Durdu hocam iş süresi ve işleyişi konusun da haklı çünkü iş süresi olarak azami 3 ay afaki 4 ay alıyorum... Tekrardan selamlar size gerekli dönüşü yarın gün içerisin de sağlayacağım Skype üzerinden şuan için iletilerim ulaşmıyor sanırım
çevrimdışı konumdasınız.
Yarın tekrar iletişim kuralım.
Merhaba,
@adsansar aşağıda ki mesajımı dikkatle okumanızı rica ederim.
Aldığım işler değerli Hüseyin kardeşimin de belirtmiş olduğu gibi 3-4 ay gibi ortalama bir süre içerisin de teslim edilmektedir. İlk mesajım da (
http://www.ytpara.com/1204114-post1.html) belirtmiş olduğum gibi her iş olumlu sonuç almayabilir bu yaptığımız işlemlerin tümü Google Servislerine bağlı birşey dilerse bizi servisine dahil etmeyebilir bunu kesinlikle garanti edemem ben Google çalışanı değilim
ancak tarafımdan veya (sebep her ne olursa olsun) iş zamanında teslim edilemediği yada iş olumsuz sonuçlandığı taktir de
yine benden dolayı maddi olarak bir kaybınız olmayıp (90 gün - 3 ay süre içerisin de) bana vermiş olduğunuz ücret kesintisiz olarak tarafınıza iade edilmektedir.
Bu sürelere uymayacak arkadaşların işini kesinlikle almıyorum.
Konu üzerinden iş almış olan herkes ilk mesajıma istinaden bunu teyid ederek iş almaktadır buna göre bir şikayet veya bahane hakkı bulunmamaktadır İade ve İş süresi konumda detaylı olarak belirtilmiştir.
YTPara üyesi olup kazanmaya başlayan son referansım olan arkadaşlar PesHaber 'in sahibi Barış Bey YTPara üyesidir kendisine işin işleyişi ile alakalı soruları yöneltebilirsiniz.
Gün içerisin de görüşmek üzere
Hayırlı sabahlar dilerim..