Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

bak bu güzelmiş peki hocam günde kaç içerik giriliyor.3 ay sonra sitede ortalama kaç özgün içerik oluyor.

Evet hocam, değişiyor gününe göre 3 ay sonun da News'a kayıt alınacağı şekil de içerik girişleri yaptırılıyor belirlediğim yazı harici (Haftasına göre değişebiliyor) tam bir ortalama yok gün olarak güncel olmak durumunda siteler.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] Paket 3'te tema wp mi yoksa başka bir şey mi? Bir de Paket 2'nin 3'ten farkı tam olarak nedir?

onda yazılımı siz alıyorsunuz hocam dilerseniz 2. paketi seçebilirsiniz Paket 2 ile 3 arasın da çalışma ve yazılım farkı var 3'de size bırakıyorum kontrolü.

Evet hocam, değişiyor gününe göre 3 ay sonun da News'a kayıt alınacağı şekil de içerik girişleri yaptırılıyor belirlediğim yazı harici (Haftasına göre değişebiliyor) tam bir ortalama yok gün olarak güncel olmak durumunda siteler.

onda yazılımı siz alıyorsunuz hocam dilerseniz 2. paketi seçebilirsiniz Paket 2 ile 3 arasın da çalışma ve yazılım farkı var 3'de size bırakıyorum kontrolü.

peki paket 1 de yazılım 2'den farklı mı

Çalışma farkından kasıt nedir? Tam olarak anlamadım :) Bir de tema ben alacağım gerisi yine sana mı ait? Kurulumu falan vesaire.

Hocamla telefonda görüştük ve anlaştık 1 hafta içerisinde başlamayı düşünüyorum umarım 6 ay kadar sonra tatmin edici bir gelire ulaşırım sonra da burda paylaşmak ve referans olmak düşer bana :)

peki paket 1 de yazılım 2'den farklı mı

Paket 1 de Editör var (Yani 3 ay boyunca Özgün yazı işini benim editörüm yapıyor) Paket 2'de yok hocam.

Çalışma farkından kasıt nedir? Tam olarak anlamadım :) Bir de tema ben alacağım gerisi yine sana mı ait? Kurulumu falan vesaire.

Google'a Haber düşürmeye yönelik çalışmalar hocam

Hocamla telefonda görüştük ve anlaştık 1 hafta içerisinde başlamayı düşünüyorum umarım 6 ay kadar sonra tatmin edici bir gelire ulaşırım sonra da burda paylaşmak ve referans olmak düşer bana :)

Saol Eren kardeşim :) İnşAllah.

Hocam referanslarla birlikte detaylı pm lütfen

Hoşgeldiniz.
Fazlasıyla ilgimi çeken ama bilgimin olmadığı bir konu. "Haber düşürmek" ya da "yazı satışı" ifadelerini anlayamamışken laf kalabalığı yapmayayım, mesajım bulunsun. Detaylıca okuyup araştırıp öğrenmeye çalışalım, kotarırsak belki ileride çalışırız, hayırlı işler :)

o kadar haber sitesi var o kadar kişiye iş yapmışsınız bir o kadarda şimdi iş yapacaksınız. şimdi gelelim can alıcı noktaya zaten resmi gazeteler piyasada fazlasıyla birde bizden önce bu işe baş koymuş haberay filan dediniz yorumlarda yazmıştınız yani gördüğünüz gibi çok karamsar düşünüyorum ne öneriyorsunuz bu dediklerime karşı

o kadar haber sitesi var o kadar kişiye iş yapmışsınız bir o kadarda şimdi iş yapacaksınız. şimdi gelelim can alıcı noktaya zaten resmi gazeteler piyasada fazlasıyla birde bizden önce bu işe baş koymuş haberay filan dediniz yorumlarda yazmıştınız yani gördüğünüz gibi çok karamsar düşünüyorum ne öneriyorsunuz bu dediklerime karşı

Arkadaşla iş yapmadım ona göre yorum yazıyorum :)

Bu söylediklerinizi şöyle düşünün. Facebookta (X şey) hakkında onlarca sayfa varken, yine (X şey) hakkında yeni bir sayfa açılıyor ve o sayfada büyüyor.
Ve aynı aynı konular, resimler videolar sürekli başa sararak veya yenileriyle beraber bu facebook sayfalarında paylaşılıyor. Yinede bir ziyaretçisi oluyor :)

Daha sonra youtube ötneği, aynı videodan 15 arkadaşınız aynı anda paylaşşsın, belki sadece 1 kişide patlayacak bu video, kimde patlayacağı belli bile değil v.s v.s

Genel düşünme hocam, daha dar alanlara yoğunlaşabilirsin.

Tepetaklak yazıyorr...

spamda da mantık aynı...bi videodan onlarca olmasına rağmen herkes mutlaka birşeyler kazanıyor.sitede de mantık çok fazla değişmiyor.

İyi satışlar diliyorum hocam. Ay sonunda umarım aksilik olmazsa size dönüş yapacağım.

Güzel bir yaklaşım . Hayırlı işler

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı sorun benim de kafamı karıştırıyor.

Aynı sorun benim de kafamı karıştırıyor.

Cevapladım hocam.

Güzel bir yaklaşım . Hayırlı işler

Allah razı olsun, Teşekkür ederim.

İyi satışlar diliyorum hocam. Ay sonunda umarım aksilik olmazsa size dönüş yapacağım.

Teşekkür ederim hocam ne zaman isterseniz.

spamda da mantık aynı...bi videodan onlarca olmasına rağmen herkes mutlaka birşeyler kazanıyor.sitede de mantık çok fazla değişmiyor.

Doğru.

Genel düşünme hocam, daha dar alanlara yoğunlaşabilirsin.

Tepetaklak yazıyorr...

Daha önce de söyledim ancak soran arkadaşlar sanırım geri sayfaları okumamışlar.

Hoşgeldiniz.
Fazlasıyla ilgimi çeken ama bilgimin olmadığı bir konu. "Haber düşürmek" ya da "yazı satışı" ifadelerini anlayamamışken laf kalabalığı yapmayayım, mesajım bulunsun. Detaylıca okuyup araştırıp öğrenmeye çalışalım, kotarırsak belki ileride çalışırız, hayırlı işler :)

Tabi ki hocam teşekkür ederim skype adresimi eklerseniz detaylı bilgi de verebilirim.

Youtube ile düşünmenizi sağlayayım ki daha rahat anlayabilin örneğin o kadar kanal var, o kadar video var ancak yine de gelir elde edebiliyorsunuz yani burada yönlenmeye çalıştığınız şey bu insanların içeriklerinden ziyade kendi özgün tarzınız veya News editörünüzün yazacağı içerikler olmalıdır bu nedenle Haber sitelerin de Kategori bitmez Örn. Borsa, Finans, Kamu siteleri çok farklı içerikler giriyor o haberleri belki bahsettiğiniz siteler de göremiyorsunuz bile ancak kazançları aynı da gidebiliyor bu nedenle karamsarlığınız varsa yani içerik konusunda kendinize güvenemiyorsanız veya bir News editörünü idare edemeyecekseniz bu iş'e başlamanızı önermiyorum.

Arkadaşla iş yapmadım ona göre yorum yazıyorum :)

Bu söylediklerinizi şöyle düşünün. Facebookta (X şey) hakkında onlarca sayfa varken, yine (X şey) hakkında yeni bir sayfa açılıyor ve o sayfada büyüyor.
Ve aynı aynı konular, resimler videolar sürekli başa sararak veya yenileriyle beraber bu facebook sayfalarında paylaşılıyor. Yinede bir ziyaretçisi oluyor :)

Daha sonra youtube ötneği, aynı videodan 15 arkadaşınız aynı anda paylaşşsın, belki sadece 1 kişide patlayacak bu video, kimde patlayacağı belli bile değil v.s v.s

Hedef kitle çok önemli bu konuda hocam bahsettiğiniz sitelerin Hedef kitleleri aynı News'da ve Sosyal Medya da çok güçlüler ancak halen bunun yanı sıra News çalışıyorlarsa bir bildikleri var demek ki.

Hocam skype yok nasıl iletişim kurarız telefon , whatsapp yada facebook mümkün mü

Yt işine kıyasla şunu anladığım;

Spam siteler - Spam çalışanlar
Normal site - Renderli çalışanlar
Haber siteleri - Güncel çalışanlar (ilk atan çok kazanır)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri