Yaptıgınız sitelerde yada kaydettıgınız sitelerde sadece ADSENSE ile mi kazanc saglanabılır?
Merhaba,
Genel olarak öncelikli gelir modelimiz AdSense ancak News kayıtlı haber düşürebilen bir site de yalnızca 1 gelir modeli yok hocam.
Tanıtım yazısı satışı da bir gelir modelidir, Link satışı da öyle.
Google üzerin de aramalar da yükselmek isteyen çoğu kişi "SEO" methodları uyguluyor günümüz de güncel Google SEO algoritmasına göre Haber sitelerinden alınan geri dönüşler bir hayli yüksek bu nedenle insanlar hem haber sitesi olup + hem news kayıtlı olan belli bir kitle tarafından ziyaret edilen sitelere sürekli olarak tanıtım yazısı veriyorlar.
Örn. Google News kelimesinin aranmasın da yükselmek için benim yaptığım gibi;
https://www.google.com.tr/search?q=google+news&oq=google+news&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j69i59j69i60.1007j0j4&sourceid=chrome&es_sm=91&ie=UTF-8#tbm=nws&q=newskayit.com
Sormak istediğiniz AdSense'a alternatif reklam birimi kullanabilir miyiz ise?
Hayır, kullanmanızı tavsiye etmiyorum siteyi heba edersiniz öyle ki bazı POP-UP servisleri kullanıcılara virüslü içerik yayıp siteyi (bu sayfayı ziyaret etmek tehlikeli) şekline bile aldırabiliyorlar yani en cazip alternatifimiz AdSense
sizin AdSense kaydı alamam gibi bir korkunuz olmasın onu ben bir şekil de aldırıyorum size.
Zaten Paket işlerin de hedefimiz kayıttan önce gelir elde etmeye yönelik olduğu için son 3. ay'da veya başvuru için verdiğim tarihe 1 hafta kala düzenlemeleri, ayarları, index, wm tools vb. ek işlerini yerine getiriyorum bu esnada AdSense başvurumuzu da gerçekleştiriyoruz.
Sonuç %90 olumlu oluyor.
Ben sonokeyin bir müşterisi olarak yaşadığım olumsuzlukları yazayım bugüne kadar hep iyi niyet gösterip sabrettim ama bugün gördüğüm cevap artık bardağı taşıran son nokta oldu paket alacak olan arkadaşlar bunları göze alarak iş alsın
1.3 ay önce siteyi aldım 3 ay önce site teslim edilene kadar bütün sorulara kısa sürede cevap alınıyordu sonraları ise bir sorunum olduğunda yaklaşık 2 gün sonra cevap geliyor oda geçiştirmek üzere bir cevap.(mazeret olarak sonokeyin vereceği cevabıda kendim yazayım hastalıktan dolayı ve bitmeyen iş yoğunluğundan dolayı oluşan müşreti mağduriyeti)
2.Sorduğum sorunu 2 gün bekleyerek aldığım cevaba karşı 2 gün daha geçiyor bu kez onu siz yapmalısınız sen yapmadım türünde alakasız bir cevap daha
3.Verilen sözler yerine gelmedi sözde r10 davetiyesi için megahosta zorunlu üye oldum sonra sonokey işin içinden sıyrılıp çıktı ne davetiye var nede tatmin edici bir cevap
4.1 ayda news kaydı alan kişiler olmasına rağmen sonokeyin iddiası en az 500 içerik 3 ay boyunda neredeyse sıfır destekle bekle o kadarda para bağla karşılığı memnun değilsen iade talep et 3 ay sonra ödeyeyim 6 ay boyunca hem param bağlandı hemde bir umutla harcadığım emeklerde iade ile birlikte boşa gidecek. [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] senden ricam mademki yıllardır r10da bu işi yapıyorsun birazda ytparadaki müşterilerine saygı gösterip aldığın işle ilgilen millet parası çok olduğu için para bağlamıyor kazmak umuduyla para bağlıyor ve şuanki düşüncem bu iş umut tacirliğine dönüşecek ve forumda birçok kişi news kaydı mağduru olacak.
Buradan söylüyorum eğer T.C kimlik numaram ilebir olumsuzluk yaşarsam tek sorumlu tutacağım kişi sonokeydir skype konuşmalarımız halen kayıtlı gerekirse konuşmalarıda konuda paylaşacağım bir insanın ancak bu kadar bir dediği diğerini tutmaz.
4 yıldır yapılan işler de bir mağdur olmadığına göre (Sözlük anlamını bilmiyorsanız Lütfen bkz.
http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.56bd1b60bb1c79.16573738) bu sene de böyle birşey olacağına ihtimal vermiyorum umut tacirliği boş hayal ürünü satışlarla olur bana böyle bir itham da bulunuyorsanız öncelikle buna dair bir ıspatla gelirsiniz o yukarıda ki referansların hepsini tek, tek arayın sorun bakalım kim neyin taciriymiş? benim referanslarım da memnun müşterilerim de ortada çok şükür sizin gibi insanlar daima çıkacak ona da şüphem yok
100 tane iş alıyorsam 10 tanesi böyle problemli çıkar diye hesaplıyorum zaten düz mantık gönül ister ki kimseyle sorun yaşamayalım.
İadesi verilen kaldı ki ilk mesaj da 7 PUNTO büyüklüğüyle şartları yazılı bir iş alıp nasıl mağdur olursunuz?
Murat Bey;
Ben sizin R10 davetiyeciniz değilim öncelikle burayı kavrayın adamların hosting firmasına gidip pat diye davetiye talep ederseniz tabi ki vermezler kaldı ki ben olsam ben de vermezdim madem ki benden davetiye bekliyorsunuz öyleyse bana danışmadan adım atmazdınız size onların müşterisi olmanız gerektiğini 1 fatura da olsa fatura ödemiş olmanız gerektiğini söyledim ayrıca tarafınıza burası MegaTRhost R10 değil cevabı verildikten sonra benim size tavsiye ettiğim yöntemi denemiş olsanız yine problem yaşamayacaktınız.
Ben Skype Üzerinden 7-24 Destek vermiyorum buradan iş alacak herkes duysun bilsin yeni iş alacaklara dahil geç cevap verebiliyorum bunu da bilin
işlerimi sizlere göre değil yapmam gerekeni yapıp başarıya ulaşmaya yönelik kuruyorum bu nedenle İngilizce başvurularım olduğun da saatlerimi Amerika saatlerine alıp çok geç yatıp kalktığım da oluyor sabah namazına uyanıp besmele ile başvurusunu yolladığım da yani saatler değişebiliyor ayrıca ben de insanım can taşıyorum robot değilim hastalanabiliyor, sorunlar yaşayabiliyor çok şükür yemek yiyebiliyor, su içebiliyorum bu nedenle her gün her dakika benden kesinlikle destek beklemeyin zaten müsait olduğum da ilk iş gelip Skype listesindekilere yazmak oluyor.
Sizi yalnızca İş alırken aldığınız işi ve İş bitimi yaptığım işi bilgilendirmeyi görev edindim bunun dışında hiçbir paket işi için her gün konuşmak zorunda kalmıyoruz
Peki Neden?
İş alırken herşeyi belirtiyorum ki ileri de sorun yaşamayalım.
İş bitince yapmanız gerekenleri söylüyorum ki vermiş olduğum sözü tutayım siz de para kazanın.
Bunun dışında niyeti sohbet, muhabbet olanlara her zaman vakit buldukça sohbet ederim ancak maalesef o kadar boşluğum olmayabiliyor bazen üstelik böyle yaklaşımlar içerisin de olan kimselere böyle bir ekstrem zaman ayırmak istemiyorum.
[/B]
Ek olarak sizinle ne diye ilgileneceğimi bana belirtir misiniz
sorununuz nedir yani r10 davetiyesini alamıyor olmanız mı bu benim işim mi peki??
Siteniz kuruldu mu? Kuruldu
Örnek içeriğiniz verildi mi? Verildi
Talimatlar, eksiklikler bildirildi mi? Evet bildirildi.
Size ortalama içerik sayısı verdim mi? Evet.. bu sayıya gelene kadar siteye hiçbirşey yapmayacağımı söyledim mi? Evet.
Sağlığımdan olmak pahasına size
40 derece ateşle yatarken destek verecek halim de yoktu açıkcası bu tür durumlar da iadenizi istersiniz paranızı tarafımdan alamıyorsanız gelip forum da mağduriyetinizi beyan edersiniz ben de cezam neyse, cezamı çekerim.
Ancak kendi sağlığımdan ödün vermek adına size 7/24 destek sunamam yoğun değilim müşterilerime karşı "yoğunum" gibi bir mazeretim hiç olmadı ancak rahatsız olduğumu söylüyorsam ve bunu siz mazeret olarak görüyorsanız "bahane" diye düşünüyorsanız bu sizin vicdanınızla, kişiliğinize kalmış kaldı ki ben iş takibi yapacağım, destek sunacağım gibisinden bir vaat vermiyorum bakın iş alın / almayın konumda ki ilk mesaj da ne yazdıysam bu şartlar geçerlidir.
Bağlı olduğunuz Paket 2. paket şuana kadar 1 tane red alan Paket 2 işim olmadı, Paket 1 için bile editörlerden yana da olsa başarısızlıklar ve iadeler çok oluyor bunların takibini yapıyor sorumluluğunu alıyorum müşteri bu konuda %100 haklıdır ve iadesi belirtilen zaman da geçilir ancak siz daha dereyi görmeden paçayı sıvamışsınız anlaşılan niyet üzüm yemek değil bağcı dövmek.
Bir daha belirteyim ben sizin R10 davetiyeciniz değilim başkası adına kefil olamam kaldı ki ben size yöntemi söyledim adamlardan alışverişinizi hesabınıza geçirmeden gidip bana davetiye yollayın derseniz tabi ki yollamazlar.
Şimdi News kaydınız red mi aldı? Siteniz gelir kazanamıyor mu? bunları belirteceksiniz.
4 senedir fire vermeden yaptığım işi sizin yönlendirmenizle değiştirecek değilim hocam benden bir şikayetiniz veya mağduriyetiniz varsa bunu belirteceksiniz.
Bugün Yer sağlayıcı kanununa göre T.C. Kimlik numaranızı almadan hiçbir resmi "YS belgesi olan" hosting firması sizi müşteri olarak kabul "EDEMEZ" o yüzden mecburi olarak T.C. bilgilerinizi host alacağınız firmaya üye olurken gönderiyorsunuz T.C. yollayıpta bana mı yolladınız ki beni sorumlu tutuyorsunuz?
Burada bahsetmiş olduğunuz hiçbirşey işimiz ile ilgili değil 3. kez yazayım
"BEN SİZİN R10 DAVETİYECİNİZ DEĞİLİM" yaptığım iş için R10 Davetiyesi yolluyorum ibaresi kullansam haklısınız i
yi niyetli olarak size yol gösterdim ancak iyi niyetime karşılık teşekkür edeceğinize bir de sitem etmişsiniz kaldı ki beni dinleyerek gitseniz yine davetiyenizi almış olacaktınız..
Ayrıca algoritma durmadan değiştiriliyor Google tarafından şuan istenilen içerik sayısı 800 + sonra yine bir dediğim bir dediğimi tutmamış olmasın aman diyeyim ben Google News algoritmasına sadık kalarak çalışmak zorundayım red alıp olumsuz işlerle onca büyük referansı heba etmek istemiyorum kimsenin sitesi oyuncak değil burada oyun oynamıyoruz gelir kazanabilecek site hazırlamaya çalışıyoruz bana uyacaksanız çalışırız yok ilgisizlik hissediyorsanız ben ilgisizlikten rahatsızım (hoş yapılacak herşeyi söylemişim) ne diye ilgileneceğimi de bilmiyorum ama iadenizi ister alırsınız süreyi görerek iş alıyorsunuz şimdi buradan 3 ay 6 ay vb. yazmanızın bir mânası yok kesinlikle süresinden önce iade vermiyorum iş alırken bu maddeyi okuyarak alıyorsunuz dilerseniz hukuki yollardan dava açabilirsiniz sorumluluk ne YTPara'nın ne R10'un oluyor tüm sorumluluk bana aittir ve bu konu da ki ilk mesajım da sözleşme niteliğindedir bu nedenle benim kurallarıma iş süreme sadık kalmayacaksanız iş almayın dedim mi? dedim..
Müşteri seçerken YTPara / R10 diye ayırt etmiyorum R10 da ki avantajımız orada çok eskiden çalışıyor olmam ve ortalama 4-4.5 ay önce aldığım işlerin başarıyla sonuçlanması burada da yakında olumlu / olumsuz bildirimler gelir ben eleştiriye karşı çıkmıyorum
ancak benim görevim olmayan şeyleri bana görev verip ardından istediğini alamayınca bana haksızlık edilmesine de sessiz kalamam.
Benimle ilgili bir şikayetiniz varsa Lütfen forumun ilgili bölümüne açın gelip ben de savunmamı yaparım ben şahsım adına iş iptali yapıp iadenizi verme taraftarıyım skype üzerinden iade için bilgilerinizi bırakın lütfen art niyetli insanlarla maksadı ne olduğu belli olmayan insanlarla çalışarak onlara para kazandırmaya uğraşıp vakit kaybetmek istemiyorum açıkcası
çok şükür YTPara, R10 üzerinden çok güzel insanları da tanıdım olumlu / olumsuz iş yaptığım herkese gereken saygıyı gösteririm asla saygısızlık etmedim böyle birşey düşünülmesi garip doğrusu başkalarına da kazandırdım benim fazlasın da gözüm yok bana bu tür yaklaşımlar da bulunacak kişiler benden iş almasınlar 1. mesajım da 4 sene önce ne diyorsam bugün de aynı şeyleri söylüyorum belirttiğim gibi sorun yaşamanız halin de şikayetinizi ilgili bölüme açarsınız.
Hayırlı geceler.