Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

okadar kalıtelı haber sıtelerı varken boyle bır kazanc mumkunse bravo valla

Sektörler de önemlidir hocam Yerel / Ulusal / Sektörel (Kamu vb.) gibi kamu sitelerinde de gelirler yüksek.

Merhabalar, r10 daki konunuzu bayağı inceledim, herkes çok memnun gibi. İnşllh birlikte bizde çalışırız hocam bakalım.
Bir de haber sitesi deyince hocam, normal haber siteleri gibi değilde tek bir alanda daha doğru düzgün haber yayınlasak yani, her haberden olmasa yalnız bir alanda yoğunlaşsa, böyle bir seçme imkanımız varmı? Ve kazançlar normal haber sitesine göre nasıl etkilenir acaba?

Var hocam ancak çok kısır kategori olursa Red alırız yani Google kabul etmez siteyi haberlere belli kriterler var.

skype 2tane hesabp var hangısı sızssınız?

Kişi bilgilerini göstere gel r10sonokey yazan benim hocam diğeri eski skypeım arada onuda açarım ama günceli R10sonokey

Hocam sanırım mantık şu misal NASA'nın Mars yüzeyinde su bulmasıyla ilgili bir haberi okudunuz sizde de böyle mi bilmiyorum ama ben 3-4 farklı yerden daha bilgi edinmek için habire yeni sekme açıyorum :) dolayısıyla büyük sitenin yanında bizim sitemiz de açılıyor arkadaşların editör tutma fikrini savunma sebebi de bir bakıma bu sanırım içerik ne kadar özgün görünürse insanlar o kadar senin haberine odaklanıyor tabi bunlar nacizane fikirlerimden ibaret saygılar :)
:))

hayırlı satışlar hocam saygılar.
:))
ben de almak istiyorum ama çok yoğun galiba. sorularımı yarın sorayım
Kusura bakma hocam yarın hızlıca haberleşelim
Mesajim bulunsun musait olunca detayli bilgi icin iletisime gececegim
Tabi ki hocam ne zaman isterseniz

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam ile PAKET-1 için konuşup anlaştık. Sipariş verdim. Desteğin için teşekkür ederim hocam inşallah devamlı birlikte çalışma fırsatımız olur :)

Amin hocam Allah utandırmasın.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam sizi az önce etiketleyip yazdım ama görmediniz sanırım

Ornek site pm atabilirmisiniz hocam

film sitesiyle ilgili birşeyler olsaydı bende alabilirdim ama sağlık olsun
allah utandırmasın

Öncelikle Hayırlı olsun Allah utandırmasın sizi. [MENTION=43704]sonokey[/MENTION] skypeden ekledim ve Burdan da PM gönderdim yaptırmayı düşünüyorum.
eminmisiniz hocam verin skype ben ekleyeyim R10sonokey adresimi ekleyin diğer adresim eski skypeım oluyor.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam sizi az önce etiketleyip yazdım ama görmediniz sanırım
baktım şimdi yazdım hocam

film sitesiyle ilgili birşeyler olsaydı bende alabilirdim ama sağlık olsun
allah utandırmasın

Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar sorunuz olursa sorun

Ornek site pm atabilirmisiniz hocam

Merhaba hocam,

İlk sayfaya bakar mısınız konunun
http://www.ytpara.com/webmaster-paz...-ve-iade-garantili-calisma-9.html#post1204685

Hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum , benim merak ettiğim şu , paketler arası belli bir ücret farkı var , bu paketlerin arasında gelir anlamında bi fark var mı ?

odeme taksitli olsa alirdim valla 1000 tl birden veremiyorum malesef

Hocam daha önce soruldu mu bilmiyorum , benim merak ettiğim şu , paketler arası belli bir ücret farkı var , bu paketlerin arasında gelir anlamında bi fark var mı ?

