir cevap.(mazeret olarak sonokeyin vereceği cevabıda kendim yazayım hastalıktan dolayı ve bitmeyen iş yoğunluğundan dolayı oluşan müşreti mağduriyeti)
2.Sorduğum sorunu 2 gün bekleyerek aldığım cevaba karşı 2 gün daha geçiyor bu kez onu siz yapmalısınız sen yapmadım türünde alakasız bir cevap daha
3.Verilen sözler yerine gelmedi sözde r10 davetiyesi için megahosta zorunlu üye oldum sonra sonokey işin içinden sıyrılıp çıktı ne davetiye var nede tatmin edici bir cevap
4.1 ayda news kaydı alan kişiler olmasına rağmen sonokeyin iddiası en az 500 içerik 3 ay boyunda neredeyse sıfır destekle bekle o kadarda para bağla karşılığı memnun değilsen iade talep et 3 ay sonra ödeyeyim 6 ay boyunca hem param bağlandı hemde bir umutla harcadığım emeklerde iade ile birlikte boşa gidecek. [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] senden ricam mademki yıllardır r10da bu işi yapıyorsun birazda ytparadaki müşterilerine saygı gösterip aldığın işle ilgilen millet parası çok olduğu için para bağlamıyor kazmak umuduyla para bağlıyor ve şuanki düşüncem bu iş umut tacirliğine dönüşecek ve forumda birçok kişi news kaydı mağduru olacak.
Buradan söylüyorum eğer T.C kimlik numaram ilebir olumsuzluk yaşarsam tek sorumlu tutacağım kişi sonokeydir skype konuşmalarımız halen kayıtlı gerekirse konuşmalarıda konuda paylaşacağım bir insanın ancak bu kadar bir dediği diğerini tutmaz.

Son düzenleme:
Yaptıgınız sitelerde yada kaydettıgınız sitelerde sadece ADSENSE ile mi kazanc saglanabılır?

Merhaba,

Genel olarak öncelikli gelir modelimiz AdSense ancak News kayıtlı haber düşürebilen bir site de yalnızca 1 gelir modeli yok hocam.

Tanıtım yazısı satışı da bir gelir modelidir, Link satışı da öyle.

Google üzerin de aramalar da yükselmek isteyen çoğu kişi "SEO" methodları uyguluyor günümüz de güncel Google SEO algoritmasına göre Haber sitelerinden alınan geri dönüşler bir hayli yüksek bu nedenle insanlar hem haber sitesi olup + hem news kayıtlı olan belli bir kitle tarafından ziyaret edilen sitelere sürekli olarak tanıtım yazısı veriyorlar.

Örn. Google News kelimesinin aranmasın da yükselmek için benim yaptığım gibi;

https://www.google.com.tr/search?q=google+news&oq=google+news&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j69i59j69i60.1007j0j4&sourceid=chrome&es_sm=91&ie=UTF-8#tbm=nws&q=newskayit.com

Sormak istediğiniz AdSense'a alternatif reklam birimi kullanabilir miyiz ise?

Hayır, kullanmanızı tavsiye etmiyorum siteyi heba edersiniz öyle ki bazı POP-UP servisleri kullanıcılara virüslü içerik yayıp siteyi (bu sayfayı ziyaret etmek tehlikeli) şekline bile aldırabiliyorlar yani en cazip alternatifimiz AdSense sizin AdSense kaydı alamam gibi bir korkunuz olmasın onu ben bir şekil de aldırıyorum size.

Zaten Paket işlerin de hedefimiz kayıttan önce gelir elde etmeye yönelik olduğu için son 3. ay'da veya başvuru için verdiğim tarihe 1 hafta kala düzenlemeleri, ayarları, index, wm tools vb. ek işlerini yerine getiriyorum bu esnada AdSense başvurumuzu da gerçekleştiriyoruz.

Sonuç %90 olumlu oluyor.

Ben sonokeyin bir müşterisi olarak yaşadığım olumsuzlukları yazayım bugüne kadar hep iyi niyet gösterip sabrettim ama bugün gördüğüm cevap artık bardağı taşıran son nokta oldu paket alacak olan arkadaşlar bunları göze alarak iş alsın
1.3 ay önce siteyi aldım 3 ay önce site teslim edilene kadar bütün sorulara kısa sürede cevap alınıyordu sonraları ise bir sorunum olduğunda yaklaşık 2 gün sonra cevap geliyor oda geçiştirmek üzere bir cevap.(mazeret olarak sonokeyin vereceği cevabıda kendim yazayım hastalıktan dolayı ve bitmeyen iş yoğunluğundan dolayı oluşan müşreti mağduriyeti)
2.Sorduğum sorunu 2 gün bekleyerek aldığım cevaba karşı 2 gün daha geçiyor bu kez onu siz yapmalısınız sen yapmadım türünde alakasız bir cevap daha
3.Verilen sözler yerine gelmedi sözde r10 davetiyesi için megahosta zorunlu üye oldum sonra sonokey işin içinden sıyrılıp çıktı ne davetiye var nede tatmin edici bir cevap
4.1 ayda news kaydı alan kişiler olmasına rağmen sonokeyin iddiası en az 500 içerik 3 ay boyunda neredeyse sıfır destekle bekle o kadarda para bağla karşılığı memnun değilsen iade talep et 3 ay sonra ödeyeyim 6 ay boyunca hem param bağlandı hemde bir umutla harcadığım emeklerde iade ile birlikte boşa gidecek. [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] senden ricam mademki yıllardır r10da bu işi yapıyorsun birazda ytparadaki müşterilerine saygı gösterip aldığın işle ilgilen millet parası çok olduğu için para bağlamıyor kazmak umuduyla para bağlıyor ve şuanki düşüncem bu iş umut tacirliğine dönüşecek ve forumda birçok kişi news kaydı mağduru olacak.
Buradan söylüyorum eğer T.C kimlik numaram ilebir olumsuzluk yaşarsam tek sorumlu tutacağım kişi sonokeydir skype konuşmalarımız halen kayıtlı gerekirse konuşmalarıda konuda paylaşacağım bir insanın ancak bu kadar bir dediği diğerini tutmaz.

4 yıldır yapılan işler de bir mağdur olmadığına göre (Sözlük anlamını bilmiyorsanız Lütfen bkz. http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.56bd1b60bb1c79.16573738) bu sene de böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum umut tacirliği boş hayal ürünü satışlarla olur bana böyle bir itham da bulunuyorsanız öncelikle buna dair bir ıspatla gelirsiniz o yukarıda ki referansların hepsini tek, tek arayın sorun bakalım kim neyin taciriymiş? benim referanslarım da memnun müşterilerim de ortada çok şükür sizin gibi insanlar daima çıkacak ona da şüphem yok 100 tane iş alıyorsam 10 tanesi böyle problemli çıkar diye hesaplıyorum zaten düz mantık gönül ister ki kimseyle sorun yaşamayalım.

İadesi verilen kaldı ki ilk mesaj da 7 PUNTO büyüklüğüyle şartları yazılı bir iş alıp nasıl mağdur olursunuz? Murat Bey;

Ben sizin R10 davetiyeciniz değilim öncelikle burayı kavrayın adamların hosting firmasına gidip pat diye davetiye talep ederseniz tabi ki vermezler kaldı ki ben olsam ben de vermezdim madem ki benden davetiye bekliyorsunuz öyleyse bana danışmadan adım atmazdınız size onların müşterisi olmanız gerektiğini 1 fatura da olsa fatura ödemiş olmanız gerektiğini söyledim ayrıca tarafınıza burası MegaTRhost R10 değil cevabı verildikten sonra benim size tavsiye ettiğim yöntemi denemiş olsanız yine problem yaşamayacaktınız.

Ben Skype Üzerinden 7-24 Destek vermiyorum buradan iş alacak herkes duysun bilsin yeni iş alacaklara dahil geç cevap verebiliyorum bunu da bilin işlerimi sizlere göre değil yapmam gerekeni yapıp başarıya ulaşmaya yönelik kuruyorum bu nedenle İngilizce başvurularım olduğun da saatlerimi Amerika saatlerine alıp çok geç yatıp kalktığım da oluyor sabah namazına uyanıp besmele ile başvurusunu yolladığım da yani saatler değişebiliyor ayrıca ben de insanım can taşıyorum robot değilim hastalanabiliyor, sorunlar yaşayabiliyor çok şükür yemek yiyebiliyor, su içebiliyorum bu nedenle her gün her dakika benden kesinlikle destek beklemeyin zaten müsait olduğum da ilk iş gelip Skype listesindekilere yazmak oluyor.

Sizi yalnızca İş alırken aldığınız işi ve İş bitimi yaptığım işi bilgilendirmeyi görev edindim bunun dışında hiçbir paket işi için her gün konuşmak zorunda kalmıyoruz Peki Neden?

İş alırken herşeyi belirtiyorum ki ileri de sorun yaşamayalım.
İş bitince yapmanız gerekenleri söylüyorum ki vermiş olduğum sözü tutayım siz de para kazanın.

Bunun dışında niyeti sohbet, muhabbet olanlara her zaman vakit buldukça sohbet ederim ancak maalesef o kadar boşluğum olmayabiliyor bazen üstelik böyle yaklaşımlar içerisin de olan kimselere böyle bir ekstrem zaman ayırmak istemiyorum.

[/B]
Ek olarak sizinle ne diye ilgileneceğimi bana belirtir misiniz sorununuz nedir yani r10 davetiyesini alamıyor olmanız mı bu benim işim mi peki??

Siteniz kuruldu mu? Kuruldu
Örnek içeriğiniz verildi mi? Verildi
Talimatlar, eksiklikler bildirildi mi? Evet bildirildi.
Size ortalama içerik sayısı verdim mi? Evet.. bu sayıya gelene kadar siteye hiçbirşey yapmayacağımı söyledim mi? Evet.

Sağlığımdan olmak pahasına size 40 derece ateşle yatarken destek verecek halim de yoktu açıkcası bu tür durumlar da iadenizi istersiniz paranızı tarafımdan alamıyorsanız gelip forum da mağduriyetinizi beyan edersiniz ben de cezam neyse, cezamı çekerim.

Ancak kendi sağlığımdan ödün vermek adına size 7/24 destek sunamam yoğun değilim müşterilerime karşı "yoğunum" gibi bir mazeretim hiç olmadı ancak rahatsız olduğumu söylüyorsam ve bunu siz mazeret olarak görüyorsanız "bahane" diye düşünüyorsanız bu sizin vicdanınızla, kişiliğinize kalmış kaldı ki ben iş takibi yapacağım, destek sunacağım gibisinden bir vaat vermiyorum bakın iş alın / almayın konumda ki ilk mesaj da ne yazdıysam bu şartlar geçerlidir.

Bağlı olduğunuz Paket 2. paket şuana kadar 1 tane red alan Paket 2 işim olmadı, Paket 1 için bile editörlerden yana da olsa başarısızlıklar ve iadeler çok oluyor bunların takibini yapıyor sorumluluğunu alıyorum müşteri bu konuda %100 haklıdır ve iadesi belirtilen zaman da geçilir ancak siz daha dereyi görmeden paçayı sıvamışsınız anlaşılan niyet üzüm yemek değil bağcı dövmek.

Bir daha belirteyim ben sizin R10 davetiyeciniz değilim başkası adına kefil olamam kaldı ki ben size yöntemi söyledim adamlardan alışverişinizi hesabınıza geçirmeden gidip bana davetiye yollayın derseniz tabi ki yollamazlar.

Şimdi News kaydınız red mi aldı? Siteniz gelir kazanamıyor mu? bunları belirteceksiniz.

4 senedir fire vermeden yaptığım işi sizin yönlendirmenizle değiştirecek değilim hocam benden bir şikayetiniz veya mağduriyetiniz varsa bunu belirteceksiniz.

Bugün Yer sağlayıcı kanununa göre T.C. Kimlik numaranızı almadan hiçbir resmi "YS belgesi olan" hosting firması sizi müşteri olarak kabul "EDEMEZ" o yüzden mecburi olarak T.C. bilgilerinizi host alacağınız firmaya üye olurken gönderiyorsunuz T.C. yollayıpta bana mı yolladınız ki beni sorumlu tutuyorsunuz?

Burada bahsetmiş olduğunuz hiçbirşey işimiz ile ilgili değil 3. kez yazayım "BEN SİZİN R10 DAVETİYECİNİZ DEĞİLİM" yaptığım iş için R10 Davetiyesi yolluyorum ibaresi kullansam haklısınız iyi niyetli olarak size yol gösterdim ancak iyi niyetime karşılık teşekkür edeceğinize bir de sitem etmişsiniz kaldı ki beni dinleyerek gitseniz yine davetiyenizi almış olacaktınız..

Ayrıca algoritma durmadan değiştiriliyor Google tarafından şuan istenilen içerik sayısı 800 + sonra yine bir dediğim bir dediğimi tutmamış olmasın aman diyeyim ben Google News algoritmasına sadık kalarak çalışmak zorundayım red alıp olumsuz işlerle onca büyük referansı heba etmek istemiyorum kimsenin sitesi oyuncak değil burada oyun oynamıyoruz gelir kazanabilecek site hazırlamaya çalışıyoruz bana uyacaksanız çalışırız yok ilgisizlik hissediyorsanız ben ilgisizlikten rahatsızım (hoş yapılacak herşeyi söylemişim) ne diye ilgileneceğimi de bilmiyorum ama iadenizi ister alırsınız süreyi görerek iş alıyorsunuz şimdi buradan 3 ay 6 ay vb. yazmanızın bir mânası yok kesinlikle süresinden önce iade vermiyorum iş alırken bu maddeyi okuyarak alıyorsunuz dilerseniz hukuki yollardan dava açabilirsiniz sorumluluk ne YTPara'nın ne R10'un oluyor tüm sorumluluk bana aittir ve bu konu da ki ilk mesajım da sözleşme niteliğindedir bu nedenle benim kurallarıma iş süreme sadık kalmayacaksanız iş almayın dedim mi? dedim..

Müşteri seçerken YTPara / R10 diye ayırt etmiyorum R10 da ki avantajımız orada çok eskiden çalışıyor olmam ve ortalama 4-4.5 ay önce aldığım işlerin başarıyla sonuçlanması burada da yakında olumlu / olumsuz bildirimler gelir ben eleştiriye karşı çıkmıyorum ancak benim görevim olmayan şeyleri bana görev verip ardından istediğini alamayınca bana haksızlık edilmesine de sessiz kalamam.

Benimle ilgili bir şikayetiniz varsa Lütfen forumun ilgili bölümüne açın gelip ben de savunmamı yaparım ben şahsım adına iş iptali yapıp iadenizi verme taraftarıyım skype üzerinden iade için bilgilerinizi bırakın lütfen art niyetli insanlarla maksadı ne olduğu belli olmayan insanlarla çalışarak onlara para kazandırmaya uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum açıkcası çok şükür YTPara, R10 üzerinden çok güzel insanları da tanıdım olumlu / olumsuz iş yaptığım herkese gereken saygıyı gösteririm asla saygısızlık etmedim böyle birşey düşünülmesi garip doğrusu başkalarına da kazandırdım benim fazlasın da gözüm yok bana bu tür yaklaşımlar da bulunacak kişiler benden iş almasınlar 1. mesajım da 4 sene önce ne diyorsam bugün de aynı şeyleri söylüyorum belirttiğim gibi sorun yaşamanız halin de şikayetinizi ilgili bölüme açarsınız.

Hayırlı geceler.

Son düzenleme:
Ben aksam skype yazismalarimizi konuya ekleyecegim zaten sizin yonlendirmelerinizle hareket ettiğimi ve sizin verdiğiniz cevabin ertesi gün tam tersi bir yol olduğunu sizde hatirlarsiniz benim derdin r10 davetiyesi değil ben size mecbursunuz benim davetiyecimde olacaksinizmi dedim ufuk yoksa sizin yönlendirmeleriniz sonucumu is bu noktaya geldi benim derdim davetiye bulmaniz değil benim sorunum bir söylenenin ertesi gün diğerini tutmamasi gelince ilk is skype bekleyenlere yaziyorum demissiniz evet doğru vakit buldugunuz sure bazen 1 günden uzun olunca başka bir sorum cikiyor onuda yazdigim birine cevap geliyor diğerini sorup 2 gün daha beklemem gerekiyor evet is alimi sartlari ve sizin akliniza takilan bütün sorulari sorabilirsiniz seklindeki sözünüzude hatirliyorum yoğun olabilirsiniz insalik hali hastalikta olabilir ama mademki dediniz ya sabah ezaninda kalkip basladigim oluyor o zaman o kadar yogunsunuz müşterilere cevap vermekte zorlaniyorsunuz neden halen daha sürekli yeni müşteri is alimi aliyorsunuz ben mağduriyet dediğim o 100 müşteriden 10tane sorunlu cikabilir nasil bir şeydir bugüne kadar hangi gün is konusunda size baski yaptim hadi olsun gizli olsun diye evet 4 yildir referanslariniz memnun olabilir evet ne hikmetse bu forumda sadece memnun olmayanlar konunuza yaziyor bir tek bu forumdan üye var oda r10dan musteriniz ytparaya üye olup ilk mesajinda memnuniyetini belirtiyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben aksam skype yazismalarimizi konuya ekleyecegim zaten sizin yonlendirmelerinizle hareket ettiğimi ve sizin verdiğiniz cevabin ertesi gün tam tersi bir yol olduğunu sizde hatirlarsiniz benim derdin r10 davetiyesi değil ben size mecbursunuz benim davetiyecimde olacaksinizmi dedim ufuk yoksa sizin yönlendirmeleriniz sonucumu is bu noktaya geldi benim derdim davetiye bulmaniz değil benim sorunum bir söylenenin ertesi gün diğerini tutmamasi gelince ilk is skype bekleyenlere yaziyorum demissiniz evet doğru vakit buldugunuz sure bazen 1 günden uzun olunca başka bir sorum cikiyor onuda yazdigim birine cevap geliyor diğerini sorup 2 gün daha beklemem gerekiyor evet is alimi sartlari ve sizin akliniza takilan bütün sorulari sorabilirsiniz seklindeki sözünüzude hatirliyorum yoğun olabilirsiniz insalik hali hastalikta olabilir ama mademki dediniz ya sabah ezaninda kalkip basladigim oluyor o zaman o kadar yogunsunuz müşterilere cevap vermekte zorlaniyorsunuz neden halen daha sürekli yeni müşteri is alimi aliyorsunuz ben mağduriyet dediğim o 100 müşteriden 10tane sorunlu cikabilir nasil bir şeydir bugüne kadar hangi gün is konusunda size baski yaptim hadi olsun gizli olsun diye evet 4 yildir referanslariniz memnun olabilir evet ne hikmetse bu forumda sadece memnun olmayanlar konunuza yaziyor bir tek bu forumdan üye var oda r10dan musteriniz ytparaya üye olup ilk mesajinda memnuniyetini belirtiyor

Ben soru soramazsınız gibi bir ibare kullanmadım, kaldı ki iş alımı yapmamış bile olsa herkesin sorusuna cevap veririm sonuçta bu iş sayesin de hayatımı idame ettiriyorum siz üstünüze düşenleri ben ise üstüme düşenleri yapmakla yükümlüyüm ancak bunu 7 gün 24 saat yapamam ancak fırsat bulduğum da yardımcı olurum kimseye böyle bir destek vaat etmem.

Benim yükümlülüklerim nelerdir Paket 2 için konuşuyorum?

Sitenizin Google News (haberler servisine dahil olması)
AdSense'nizin (Kayıt sonu aktif edilmesi) (Paket 2 de bu yoktu ancak özellikle bunu da dahil ettim)
İndex hızınızın normale oranla iyi olması ve Haberler servisine dahil olunduktan sonra Haber düşürebilmeniz.
En önemlisi de GELİR ELDE EDİYOR MUSUNUZ ben gelir elde edemiyorsa bile siteyi alıp karşı tarafa iade geçiyorum sorgu, sual yok! bakın bu garantileri veren başka biri olursa bizzat ben de onunla çalışacağım buradan söz veriyorum.

bunca garantiyi verince size ister istemez umut tacirliği gibi görünmüş herhalde siz de haklısınız piyasa da dürüst insan kalmadı ancak bu beni bağlamaz ben dürüst çalıştığım için bütün o gördüğünüz büyük siteler beni çağırıp görüşmek istiyor ve bir başkasına değil de bana iş veriyor yani ben sizden aldığım ücretle ne zengin olurum, ne fakir çok şükür.

Sizin yükümlülükleriniz nelerdir? Yine Paket 2 için yazıyorum;

İçerik girişini benim belirttiğim (O ay ki algoritma neyse o sayıya göre) azami şekil de girmeniz bu algoritmalar yerin de saymıyor maalesef 1 ay da değişebiliyor buna göre girilecek içerik sayısın da artış istenebilir ha siz yok ben girmeyeceğim çalışmakta istemiyorum dediğiniz taktir de zaten iade süreci başlatılıyor yani size vakit kaybettirme gibi birşey de söz konusu değil.

Verdiğim örneklerden sapmadan ilerlemeniz.

Başka birşey istenmiyor.

Şimdi siz bana bu yükümlülükler harici 3 çeşit farklı iş sunuyorsunuz ve beni bu söylediklerimi yerine getirmemekle itham ediyorsunuz.

Ben zaten bunların hiçbirini yerine getirmek zorun da değilim yani iş alımının niteliği neyse onları yaparım, yapamazsam iadenizi veririm zaten benim gerek r10'da gerek ytpara'da verdiğim tek garanti ben de işinizin yapılmaması durumunda paranızın kalmayacağı oluyor R10'da ki konuya mesaj yazan arkadaşlardan buraya da mesaj yazmalarını istemem en doğal hakkım kaldı ki arkadaş niye üye olduğunu belirtmiş ve Kaan Kural ile videosunu koymuş ona da dikkat ettiniz mi bilemiyorum madem bu kadar dikkatlisiniz ona da bir bakın derim 65+ üzeri iş yapmışım 1 kişinin övgüsüyle veya yergisiyle mi batıp çıkacağım kendime yorum yaptıracağım :)

Ancak siz işin içine Hostingi katıyor, R10 davetiyesini katıyorsunuz hatta MegaTRHosting'in sizden istediği T.C. kimliği bile bana yüklüyorsunuz ben bu sorumlulukları üstlenmiyorum çünkü bunları kesin olarak yaparım gibi veya benim elim de gibi bir vaadim yok ben R10'a size davetiye göndermesi için zorlama yapamam sadece rica da bulunurum kimliğinizi bana değil oraya yolladınız yoksa benim kimliğinizle de bir işim yoktur yani hiçbir müşterimle bu tür diyaloglara girmedik.

İş veren kişilerden şu bilgileri alırım;

Ücret yatıran adı soyadı:
Site URL (Belirlediyse)
Aktif kullandığı mail (Gmail adresi)

bu kadar megatrye yolladığınız TC kimliği bile benim üstüme yıkmanız ne kadar doğru?

Daha önce ki mesajımda da belirttiğim gibi eğer iş işleyişi hk. şikayetiniz varsa lütfen şikayetinizi ilgili bölümden yapın maksat satış baltalamak olsun diye buradan yazmanızın bir anlamı yok maalesef.

Kaldı ki bana bulunduğunuz ithama (umut taciri) sözüne karşılık ben sizinle çalışmak istemediğimi belirtiyorum ayrıca yukarıda ki teklifim de geçerlidir dilerseniz işi sonlandırıp iadeye geçelim madem ki ben umut tacirliği yapıyorum bir umut taciriyle ne diye çalışasınız ki?

Bu yukarı da ve ilk mesajım da vermiş olduğum referansların hepsinin sitelerin de teli, iletişimi var merak eden arayıp sorar benim nasıl biri olduğumu kendilerinden duyar kimin ne taciri olduğu böylece anlaşılmış olur :)

Bugüne kadar 65+ üzeri başarılı işim olmuş kimseye kendimi ıspatlama gibi bir zorunluluğum yok gelir tablolarının görmek isteyenler Teamviewer üzerinden bağlanıp günlük gelirleri de anlık istatistikleri de görebilirler.

Ben istediğim kadar iş alabilirim bunu size sormam gerekmiyor ki? 40 derece ateşle yatarken gelip burdan iş kovalamıyorum ki zaten durumları an ve an yazıyorum şu böyle oldu, bu böyle oldu, bu paket alımı açık, bu kapalı gibisinden Benim işimi siz yönlendirecekseniz benden iş almanızın anlamı nedir?

Benim en başarılı olduğum işlerim 2. paketten çıktı bugüne kadar 1. pakette editörler eksik yazıyor, elleri yavaş diye Türkçe 1 stoğunu bile nadir olarak açıp iş alıyorum amacım mağduriyet doğurmak değil daha fazla referans, daha fazla olumlu referans alarak bu işin zirvesin de kalabilmek.

Benden yana bir mağduriyetiniz varsa Lütfen daha önce de belirttiğim gibi ilgili şikayet bölümüne şikayetinizi açın kaldı ki ben kimseyi mağdur etmemek adına
iadeli çalışmaktayım yani benle yaptığı iş ister olumlu olsun ister olumsuz ben ALLAH korkusu olan bir insanım kul hakkı nedir bilirim kimseden haksız kazanç elde etmiyorum ben başaramadığım hiçbir işin parasını almıyorum zaten kesinti yapmadan sadece süre alarak bu sürenin de uzunluğunun sebebini zaten belirttim iade geçiyorum.

Kimsenin ben de parası kalıyor mu? Hayır. (1 kişi gösterildiği taktir de forumdan süresiz uzaklaştırılmayı ve konumun kilitlenmesini talep ediyorum)
İadesini kesintisiz alıyor mu? Evet kesintisiz alıyor! (Sitenin ben de kalması şartıyla verdiği ücreti olduğu gibi alıyor)
Konuda ki şartları iş almadan biliyor mu? Evet, okumadan iş almıyor.

Öyleyse bir mağduriyet olması söz konusu değil.

Kimseye 7-24 DESTEK VERMİYORUM BÖYLE BİR TAHADDÜTÜM YOK.

Daha önce benimle paket işi çalışmış işi olumsuz sonuçlanmış veya iadesini öyle yada böyle bir sebeble almak isteyip de alamamış 1 kişiyi gösterirseniz hemen konumun kilitlenip, forumdan uzaklaştırılmayı talep ediyorum.

Son düzenleme:
Benim amacim konuyu baltalamak değil ben daha fazla uzatmak istemiyorum çünkü ya ben derdimi anlatamiyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz sürekli ayni konularda hakli olduğunu ispatlarca israrla ayni şeyleri yazıyorsunuz bu şekilde bu günlerce uzar gider.

Skype Adresim: r10sonokey

Sorusu veya sorunu olanlar not bırakabilir müsait oldukça dönüş sağlamaktayım yeni kayıtlar gelecek hafta eklenecektir.

Konuyu iş takip / iş alım durumları olarak haftalık olarak güncelleyeceğim böylece ilerleyiş daha net olarak görülebilir;

65++ üzeri referans ile çalışmalarıma devam ediyorum, Memnun kalmayan arkadaşlarımız her daim sorgu/sual gerekmeden iadesini isteyebilir ve süreç başlatılır.

İş Stok durumu:

Türkçe Paket 1 - Kısıtlı stok - Ön sparişsiz alım yoktur!
Türkçe Paket 2 - İş alımı açık
Türkçe Paket 3 - İş alımı kapalı.

İngilizce Paket 1 - İş alımı açık
İngilizce Paket 2 - İş alımı açık
İngilizce Paket 3 - İş alımı kapalı

YTPara iş ilerleyiş teslim tarihleri ve durumları:

YTPara Paket 1 (Başvurular 27 Şubat - Olası gecikme Editöre bağlı olarak 17 Mart)
YTPara Paket 2 (Başvurular 27 Mart - 17 Haziran "olası gecikme müşteriye bağlıdır")

İş süresi dolanlar süre beklemek zorunda kalmadan iadesini talep edebilirler, ben gelirli site hazırlamaktayım bu nedenle esnek sürelerle çalışmaktayız.

İlk başvurusuna red alanlar 60 gün sonra tekrar başvuru yapabilmektedir buna göre İlk başvurusu red olan müşterim henüz yoktur ancak bu durum da tekrar başvuru hakkının açık olduğunu belirtmekte fayda var.

Paket 1 red veya halin de iade süreçleri başlatılacaktır, Paket 2 henüz red alıp fire veren iş yoktur.

Aktif destek saatleri: 10:30 - 18:30 olarak belirlenmiştir.

R10 Konusunu güncelledim ilgilenenler bu linkten bakabilir;

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum

Yukarıdan detaylara ulaşabilirsiniz.

Skype adresim: R10sonokey

Güncel gelirler - 2016 - Türkçe Paket 2;

1MXpPA.png

OBVJa0.png

52Okoj.png

yLogJy.png

Kesinleşen kazanç

7MX5d5.png
Türkçe için eski tablolardan gelir önizlemesi;

Newsli Site Kazandırıyor mu? (Paket 2 Uyguladığım Bir Site)
d2v4yQ.png

Örnek bir Anahtar Teslim Site Hizmetim'den Adsense (En Kötü Gelir) (Spamsız gelir)

jvrzgL.png

Son Gelişmeler 23.10.2015;

bYkQEY.png

0LlbRV.png

J6qdVE.png

kJGZMv.png

8QPm6d.png

OBVJa0.png

52Okoj.png

yLogJy.png

Kesinleşen kazanç

7MX5d5.png

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] kafamı karıştıran bir soru var.
Şimdi 20 tane türkçe haber sitesi açtığını ve news kaydı yaptığını ve müşterilere teslim ettiğini varsayarsak ;
Gündeme Son dakikalık bir haber düştü mesela Bu haber X olsun. Yaptığınız sitelerde a,b,c... Olsun
a sitesi x içeriğini girdiği zaman
b siteside x içeriğini girdiği zaman
c siteside x içeriğini girdiği zaman
.
.
.
Bu şekilde Gider
Yani 1 haberi 1 siteden okuyan diğer siteye gitmez.
Lafın özü Yaptığınız her site Önceki Yaptığınız sitelerin hitlerini düşürmüyor mu?
Veya yaptığınız İlk siteler başını almış yürümüşsse Yeni açtığınız siteler nasıl hit alacak yerel haber siteleri gibi mi kalacak ?
Cevaplarsanız makbule geçer

Şimdi 20 tane türkçe haber sitesi açtığını ve news kaydı yaptığını ve müşterilere teslim ettiğini varsayarsak ;
Gündeme Son dakikalık bir haber düştü mesela Bu haber X olsun. Yaptığınız sitelerde a,b,c... Olsun
.
.
.
Bu şekilde Gider
Lafın özü Yaptığınız her site Önceki Yaptığınız sitelerin hitlerini düşürmüyor mu?
Veya yaptığınız İlk siteler başını almış yürümüşsse Yeni açtığınız siteler nasıl hit alacak yerel haber siteleri gibi mi kalacak ?

hocam bu durumda içeriğin özgün ve dikkat çekici olması gerekiyo. Yada tematik bir haber sitesi daha mantıklı görünüyor. En kısa çözümü de ingilizce içerikte görüyorum.

Kendisi gelince cevaplar elbet, ben fikrimi beyan edeyim dedim.

hocam bu durumda içeriğin özgün ve dikkat çekici olması gerekiyo. Yada tematik bir haber sitesi daha mantıklı görünüyor. En kısa çözümü de ingilizce içerikte görüyorum.

Kendisi gelince cevaplar elbet, ben fikrimi beyan edeyim dedim.

Merhaba, kısmen doğru yazmışsınız aşağı da ayrıntısı ile açıkladım.

.
.
.
Bu şekilde Gider

Haber sitelerin de içerikler tek tip değildir hocam örn. gündeme dair bir haberden milliyet, hürriyet gibi siteler mevcutken hit almayı bekleyemezsiniz.

Buna göre News çalışan haber sitelerinin tek tip içerik çalışması beklenmiyor

http://www.b e s e r h a b e r . c o m/cagri-indirim-brosuru-13-18-subat-resimleri,346.html

Marketler de ki indirim broşürleri bile hit alabilecek durumdayken Ajansların son dakika geçtikleri haberleri sürekli tekrarlamanın veya spamlamanın bir anlamı yok.

Bu nedenle İş sonu Paket 1 ve 2 için vermiş olduğum çalışma programın da takip edilmesi gereken siteleri tek, tek yazıyorum.

Buna göre içerik üretiyor ve hit alıyorsunuz Haber düşürme problemimiz de olmadığı için aylık gelir hedefimize (çalışma saatimize göre) ulaşıyoruz.

Editörle çalışmak isteyenler için İki tip editör var eğer siz bu işten anlamıyorsanız işi editöre bırakmanız en doğrusu;

1.) Özgün içerik editörü
2.) News editörü (Google news ile daha önce içli, dışlı olmuş haberler yazıp hit alabilmiş kişiler R10 forumun da mevcut) belli bir ücret karşılığı da çalışıyorlar.

Ayrıca Google News kayıtlı site yalnızca Haber rekabetine göre değil aylık sattığı link, tanıtım yazısı vesaire gibi ek işlere göre de gelir elde ediyor yani alternatif gelir metotları mevcut.

Şimdi gelelim sizin verdiğiniz örneğe;

X sitesinin yaptığı haber Kurtlar vadisi 212. bölüm izle
Y sitesinin yaptığı haberin de bununla aynı olduğunu varsayalım burada hiti alacak olan site haberi en güncel ve en ayrıntılı şekil de yazmış olan site oluyor.

-- Buradan sonrasını bana sık gelen benzeri sorularla bağdaştırarak yanıtlayayayım

Google News servisine kayıt olmakla iş bitmiyor bir bilgi, birikim dökümantasyon ve işi bilen birileri tarafından yönlendirme şart.

Ben de zaten bu nedenle yalnızca kayıt değil gelir metotları paylaşımı ve yapılması gerekenleri listeleyerek müşterilerin gelir elde etmesine yönelik (haber düşürme) çalışmalarını da tamamlayıp sitesini teslim ediyorum.

Örn. 37.000 TL'ye satılmış olan benim kayıtlarımdan biri (Vatandanhaber .com) sitesi bu metotlara göre editörleriyle sıkı bir şekil de ilerliyor ve duyduğum kadarıyla yeni sahibinin de getiri durumları iyi.

Bu iş tamamen bilgi birikimi ve tecrübe ile sabittir ben de bu tecrübeyi sunmam ve gelir kazandırmam karşılığın da gelir elde ediyorum.

aksi taktir de zaten her Newsli site satın alan gelir elde ederdi benim de kayıt dışın da bir şey yapmama gerek kalmazdı.

Bir de çoğu kişinin yanılgıya düştüğü nokta (ya etrafta binlerce haber sitesi var nasıl hit alr da para kazanırız?) sektör bu kadar dar değil arkadaşlar bir haber sitesin de 20 tane kadar kategori olabiliyor neredeyse;

Magazin haberciliği,
Finans (Ekonomi) haberciliği,
Kamu haberciliği (Memur vb. siteleri kamu personel siteleri),

Bunların tamamı farklı sektörler hatta buna Emlak haberciliği de ekleniyor ki şu sıra en fazla kâr Finans, Borsa ve Emlak haberciliğin de bir de TBM'sinden dolayı İngilizce haber sitelerin de.

Yani ben News kayıtlı site yapacağım ama ortalık böyle siteler kaynıyor nasıl para kazanacağım? gibi bir soru işareti var kafanız da benim anladığım bu.

Verdiğim örnekler de ki siteleri incelerseniz bu sektörün dışarıdan göründüğü kadar kısır bir sektör olmadığını anlayabilirsiniz.

Bunu YouTube çalışan arkadaşların anlayacağı dilden anlatmam gerekirse;

Youtube da 1 video'yu izleyen kullanıcının 2. videoyu da eğer farklı birşeyler varsa izleme olasılığı neredeyse %70-80 oranların da bunu kullanıcı hareketlerinin analizini yapan siteler de onaylar.

Ancak siz kullanıcıya yavan, heryer de olan kısacası geresiz içerik sunuyorsanız kullanıcı yine sitenizi ziyaret ediyor bu sefer gösterimden yine kazanıyorsunuz ama geri dönme olasılığı azalıyor Web işlerine birçok arkadaş yabancı olduğundan anlayabileceğiniz şekil de anlatmaya çalıştım.

News sektöründe de spam almış başını gidiyor öyle ki çok büyük haber siteleri bile inanılmaz haberler yapıyor Hit çekmek için ve Google News servisini kapatmadığı sürece spamın önüne "ge çe mez" 4 senedir de geçemiyorlar (news servisinin açılmasından bu yana) yani Youtube da ki gibi bot algoritması söz konusu değil burada.

Ancak spam yapan newsli siteler ne oluyor?

Youtube da ki Flaglama mantığı gibi düşünün siteleri şikayet ediyorlar

Bkz. Buradan;

https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr&pli=1

Site incelemeye alınıyor başlıklar ve içerikler birbirini takip ettiği durumda (bkz. dikkatli okun AdSense değil) site news servisinden banlanıyor siz Adsense de ki o güne kadar spamdan kazanmış olduğunuz parayı yine sorunsuz birşekil de alıyorsunuz tabi.

Hayırlı günler dilerim.

Merhaba, kısmen doğru yazmışsınız aşağı da ayrıntısı ile açıkladım.

Haber sitelerin de içerikler tek tip değildir hocam örn. gündeme dair bir haberden milliyet, hürriyet gibi siteler mevcutken hit almayı bekleyemezsiniz.

Buna göre News çalışan haber sitelerinin tek tip içerik çalışması beklenmiyor

http://www.b e s e r h a b e r . c o m/cagri-indirim-brosuru-13-18-subat-resimleri,346.html

Marketler de ki indirim broşürleri bile hit alabilecek durumdayken Ajansların son dakika geçtikleri haberleri sürekli tekrarlamanın veya spamlamanın bir anlamı yok.

Bu nedenle İş sonu Paket 1 ve 2 için vermiş olduğum çalışma programın da takip edilmesi gereken siteleri tek, tek yazıyorum.

Buna göre içerik üretiyor ve hit alıyorsunuz Haber düşürme problemimiz de olmadığı için aylık gelir hedefimize (çalışma saatimize göre) ulaşıyoruz.

Editörle çalışmak isteyenler için İki tip editör var eğer siz bu işten anlamıyorsanız işi editöre bırakmanız en doğrusu;

1.) Özgün içerik editörü
2.) News editörü (Google news ile daha önce içli, dışlı olmuş haberler yazıp hit alabilmiş kişiler R10 forumun da mevcut) belli bir ücret karşılığı da çalışıyorlar.

Ayrıca Google News kayıtlı site yalnızca Haber rekabetine göre değil aylık sattığı link, tanıtım yazısı vesaire gibi ek işlere göre de gelir elde ediyor yani alternatif gelir metotları mevcut.

Şimdi gelelim sizin verdiğiniz örneğe;

X sitesinin yaptığı haber Kurtlar vadisi 212. bölüm izle
Y sitesinin yaptığı haberin de bununla aynı olduğunu varsayalım burada hiti alacak olan site haberi en güncel ve en ayrıntılı şekil de yazmış olan site oluyor.

-- Buradan sonrasını bana sık gelen benzeri sorularla bağdaştırarak yanıtlayayayım

Google News servisine kayıt olmakla iş bitmiyor bir bilgi, birikim dökümantasyon ve işi bilen birileri tarafından yönlendirme şart.

Ben de zaten bu nedenle yalnızca kayıt değil gelir metotları paylaşımı ve yapılması gerekenleri listeleyerek müşterilerin gelir elde etmesine yönelik (haber düşürme) çalışmalarını da tamamlayıp sitesini teslim ediyorum.

Örn. 37.000 TL'ye satılmış olan benim kayıtlarımdan biri (Vatandanhaber .com) sitesi bu metotlara göre editörleriyle sıkı bir şekil de ilerliyor ve duyduğum kadarıyla yeni sahibinin de getiri durumları iyi.

Bu iş tamamen bilgi birikimi ve tecrübe ile sabittir ben de bu tecrübeyi sunmam ve gelir kazandırmam karşılığın da gelir elde ediyorum.

aksi taktir de zaten her Newsli site satın alan gelir elde ederdi benim de kayıt dışın da bir şey yapmama gerek kalmazdı.

Bir de çoğu kişinin yanılgıya düştüğü nokta (ya etrafta binlerce haber sitesi var nasıl hit alr da para kazanırız?) sektör bu kadar dar değil arkadaşlar bir haber sitesin de 20 tane kadar kategori olabiliyor neredeyse;

Magazin haberciliği,
Finans (Ekonomi) haberciliği,
Kamu haberciliği (Memur vb. siteleri kamu personel siteleri),

Bunların tamamı farklı sektörler hatta buna Emlak haberciliği de ekleniyor ki şu sıra en fazla kâr Finans, Borsa ve Emlak haberciliğin de bir de TBM'sinden dolayı İngilizce haber sitelerin de.

Yani ben News kayıtlı site yapacağım ama ortalık böyle siteler kaynıyor nasıl para kazanacağım? gibi bir soru işareti var kafanız da benim anladığım bu.

Verdiğim örnekler de ki siteleri incelerseniz bu sektörün dışarıdan göründüğü kadar kısır bir sektör olmadığını anlayabilirsiniz.

Bunu YouTube çalışan arkadaşların anlayacağı dilden anlatmam gerekirse;

Youtube da 1 video'yu izleyen kullanıcının 2. videoyu da eğer farklı birşeyler varsa izleme olasılığı neredeyse %70-80 oranların da bunu kullanıcı hareketlerinin analizini yapan siteler de onaylar.

Ancak siz kullanıcıya yavan, heryer de olan kısacası geresiz içerik sunuyorsanız kullanıcı yine sitenizi ziyaret ediyor bu sefer gösterimden yine kazanıyorsunuz ama geri dönme olasılığı azalıyor Web işlerine birçok arkadaş yabancı olduğundan anlayabileceğiniz şekil de anlatmaya çalıştım.

News sektöründe de spam almış başını gidiyor öyle ki çok büyük haber siteleri bile inanılmaz haberler yapıyor Hit çekmek için ve Google News servisini kapatmadığı sürece spamın önüne "ge çe mez" 4 senedir de geçemiyorlar (news servisinin açılmasından bu yana) yani Youtube da ki gibi bot algoritması söz konusu değil burada.

Ancak spam yapan newsli siteler ne oluyor?

Youtube da ki Flaglama mantığı gibi düşünün siteleri şikayet ediyorlar

Bkz. Buradan;

https://www.google.com/webmasters/tools/spamreport?hl=tr&pli=1

Site incelemeye alınıyor başlıklar ve içerikler birbirini takip ettiği durumda (bkz. dikkatli okun AdSense değil) site news servisinden banlanıyor siz Adsense de ki o güne kadar spamdan kazanmış olduğunuz parayı yine sorunsuz birşekil de alıyorsunuz tabi.

Hayırlı günler dilerim.

Kısacası Her şey Editörün Marifetine Kalıyor..
Cevaplandırma için çok teşekkür ederim.

haber yaparken mla kurallarının önemi varmı

bir kaç sorum var,

1.bana google news için şu an kayıt olmuş herhangi bir haber sitesinin künyesini örnek gösterebilirmisin, örnek peshaber uygunmudur.

2.Google news'e kayıt olmadan hit almak zor hatta imkansız demiştiniz peki kayıt için herhangi bir hit limiti mevcutmu

3.google adsense başvuru news'den sonramı öncemi ypaılmalı

4.imla kuralları ne kadar önemli , vs bazen gözde kaçıyor

5.yazar olma şartı varmı varsa kaç tane yazar olmalı

6.örnek bir sağlık yazısı paylaşıcaz bunu makale olarakmı yoksa haber olarak mı yayınlamalıyız

7.news kaydı için ortalama kaç haber girilmeli konuda çok okudum ama bir kere daha sizden duysam iyi olur,örnek 7 ila 8 yeterlimidir.

8.bir haber sitesinin haberini özgünleştirsek sorun olurmu ama bu özgünleştirme yüzde 90 civarı belki daha fazla bu özgün habere girermi.

9.maksimun 3 ayda news alıyoruz demişsiniz 3 ay içerisinde maksimun kaç haber giirlmeli.

10.bu önemli hocam,mesela bir bilgisayar hatası var onun ile ilgili yasal legal bir çözüm haberi yapmak news için sorun olurmu.

çok oldu affınıza sığınarak :rolleyes:

Kısacası Her şey Editörün Marifetine Kalıyor..
Cevaplandırma için çok teşekkür ederim.

estf. rica ederim

@arme

1.bana google news için şu an kayıt olmuş herhangi bir haber sitesinin künyesini örnek gösterebilirmisin, örnek peshaber uygunmudur.

Uygundur

2.Google news'e kayıt olmadan hit almak zor hatta imkansız demiştiniz peki kayıt için herhangi bir hit limiti mevcutmu

İmkansız diye birşey yok Sosyal medya da hit sağlamaktadır hit limiti gibi bir durum da söz konusu değildir.

3.google adsense başvuru news'den sonramı öncemi ypaılmalı

Kişilere ve siteye göre değişiyor

4.imla kuralları ne kadar önemli , vs bazen gözde kaçıyor

Yararınıza olur dikkat etmek

5.yazar olma şartı varmı varsa kaç tane yazar olmalı

Bana göre 5 yazar altı olmamalı

6.örnek bir sağlık yazısı paylaşıcaz bunu makale olarakmı yoksa haber olarak mı yayınlamalıyız

Sağlık makalesi ile (Makale) Haber ise haber bölümüne atılır

7.news kaydı için ortalama kaç haber girilmeli konuda çok okudum ama bir kere daha sizden duysam iyi olur,örnek 7 ila 8 yeterlimidir.

Bu da algoritmaya göre değişiklik gösteriyor

8.bir haber sitesinin haberini özgünleştirsek sorun olurmu ama bu özgünleştirme yüzde 90 civarı belki daha fazla bu özgün habere girermi.

%90-95 özgünlük iyi olacaktır tabi ki girer.

9.maksimun 3 ayda news alıyoruz demişsiniz 3 ay içerisinde maksimun kaç haber giirlmeli.

Limit yok.

10.bu önemli hocam,mesela bir bilgisayar hatası var onun ile ilgili yasal legal bir çözüm haberi yapmak news için sorun olurmu.

Hayır, alakalı bölüm (Teknoloji) seçilip yayınlanabilir.

çok oldu affınıza sığınarak :rolleyes:

estf.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam benimde kafamda deli sorular var bi ara skype bakar mısın :)

sonokey hocamdan site alanlar veya haber sitesi işinde yeni olanlar varsa skype ekleyebilir mi fikir alışverişinde bulunmak açısından. birkaç arkadaşla konuşuyoruz ama pek anlamıyorum bu işlerden.

hocam skype adresime ulasamıyorum iade günümü buradan bana bildirir misiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri