sonokey
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.newskayit.com
Günaydın, Skype dönüş bekleyenlere dönüş yaptım.
Skype Adresim: r10sonokey
Sorusu veya sorunu olanlar not bırakabilir müsait oldukça dönüş sağlamaktayım yeni kayıtlar gelecek hafta eklenecektir.
Konuyu iş takip / iş alım durumları olarak haftalık olarak güncelleyeceğim böylece ilerleyiş daha net olarak görülebilir;
65++ üzeri referans ile çalışmalarıma devam ediyorum, Memnun kalmayan arkadaşlarımız her daim sorgu/sual gerekmeden iadesini isteyebilir ve süreç başlatılır.
İş Stok durumu:
Türkçe Paket 1 - Kısıtlı stok - Ön sparişsiz alım yoktur!
Türkçe Paket 2 - İş alımı açık
Türkçe Paket 3 - İş alımı kapalı.
İngilizce Paket 1 - İş alımı açık
İngilizce Paket 2 - İş alımı açık
İngilizce Paket 3 - İş alımı kapalı
YTPara iş ilerleyiş teslim tarihleri ve durumları:
YTPara Paket 1 (Başvurular 27 Şubat - Olası gecikme Editöre bağlı olarak 17 Mart)
YTPara Paket 2 (Başvurular 27 Mart - 17 Haziran "olası gecikme müşteriye bağlıdır")
İş süresi dolanlar süre beklemek zorunda kalmadan iadesini talep edebilirler, ben gelirli site hazırlamaktayım bu nedenle esnek sürelerle çalışmaktayız.
İlk başvurusuna red alanlar 60 gün sonra tekrar başvuru yapabilmektedir buna göre İlk başvurusu red olan müşterim henüz yoktur ancak bu durum da tekrar başvuru hakkının açık olduğunu belirtmekte fayda var.
Paket 1 red veya halin de iade süreçleri başlatılacaktır, Paket 2 henüz red alıp fire veren iş yoktur.
Aktif destek saatleri: 10:30 - 18:30 olarak belirlenmiştir.
R10 Konusunu güncelledim ilgilenenler bu linkten bakabilir;
Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum
Yukarıdan detaylara ulaşabilirsiniz.
Skype adresim: R10sonokey
Güncel gelirler - 2016 - Türkçe Paket 2;
İngilizce için gelir önizlemeleri;
Daha önce R10'da paylaşılmış bir ön bilgi İngilizce News Kayıtlı haber sitelerinin kazandırıp, kazandırmadığına dair;
Kesinleşen kazanç bölümüne yansıyan geçen ay bakiyesinden bir görüntü (10 günlük) arada dalgalanmalar olup 100-150 TL'ye düşüş olabiliyor ancak genel olarak durum iyi gibi görünüyor
Kesinleşen kazanç
Türkçe için eski tablolardan gelir önizlemesi;
Kesinleşen kazanç bölümüne yansıyan geçen ay bakiyesinden bir görüntü (10 günlük) arada dalgalanmalar olup 100-150 TL'ye düşüş olabiliyor ancak genel olarak durum iyi gibi görünüyor
Kesinleşen kazanç
Newsli Site Kazandırıyor mu? (Paket 2 Uyguladığım Bir Site)
Örnek bir Anahtar Teslim Site Hizmetim'den Adsense (En Kötü Gelir) (Spamsız gelir)
Son Gelişmeler 23.10.2015;
İngilizce için gelir önizlemeleri;
Daha önce R10'da paylaşılmış bir ön bilgi İngilizce News Kayıtlı haber sitelerinin kazandırıp, kazandırmadığına dair;
Kesinleşen kazanç
Kesinleşen kazanç