Hayır hocam herhangi bir fark yok 1. Pakette editör maliyeti çok yani editör çalıştırıyorum mesela 2. paketi seçerseniz ben bile daha fazla ihya oluyorum çünkü Editörler çok sorunlu olabiliyorlar bazen kendi içeriğinizi kendiniz özgünleştirip yazmanız var başkasına yazdırmak var başkası sizin işinizi sizin kadar iyi yapamayacaktır böyle farklar var.

odeme taksitli olsa alirdim valla 1000 tl birden veremiyorum malesef

SanalPazar alırım Kredi kartıyla ancak %12 komisyon alıyor insafsızlar :(

Hocam yanlış anlamayında naçizane bildiğim haber işine girerken en başta önem verilecek script olması gerekecek. Şimdi diyelimki burdan 5-6 arkadaş sizden 1. paketi aldık e birde sizin geçmiş işleriniz olmuş totalde diyelim tüm referansınız 50 site ve hepimizde aynı script olacak ki haber işinde tamamen başkasında olmayan bir tasarım şart diye düşünüyorum. Sonra tek editör tutsam işi sabsaklayacak en az 2 editör olacakki vardiyalı işi bölsünler hadi bunun manşeti ve tasarımı var yeteneğin yoksa bir tasarımcıya ayrı para vereceksin sonra bunun hukuk danışmanı, seo su, reklam giderleri vss daha yazıldıkça yazılır. benim düşüncem bu işi yapacak arkadaşın cebinde temiz minumum 30 k parası olacak. Benim bildiklerim yanlışsa siz bilgilendirirseniz memnun olurum.

Müsait bir zamanınızda PM'ime yanıt verirseniz çok sevinirim hocam kolay gelsin :) [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Hocam yanlış anlamayında naçizane bildiğim haber işine girerken en başta önem verilecek script olması gerekecek. Şimdi diyelimki burdan 5-6 arkadaş sizden 1. paketi aldık e birde sizin geçmiş işleriniz olmuş totalde diyelim tüm referansınız 50 site ve hepimizde aynı script olacak ki haber işinde tamamen başkasında olmayan bir tasarım şart diye düşünüyorum. Sonra tek editör tutsam işi sabsaklayacak en az 2 editör olacakki vardiyalı işi bölsünler hadi bunun manşeti ve tasarımı var yeteneğin yoksa bir tasarımcıya ayrı para vereceksin sonra bunun hukuk danışmanı, seo su, reklam giderleri vss daha yazıldıkça yazılır. benim düşüncem bu işi yapacak arkadaşın cebinde temiz minumum 30 k parası olacak. Benim bildiklerim yanlışsa siz bilgilendirirseniz memnun olurum.

Merhaba hocam,

Estf. ben forumu da sizleri de çok sevdim gayet güzel sorular geliyor bunları hatta ben bu cevapları liste yapacağım ama karakter limitine takılıyor konum ordan yardım alacağım mod arkadaşlardan

Şimdi hocam Neden özel yazılıma 15-16k parayı henüz daha google news'a girmeden verelim? Bu hayatta neyin garantisi var ki hocam Google News ya bizi redderse ne olacak para çöp olacak yazılıma yatırdığımız hiçbir işinize de yaramaz Google News kaydı olmayan site çöp olacak böylece gitti mi özel yazılım parası?

Bakın bu işin mantıklısı şudur ufak, ufak başlarsınız cebiniz de tamam sermayeniz olsun ek avantaj çok sağlar bize örn. 100.000 sermayeniz vardır gelirsiniz haber projesi yaparız bu site bizi batırmaz TR'de ilklere oynarız orası ayrı bu iş biraz hedef meselesi sizi aylık ne kadar düzenli gelir tatmin ediyor ölçüsü nedir yani bu ölçüleri koyun (kusura bakmayın sakın ola ukalalık olarak almayın açık yüreklilikle söylüyorum) ben 2 yıldır News işleri içindeyim site yaptım, sattım o, bu derken baya tecrübem oldu benden dilediğiniz gibi faydalanabilirsiniz iş almanıza lüzum yok.

Gelelim editör konusuna ben bile Paket 1'in satışından yana değilim esasen doğrusunu söyleyim bakın parasını editör gidiyor ben de 3 ay sonra adama iade geçmek zorunda kalıyorum ve bu beni de çok sarsıyor 16-17 saat bilgisayar başında çalışmak zorunda kalıyorum ancak Müşteri ben bulamam kardeşim sen bulacaksın diyor e napalım :) el mahkum ben buluyorum Editörü güvenilir bulmak şart kendi çevreniz hatta ve hatta kendiniz yaparsanız işte o zaman asıl parayı kazanabilirsiniz vermeyeyim vermeyeyim diyorum illa :) verdireceksiniz Beşer Haber - Haberler , Son Dakika Haberler çok taktir ettiğim sitelerden biridir bu konuda adamlar hakkını veriyor hocam işinin ama alexasına bir bak :) gelirini anlarsınız az çok 5-6 haneli rakamlar kazanıyorlar.

Yani ben 5.000 TL bütçe ile bu işe başlamış almış yürümüş siteler biliyorum ha baktınız büyüyor gidin alın kredi yatırın paranızı kim karışıyor ki hocam ama ilk etapta bu bütçelere ihtiyaç yok

Kısacası eğer ben günlük 2-3 saat siteme vakit ayırırım, özgün yazımı girerim siz beni yönlendirin eksikliklerimizi tamamlayalım başvurumu yapın derseniz benden iş alın yok ben armut piş, ağzıma düş istiyorum derseniz inanın bu konuda ben bile yardımcı olamam olsam zaten kendime olurdum :)

Saygılar, Selamlar..

Müsait bir zamanınızda PM'ime yanıt verirseniz çok sevinirim hocam kolay gelsin :) [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Tabi ki hocam

Mutlaka dönüş sağlayacağım..

Mutlaka bekliyorum :) Doğan hocam selamlar.

Son düzenleme:
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] detaylı ve açıklayıcı bilgilendirmeniz için teşekkürler. Haber ile ilgili projem olursa mutlaka kapını çalarım.

merhaba hocam , skype ekledim bazı sorular için kabul etmenizi bekliyorum. hayırlı satışlar

Peki girilecek haberi nerden buluyoruz hocam? Güncel haber sitelerinden görüp özgünleştiriyor muyuz? Biraz daha açıklar mısın hocam..

Peki girilecek haberi nerden buluyoruz hocam? Güncel haber sitelerinden görüp özgünleştiriyor muyuz? Biraz daha açıklar mısın hocam..

Tabi ki dilerseniz Ajans alabilirsiniz dilerseniz Özgün içerikler üretebilirsiniz örn. Sosyal medya da öyle hitli haberler oluyor ki gazeteler bile sonradan yazıyor haberleri haber çok ben kaynakta veririm size merak etmeyin.

Konuyu okuyan üye sayısına bakılırsa herkes haberci olacak.:)

:))))

merhaba hocam , skype ekledim bazı sorular için kabul etmenizi bekliyorum. hayırlı satışlar

Tabi ki hocam ettim umarım doğru skype eklediniz r10sonokey adresim

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] detaylı ve açıklayıcı bilgilendirmeniz için teşekkürler. Haber ile ilgili projem olursa mutlaka kapını çalarım.

estf. ne zaman isterseniz hocam

Youtube yaptığı darbeden sonra bu iş iyi gelir ama becere bilecekmiyim diye düşünüyorum.

Bide hocam hadi siparişi verdik siteyi aldık.peki bizim sitenin guvenligini kim saglayacak haber sitesini olduğu için kesinlikle bir kesin haberlerinizi beğenmeyip siteye saldırı yapacaktır diye düşünüyorum.

hocam şimdi hangi paketi alırsak alalım, günlük 2 saatlik çalışmayla minimum 1500 tl mi garanti ediyorsunuz? Bu işi bilmeyen, ilk defa başlayacak birisi olsa bile?
Bir de bu kazanç ne kadar devam etmekte? yani 3-4 ay bu kazançları görüp sonra sıfırı görmeyelim. Biraz açıklar mısın hocam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri