Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
peki bunda yasal durumlar nasıl. aldığım fim sitesini zararında satmıştım en son. çünkü Amerika vizesi almak istiyorum en ufak riski var mı? hakkımda dava falan olursa sıkıntı oluyor.
Yok hocam maalesef ne yaptı bilmiyorumda size ama olsadaveremem bilgi paylaşmak hoş değil bu arada News'li siteler devir de edilebiliyor yani benim kayıt yaptığım kişiden bir başkası da olabilir o hayırlı akşamlar olsun.
İnşAllah hocam çalışalım.
Hoşbuldum, ne zaman isterseniz.
Doğrudur hocam![]()
Hocam News kayıtlı site işini ben yatırım olarak görüyorum sebebiyse ben bugüne kadar kendi hazırladığım siteleri işletmedim direkt olarak nakit ihtiyacım olduğundan tamamını sattım hazırladıklarımın ancak satmak yerine 15 siteyi elde tutup (ihtiyacım olmamış olsaydı) bıraksaydım.
her birinden günlük 2 yazı ile (40 TL)
40x15 diyelim (kabaca yapıyorum hesabı) 600 TL günlük zaten benim gelirim olurduyani gördüğünüz gibi ne adsense'e bel bağladım, ne başka birşey burada ki sorun Youtube da bunlara bel bağlıyorsunuz üstelik Youtube Adsense politikası ile Google Adsense politikası ayrı, ayrı işliyor aynı firmalar tamam fakat olaylar farklı.
Ne zaman isterseniz iş almak zorunda değil kimse sorun cevap vereyim, yardım edeyim herkes nasibini yer kısmetse çalışırız.
Hocam bu aralar adsenseler banlaniyor bu sitelerde öyle bir sorun olur mu?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoş geldiniz, hayırlı satışlar güzel bir hizmet olmuş. diyelim ki paketlerden birini aldık sizden. daha sonrasında sizin editörleriniz var mı size belli bir ücret ödeyip sitenin aktifliğini sağlayabiliyormuyuz yoksa aldıktan sonra kendi başımızın çaresine kendimiz mi bakacağız. ayrıca elimde 50k lık bir facebook sayfası var bunun +sı olur mu. bilgilendirirseniz sevinirim.
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION]
haber ajansı abonelik paketleri hakkında az çok bilgim var, soranlar olmuş. genelde bölgesel ve ulusal olmak üzere paketler 2k +kdv ve 20k +kdv arasında değişiyor. kapsamı daha da daraltarak ya da arttırarak fiyatı arttırmak ve azaltmak mümkün.
Şöyle ki hocam Ajanstan, Ajansa çok fark var Yerel / Ulusal da dediğiniz gibi değişiyor arada ki fark Yıllık 7.000 Liraya Ajans alan site biliyorum Aylık kazançları 100.000 üzeri zaten bu siteler tüm ajansları alabilecek güce erişiyorlar ama bana soran olursa şahsi tavsiyem ya özgün olunması yada usta editörlerle işe devam edilmesidir.
öncelikle hoşgeldiniz.. birşey dikkatimi çekti 3 aylık diye fiyat belirtmişsiniz e-ticaret sitesi satan firmalar gibi scriptinizi mi kiralıyorsunuz? yani host vs yine sizde birtek admin paneli site sahininde oluyor..
kesinlikle haklısınız. şahsen, daha önceden gazetede editörlük geçmişi olan biri olarak ajanslardansa editöre önem verilmesi çok daha olumlu olacağı düşüncesindeyim.
Yok hocam maalesef ne yaptı bilmiyorumda size ama olsadaveremem bilgi paylaşmak hoş değil bu arada News'li siteler devir de edilebiliyor yani benim kayıt yaptığım kişiden bir başkası da olabilir o hayırlı akşamlar olsun.
İnşAllah hocam çalışalım.
Hoşbuldum, ne zaman isterseniz.
Doğrudur hocam![]()
Hocam News kayıtlı site işini ben yatırım olarak görüyorum sebebiyse ben bugüne kadar kendi hazırladığım siteleri işletmedim direkt olarak nakit ihtiyacım olduğundan tamamını sattım hazırladıklarımın ancak satmak yerine 15 siteyi elde tutup (ihtiyacım olmamış olsaydı) bıraksaydım.
her birinden günlük 2 yazı ile (40 TL)
40x15 diyelim (kabaca yapıyorum hesabı) 600 TL günlük zaten benim gelirim olurduyani gördüğünüz gibi ne adsense'e bel bağladım, ne başka birşey burada ki sorun Youtube da bunlara bel bağlıyorsunuz üstelik Youtube Adsense politikası ile Google Adsense politikası ayrı, ayrı işliyor aynı firmalar tamam fakat olaylar farklı.
Ne zaman isterseniz iş almak zorunda değil kimse sorun cevap vereyim, yardım edeyim herkes nasibini yer kısmetse çalışırız.
Ornek gunluk 2yazi satmak ne hocam.yani reklam almakmi ben onu anlamadimda kusura bakmayin ☺
hayırlı satışlar hocam
Ne yaptıgını soyleyım hocam , 1.000 Tl dolandırdı paypaldan...
Hocam pm attim ama cokmu yogunsunuz.?Ne yaptıgını soyleyım hocam , 1.000 Tl dolandırdı paypaldan...
Hocam pm attim ama cokmu yogunsunuz.?
Hocam mesela sizler şöyle anlarsınız siz mesela gidip View alıyorsunuz (gösterim) ne yapıyor videonuzu yükseltiyor bu ee SEO çalışanlar da atıyorum google da bebek arabası kelimesin de yükselecek ne yapacak? Haber sitelerinden Tanıtım yazısı alacak kendini tanıttıracak ki Google sitesini sevsin tanıtım yazısına takılmayın o sadece ek gelir mühim olan Adsense gelirlerini de toparlamanız ben size hepsini tek, tek detaylıca anlatıyorum ne istiyorsanız sorun hiç önemi yok
Allah razı olsun hocam
İtiraz et hocam hemen 15 gün falan geçmeden bence onun ilk sahibi değildir sanmıyorum ama whois falan bilgisi yok mu site de ? her türlü ulaşabilirsin istersen öyle dolandırıcılık kolay birşey değil artık hoş burda kalsa öte de kalmaz.
Yabancı dildeki editörlerin fiyatları ne kadar , ne kadar yazarlar ?
Ayrıca günde kaç makale girmek gerekli ?
Rusça News sitesi tavsiye edermisiniz..
Yukarıdaki soruları sorma sebebim Rusça editörlükte yapabilirim , sizden Rusça sitede satın alabilirim.Hangisinde zaman/kazanç oranı yüksektir.Tecrübelerinize güvenerek ufaktan bu işe başlamak istiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.