Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

geçmiş olsun abi

Teşekkür ederim ALLAH razı olsun.

Pazartesi-Salı tadilat bitmiş olur daha rahat ederiz işi olanlar SMS veya PM üzerinden rahatlıkla ulaşabilir skype desteğine sık bakamıyorum.

Yalnızca İngilizce Paket 1 ve Türkçe Paket 2 iş alımları açıktır.

İngilizce düşünüp gelir soranlar oluyor önizleme olması açısından ekran görüntüsüyle tekrar belirteyim;

A7MPY0.png

İngilizce botlu sistem de ise (elinizi sürmenize gerek kalmadan) 350-500 USD arası net kazanç sağlayabilirsiniz dil bilmeniz gerekmiyor..

Elinize emeginize saglik bayadir takipteyim konuyu.bende bikac site var ama bos.asil isim youtube.bu sitede kazanc olacagina cok inanmiodum fakat sizin raporlara bakana kadar.yakin bir zamanda paket iki alablirm.kazanc garantili dediginiz icin ve iade edebilirsiniz dedingnz icin.sormak istedigim site adini bizmi belirlioruz

Elinize emeginize saglik bayadir takipteyim konuyu.bende bikac site var ama bos.asil isim youtube.bu sitede kazanc olacagina cok inanmiodum fakat sizin raporlara bakana kadar.yakin bir zamanda paket iki alablirm.kazanc garantili dediginiz icin ve iade edebilirsiniz dedingnz icin.sormak istedigim site adini bizmi belirlioruz
değerli yorumunuz için Teşekkür ederim

Site ismini beraber istişare ediyoruz

Ben şu şekil de çalışıyorum

News kaydınızı yapamadım - İadenizi veririm (bu arada iade için mutlak suretle süre alıyorum güncel iade süreleri konumun ilk mesajın da yazar bu süreye uymayacak arkadaşlardan zaten iş almıyorum)

Gelir elde edemediniz - Siteyi teslim ettim gelir elde edemediniz İadenizi veririm.

İş iptali istediniz (sıkıldınız, ben yeterince ilgilenemedim veya benden memnun kalmadınız gibi her ihtimal olabilir karar size kalmış) - İş süresi için toplam sürenin bitiminden sonra (iade sürecinizi başlatmak için 3-3.5 ay iş için aldığım asgari süre kesinlikle dolmalı yani) bu sürecin ardından İade sürenizi başlatır yine iadenizi veririm.

Benim talimatlarım yerine getirildiği taktir de ban riskiniz yoktur, AdSense kapanması vb. gibi durumlar söz konusu değildir Web sitelerin de kapanan AdSense ödemeleri de hesaba geçmektedir yani YT AdSense gibi değildir.

Bu çalışmada ki en önemli nokta ise şu hocam;

Benimle çalışma yaptığınız taktir de her türlü iade garantileriniz mevcut yani hiçbir ihtimal de "zarar etme" gibi bir durumunuz yok bu nedenle kâr etmeniz çok yüksek ihtimal.

İngilizce Paket 1 ve Türkçe Paket 2 harici iş alımı yapmıyorum bu paketlerden uygun gördüğünüzü satın alabilirsiniz Türkçe Paket 1 ve 2 arasın da editörlük (yazı işleri) dışında hiçbir fark bırakmadım.

Profesyonel 1.000 TL'lik yazılım kullanmaktayım, host, domain vb. tamamı tarafımdan karşılanıyor ek bir ücret talep etmiyorum.

Bu hafta ev tadilatıyla uğraştığımdan pek Skype veya desteğe vakit ayıramıyorum dilerseniz önümüzde ki pazartesi skype adresimden de detaylı bilgi sağlayabilirim.

İş aldığım arkadaşlar da Pazartesiden itibaren bana Skype üzerinden dönüş yapabilir düzenli olarak hizmet vereceğim nasipse Skype desteğine Ek personel alımı da yaptım 2 kişi yardımcı olacak bulunduğum ortam da tadilat nedeniyle toz, toprak çok olduğundan benim de astım rahatsızlığım olduğu için hızlı dönüş yapamıyorum tadilat bitince kayıp zamanı telafi ederim ALLAHIN izniyle.

Çok acil işi olanlar SMS, çok aciliyeti olmayanlar da PM bıraksın mutlak suretle dönüş yaparım.

Hayırlı akşamlar dilerim.

Son düzenleme:
News alan arkadaşlar kazanç paylaşımı yapabilecek konuma geldimi acaba ? Bizide gaza getirseler ne güzel olur.

Son durum nedir news alan arkadaşlarda. En son iki kişi almıştı sanırım. Hit veya kazanç durumu paylaşımı yaparlarsa bizzat harika olur.

Kaç ay geçti biri de ben sitemi aldım şu kadar kazanmaya başladım demedi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç ay geçti biri de ben sitemi aldım şu kadar kazanmaya başladım demedi.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de 3 sene 7 aydır çalışıyor ve bu işi yapıyorum bugüne kadar bir kişi de ben şu kadar "zarar ettim" demedi şeklin de bir argümanla cevap vermek istemediğimden detaylıca anlatayım.

Burada alınan toplam kayıt yukarıda da moneydad hocamızın da sıkı takipçisi olduğu üzere belirtildiği gibi 2 tane Paket 1 işlerini ise iadeye götürüyorum Editör sorunundan dolayı YTPara da en fazla istenen Paket 1. paket olduğu için doğal olarak zaten çoğu iadeye gidiyor 2. paket alan arkadaşların red alanlar hariç henüz başvurularını yapmadım hazır olmayan siteye kesinlikle başvuru yapıp emekleri çöpe atmak niyetin de değilim gerekirse iş süresi konumda ki ilk mesajımda da belirttiğim gibi 1-2 ay fazla sürer ama emeklerimizin karşılığını alırız.

Sizden ve sizin gibi düşünceleri olanlardan ricam Lütfen ticaret yaptığım konuma benimle ticaret yapmadıysanız satış ile alakasız mesajlar atmayınız bunun yerine iş aldığını belirten arkadaşlara P.M. aracılığı ile de bilgi alabilirsiniz.

-- Buradan sonrası kendi çalışmalarıma dair görüşlerim üzerine yazılmıştır benimle çalışacak arkadaşlardan ricam ilk mesajımı okumadan iş almamalarıdır gerekse .

Öncelikle Haber sitesi işlerin de 1. Paket işi editör fiyaskosundan sonra kesinlikle almıyorum, kimse sitenizle sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmeyeceği için yalnızca 2. paket satışını yapmaktayım.

Şuan için bir gelir paylaşımı yapılmaması normal ben gelir kazanmadığı durumda da iade yapmayı teyid ediyorum.

Yani öncelikle yatırımımızı garantiliyoruz sistem "Zarar Etmeme" üzerine kurulu

Red mi aldı? - İadesini alıyor.
Gelir kazanamıyor mu? - İadesini alıyor.
Sıkıldı mı? Yada benimle çalışmak istemiyor mu sebebi farketmez? - Yine ilk mesajımda ki şartlara uymak kaydıyla İadesini alıyor.

Bu durum da kâr - zarar dengesi yaparsak öncelikle kimse yatırımından olmuyor vicdanlı ve ahlâki bir biçim de düşünürseniz böyle çalışan kaç kişi gösterebilirsiniz bana benim gibi böyle çalışan birileri varsa lütfen belirtin ben de YATIRIM yapacağım söz veriyorum. nasıl olsa yatırımım garanti de olacak kâr istemiyorum eğer başarısız olursak yatırımımı geri versin yeter.

Ben nasıl mı yapıyorum? Basit.

İş olumsuz sonuçlandı - İade tarihi geldi iadeyi verdim.

Ardından siteyi alıyorum kendim işletiyorum kaydını vesairesini bitirip tanıtım yazısı satmak için el de tutuyorum veya hazır site isteyen bir arkadaşa satışını gerçekleştiriyorum.

Hiçbir şey yapamadım mı? Kayıt alamadım diyelim Sitem zaten full özgün içerikli kendime ait SEO yapmam gereken sitelere paravan mantığın da kullanıyor ve yazı çıkıyorum yani elim de özgün bir proje üstüne üstlük haber sitesi bulunduruyorsam zarar etme şansım zaten yok zaman kaybettiğim doğrudur ancak telafisini zaten yapıyorum Google sıralamasın da otorite ediniyorum.

Kaldı ki bizim sitemiz de gelir modeli AdSense'ye bağlı değil Kayıt alan arkadaşlar sitesinden tanıtım yazısı, link satışı da yapabiliyor yani kalkıp banka hesabını gösterecek halleri yok.

Bir iş olumlu sonuçlanır veya sonuçlanmaz benim garantilediğim tek şey iş alan arkadaşların zarar etmeyeceğidir.

Ricam ve en doğal hakkım olan iş alan arkadaşların dışında satış konuma ilgisiz mesaj atılmamasıdır.

İş alacak arkadaşlar da çalışmak istiyorlarsa bunu bilerek iş alırlarsa sevinirim.

Herkes kazanacak diye bir madde koymadım konuma kişi bana uyar, belirttiğim gibi çalışır kaydı alırız kazanamazsa zaten burada belirtir.

Konuyla fazla ilgilenememin sebebi YTPARA'ya kasıtlı değildir yanlış anlaşılma olmasın buradan çok güzel, iyi insanlar tanıdım

Haberden daha çok şu sıra Mobil Projeler üzerin de çalışıyorum aşağıda ki görüntü gelirlendirdiğim bir Developer hesabının görüntüsüdür tıklama ve gösterim sayısını da görebilirsiniz üzerin de oynama varmıdır diye düşünenler için Ben de gösteriş yapmaktan hoşlanmıyorum ama biraz daha farklı bir proje üzerin de çalışıyorum hani bu adam birşeyler söylüyor ama gerçekten kazanıyor/kazandırıyor mu? şüphesi ortadan kalksın diye paylaşıyorum yakında onun da konusunu açacağım ALLAH nasib ederse google'dan aldığım ödemeyle beraber fotoğrafladım bence pek hoş olmadı şu saçma sapan idda sayfalarında ki fotoğraflara benzedi ama en azından laftan ziyade iş yapmaya çalıştığımı görmeniz temennisi ile paylaşıyorum.

Para kazanacaksak biraz sabırlı ve iradeli olmalıyız diye düşünüyorum,
MAŞALLAH

O aşağıda ki paradan ziyade AdSense (AdMob) üzerinden almış olduğum görüntüyü de incelerseniz Gösterim, Tıklama hepsi mevcuttur Yeni Projem tamamen mobil üzerine yöneliktir.

E8Z9Rq.jpg

Bazı şanssızlıklar da olabiliyor her iş yolun da gitmiyor maalesef ancak öncelikle hayırlısını dilemek gerekiyor her zaman "hayırlısıysa olsun" gelen para şer getirecekse, ömür tüketecekse ağız tadıyla yiyemeyeceksek uzak olsun bana nasib olmasın diye diliyorum.

Bu da kendime yapmış olduğum siteden şimdi "bugün aldığım bir tablo AdMobla uğraştığımdan siteyle pek ilgilenmeme rağmen gelirler bu şekil de bunu göstermemin amacı da madem kazanıyorsun? neden kendine yapmıyorsuncu arkadaşlar içindir gövde gösterisi değil yani kendime de yapıyorum.

o31MAq.png

Şunu tekrar belirteyim ki benimle çalışan hiçbir arkadaş zarar görmez kazanmak, kazanamamak nasip işidir dinini dört dörtlük yaşayan biri olmasam da inancım var şükür ALLAH ömür verirse ölmez, kalmazsam benden yana bir endişeniz olmasın inşaALLAH her ne iş yapıyorsak yapıyor olalım ben iadeli çalışırım daha önce web sitesi yapıyorken de böyle çalışıyordum bir işi yapamıyorsam hak etmediğim parayı almam olumlu/olumsuz mutlaka işler olacaktır ancak bana verdiğini geri alamayan (en azından yatırımını iade alamayan) olursa buyursun yazsın ben buradayım.

İş durumum;

Paket 2 Haber sitesi alımlarım aktif ek gelir elde etmek isteyen arkadaşlar için en cazip iştir.

0 Risk, Kesintisiz İade Garantili, Günlük 3-5 saat arası (günün herhangi bir saati olabilir) süre ayırarak çalışabileceğiniz bir ek iştir.

Biraz uzun yazdım ancak çok sorulan veya kafalara takılan soruları cevaplandırmak amaçlı detaylıca anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur.

Sevgiler, selamlar..

Tüm YTPara ailesine Hayırlı günler dilerim.

Son düzenleme:
Ben de 3 sene 7 aydır çalışıyor ve bu işi yapıyorum bugüne kadar bir kişi de ben şu kadar "zarar ettim" demedi şeklin de bir argümanla cevap vermek istemediğimden detaylıca anlatayım.

Burada alınan toplam kayıt yukarıda da moneydad hocamızın da sıkı takipçisi olduğu üzere belirtildiği gibi 2 tane Paket 1 işlerini ise iadeye götürüyorum Editör sorunundan dolayı YTPara da en fazla istenen Paket 1. paket olduğu için doğal olarak zaten çoğu iadeye gidiyor 2. paket alan arkadaşların red alanlar hariç henüz başvurularını yapmadım hazır olmayan siteye kesinlikle başvuru yapıp emekleri çöpe atmak niyetin de değilim gerekirse iş süresi konumda ki ilk mesajımda da belirttiğim gibi 1-2 ay fazla sürer ama emeklerimizin karşılığını alırız.

Sizden ve sizin gibi düşünceleri olanlardan ricam Lütfen ticaret yaptığım konuma benimle ticaret yapmadıysanız satış ile alakasız mesajlar atmayınız bunun yerine iş aldığını belirten arkadaşlara P.M. aracılığı ile de bilgi alabilirsiniz.

-- Buradan sonrası kendi çalışmalarıma dair görüşlerim üzerine yazılmıştır benimle çalışacak arkadaşlardan ricam ilk mesajımı okumadan iş almamalarıdır gerekse .

Öncelikle Haber sitesi işlerin de 1. Paket işi editör fiyaskosundan sonra kesinlikle almıyorum, kimse sitenizle sizin ilgilendiğiniz gibi ilgilenmeyeceği için yalnızca 2. paket satışını yapmaktayım.

Şuan için bir gelir paylaşımı yapılmaması normal ben gelir kazanmadığı durumda da iade yapmayı teyid ediyorum.

Yani öncelikle yatırımımızı garantiliyoruz sistem "Zarar Etmeme" üzerine kurulu

Red mi aldı? - İadesini alıyor.
Gelir kazanamıyor mu? - İadesini alıyor.
Sıkıldı mı? Yada benimle çalışmak istemiyor mu sebebi farketmez? - Yine ilk mesajımda ki şartlara uymak kaydıyla İadesini alıyor.

Bu durum da kâr - zarar dengesi yaparsak öncelikle kimse yatırımından olmuyor vicdanlı ve ahlâki bir biçim de düşünürseniz böyle çalışan kaç kişi gösterebilirsiniz bana benim gibi böyle çalışan birileri varsa lütfen belirtin ben de YATIRIM yapacağım söz veriyorum. nasıl olsa yatırımım garanti de olacak kâr istemiyorum eğer başarısız olursak yatırımımı geri versin yeter.

Ben nasıl mı yapıyorum? Basit.

İş olumsuz sonuçlandı - İade tarihi geldi iadeyi verdim.

Ardından siteyi alıyorum kendim işletiyorum kaydını vesairesini bitirip tanıtım yazısı satmak için el de tutuyorum veya hazır site isteyen bir arkadaşa satışını gerçekleştiriyorum.

Hiçbir şey yapamadım mı? Kayıt alamadım diyelim Sitem zaten full özgün içerikli kendime ait SEO yapmam gereken sitelere paravan mantığın da kullanıyor ve yazı çıkıyorum yani elim de özgün bir proje üstüne üstlük haber sitesi bulunduruyorsam zarar etme şansım zaten yok zaman kaybettiğim doğrudur ancak telafisini zaten yapıyorum Google sıralamasın da otorite ediniyorum.

Kaldı ki bizim sitemiz de gelir modeli AdSense'ye bağlı değil Kayıt alan arkadaşlar sitesinden tanıtım yazısı, link satışı da yapabiliyor yani kalkıp banka hesabını gösterecek halleri yok.

Bir iş olumlu sonuçlanır veya sonuçlanmaz benim garantilediğim tek şey iş alan arkadaşların zarar etmeyeceğidir.

Ricam ve en doğal hakkım olan iş alan arkadaşların dışında satış konuma ilgisiz mesaj atılmamasıdır.

İş alacak arkadaşlar da çalışmak istiyorlarsa bunu bilerek iş alırlarsa sevinirim.

Herkes kazanacak diye bir madde koymadım konuma kişi bana uyar, belirttiğim gibi çalışır kaydı alırız kazanamazsa zaten burada belirtir.

Konuyla fazla ilgilenememin sebebi YTPARA'ya kasıtlı değildir yanlış anlaşılma olmasın buradan çok güzel, iyi insanlar tanıdım

Haberden daha çok şu sıra Mobil Projeler üzerin de çalışıyorum aşağıda ki görüntü gelirlendirdiğim bir Developer hesabının görüntüsüdür tıklama ve gösterim sayısını da görebilirsiniz üzerin de oynama varmıdır diye düşünenler için Ben de gösteriş yapmaktan hoşlanmıyorum ama biraz daha farklı bir proje üzerin de çalışıyorum hani bu adam birşeyler söylüyor ama gerçekten kazanıyor/kazandırıyor mu? şüphesi ortadan kalksın diye paylaşıyorum yakında onun da konusunu açacağım ALLAH nasib ederse google'dan aldığım ödemeyle beraber fotoğrafladım bence pek hoş olmadı şu saçma sapan idda sayfalarında ki fotoğraflara benzedi ama en azından laftan ziyade iş yapmaya çalıştığımı görmeniz temennisi ile paylaşıyorum.

Para kazanacaksak biraz sabırlı ve iradeli olmalıyız diye düşünüyorum,
MAŞALLAH

O aşağıda ki paradan ziyade AdSense (AdMob) üzerinden almış olduğum görüntüyü de incelerseniz Gösterim, Tıklama hepsi mevcuttur Yeni Projem tamamen mobil üzerine yöneliktir.

E8Z9Rq.jpg

Bazı şanssızlıklar da olabiliyor her iş yolun da gitmiyor maalesef ancak öncelikle hayırlısını dilemek gerekiyor her zaman "hayırlısıysa olsun" gelen para şer getirecekse, ömür tüketecekse ağız tadıyla yiyemeyeceksek uzak olsun bana nasib olmasın diye diliyorum.

Bu da kendime yapmış olduğum siteden şimdi "bugün aldığım bir tablo AdMobla uğraştığımdan siteyle pek ilgilenmeme rağmen gelirler bu şekil de bunu göstermemin amacı da madem kazanıyorsun? neden kendine yapmıyorsuncu arkadaşlar içindir gövde gösterisi değil yani kendime de yapıyorum.

o31MAq.png

Şunu tekrar belirteyim ki benimle çalışan hiçbir arkadaş zarar görmez kazanmak, kazanamamak nasip işidir dinini dört dörtlük yaşayan biri olmasam da inancım var şükür ALLAH ömür verirse ölmez, kalmazsam benden yana bir endişeniz olmasın inşaALLAH her ne iş yapıyorsak yapıyor olalım ben iadeli çalışırım daha önce web sitesi yapıyorken de böyle çalışıyordum bir işi yapamıyorsam hak etmediğim parayı almam olumlu/olumsuz mutlaka işler olacaktır ancak bana verdiğini geri alamayan (en azından yatırımını iade alamayan) olursa buyursun yazsın ben buradayım.

İş durumum;

Paket 2 Haber sitesi alımlarım aktif ek gelir elde etmek isteyen arkadaşlar için en cazip iştir.

0 Risk, Kesintisiz İade Garantili, Günlük 3-5 saat arası (günün herhangi bir saati olabilir) süre ayırarak çalışabileceğiniz bir ek iştir.

Biraz uzun yazdım ancak çok sorulan veya kafalara takılan soruları cevaplandırmak amaçlı detaylıca anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuştur.

Sevgiler, selamlar..

Tüm YTPara ailesine Hayırlı günler dilerim.

pc nin önünde paraları görünce vietnamlıların forumunda dolaşır gibi oldum :D

Ben de 3 sene 7 aydır çalışıyor ve bu işi yapıyorum bugüne kadar bir kişi de ben şu kadar "zarar ettim" demedi
Dostum senin kazandırdığına eminim ama arkadaşın bahsettiği konuda bende katılıyorum. Bir kaç arkadaş sürecin nasıl işlediğinden ve kazançlardan bahsetse bence konu için daha iyi olur seninde işlerin çoğalır. Tekrar söylüyorum güven konusunda benim açımdan bir sıkıntı yok sana karşı.

Hocam skype bakar mısın [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Konu içindeki mesajlara herkes bir şeyler yazdığı için takibi zor oluyor. arkadaştan şikayetçi olan kişi veya kişiler ayrı ayrı veya birleşerek ortak bir konu açarlarsa işlem yaparız aksi halde özel konuşmaları pm üzerinden yapın arkadaşlar.

Arkadaşlar konu ticaret konusu olduğu için şikayeti olanlar mağdur olan konu içinde belirtilen şart ve koşullar yerine getirilmediğini düşünen iş alımı yapmış olanlar varsa şikayet konusu açabilirler. Bu konuda tartışmaya girmeyiniz.

konu sahibinin istegi üzerine tekrar açılmıştır.bende kendisinden site aldım,teslim etmesine var daha ve sabırla bekliyorum.alım yapan herkesin ilk mesajdaki şartları kabul etmesi gerekiyor zaten.ayrıca şikayeti olan varsada (bu konu için söylemiyorum sadece,herhangi bi konuda) satış konusuna yazmak yerine şikayet konusu açıp hakkını araması gerekiyor arkadaşlar.

bence, bu konu altında iş alan kişiler aldıkları hizmetin (işin) durumunu ve gidişatını yazabilmelidirler. mesela hizmet alan kişi memnuniyetini dile getirebiliyorsa, aynı yerde rahatsızlığını da bildirebilmelidir.
ki böylece hizmet almayı düşünenler bu işin ve hizmet verenin pozitif ve negatif yanlarını görebilsinler.
herkese iyi geceler

Her ne sebeble olursa olsun benden iade talep eden kişi veya kişiler ilk mesajım da belirtmiş olduğum süre ve şartlara uymak zorundadır.

Aksi taktir de kimseden zorla iş talep etmiyorum bunu bahane edip bir şikayet olduğu zaman ilgisiz, alakasız kişilerin konu altıma mesaj yazması da ticaret konumu baltalamaktan başka birşey olmuyor maalesef.

Mod ve Yetkili arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış benimle çalışmak istemeyen insanlar anında iade talep edebilirler bunda bir sorunum yok hiçbir zaman geri ödemeden kaçınan bir ticari kafaya sahip olmadım.

İade konusun da kafasına soru işareti takılan arkadaşlarımız varsa resmi yazılı sözleşmeyi kendilerine iletebilirim sonuçta ölümlü dünya yazılı bir sözleşme de bulundurabiliriz vergiye tabi ve faturalı bir şekil de çalışıyorum.

Ancak İade için süre & şart ve koşullara uyum sağlamamız gerekir sonuçta ben de buna göre bir plan, program yapıyorum.

2 yıl 7 ay'dır sözleşme şu şekil de;

m6BXDZ.png

2 Yıl 7 ayl'lık r10 üyeliğim;

pz1dAL.png

Anahtar teslim konuyu r10 açma tarihim;

8ZBVRQ.png

Yani bu kriterleri sadece YTPara da değil 3 yıldır ticaret yaptığım yerde de kullanıyorum her ne iş yapıyor olursam olayım aldığım ücreti buna göre süreye bölüyorum ve iade veriyorum daha yüksek tutarlar için daha uzun vadeler yaptığım ticaret yaptığım insanlar da mevcut.

Ancak süre aksatması yaparsam haksız duruma düşerim böyle bir durum olursa da forumun lütfen Şikayetim var bölümünü kullanıp.

Buradan ticaretimi baltalamayın.

Mobil için yapıyor olduğum konuyla uğraşıyorum, malum News kriterlerini durmadan değişiyor Türkiye de ki spam nedeniyle de işleri sıkılaştırıyor buna alternatif gelir kapıları da üretiyorum.

Nasipse bugün veya yarın konum açılmış olur.

Teşekkür ederim, Herkese hayırlı geceler dilerim.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abi ne zaman news alıcaz ? domainin süresi dolacak neredeyse :)) lütfen skype bakabilir misin.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abicim skype bakarmısın..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri