Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

Hocam iyi akşamlar bende elinizde hazır bulunan sitelerden gelir durumları ile ilgili olarak bilgi alabilir miyim. Site fiyatları ve gelirleri ile ilgili olarak. Teşekkürle. [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Son düzenleme:
Hocam iyi akşamlar bende elinizde hazır bulunan sitelerden gelir durumları ile ilgili olarak bilgi alabilir miyim. Site fiyatları ve gelirleri ile ilgili olarak. Teşekkürle. [MENTION=43704]sonokey[/MENTION]

Yollandı...

Çalışılırsa İngilizce sitenin getirebileceği gelirleri merak edenler için "önizleme ve fikir olması açısından" R10'da bir konudan alıntı olarak;

52Okoj.png

@sonokey hocam, aksam tlf. caldirdim müsait degildiniz galiba.

Skype yazın hocam, Tel baktığım da skype, skype baktığım da tel bakmakta zorlanıyorum şuan destek ihtiyacı olanlara skype üzerinden destek sağlıyorum siz sorularınızı iletin (ben müsait oldukça, zaman buldukça yanıtlarım)

Skype adresim: R10sonokey

Hayırlı geceler dilerim..

@sonokey hocamdan iş aldım düşüncelerim an itibariyle şudur;

öncelik olarak her zaman çok yoğun, o an yazdığınızda cevap almanız imkansız fakat gördüğü zaman dönüyor

yoğun olması sebebi ile çok ilgi gösteremiyor ama ilgisizde diyemem.

üslubunu bozmuyor, siz birşeyden dolayı kızsanızda haklıysanız ''haklısınız bu yada şu şekilde yapalım'' diyor.

içeriğini kendim girecek şekilde iş alımı yaptım ve hali hazırda giriyorum, bana söylediği şekilde devam ediyorum burda bir sıkıntı yok.

site için yapmam gerekenleri söyledi (logo, köşe yazılarını açma vs) ben yapamayacağımı belirttim. site işinde amatör olduğumu anlattım. ''sorun yok ben editöre söylerim ilgilenir'' dedi, bekliyoruz editörü biraz zaman geçti :) (logo olayını kendim çözdüm zaten basitmiş :D)

kurulumu bahsettiği süreden geç yaptı fakat ticket'de problem olduğundan gecikme yaşandığını belirtti.

''sıradan bir newsli site yapmıyorum, gelir kazanmayıda haber düşürmeyide öğretiyorum'' dedi bunu sanırım newse girince yapacak, özellikle bu noktayı çok merak ediyorum :)

sonuç olarak biraz gecikmeli olsa da söylediğini yapıyor. umarım bir aksilik olmaz ve newse gireriz, girdiğimizde ise kazanmayı öğrenip devamında üç dört iş daha verip devam ederiz.

iş alımı yapacak arkadaşların aklında bir fikir oluşsun diye yazdım. sonokey hocam eninde sonunda işini yapıyor, iş alabilirsiniz. henüz newse başvuru vaktimiz gelmedi ama gelincede inşallah gireceğiz, girincede buraya on numara beş yıldız bir referans gireceğiz inşallah.

Son düzenleme:
Yazım bulunsun detaylı bir şekilde bakıcam. Malum youtube artık çok zor. Googlea çalışıyoruz. En yakın zamanda sizinle çalışmak isterim hocam.

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@sonokey hocamdan iş aldım düşüncelerim an itibariyle şudur;

öncelik olarak her zaman çok yoğun, o an yazdığınızda cevap almanız imkansız fakat gördüğü zaman dönüyor

yoğun olması sebebi ile çok ilgi gösteremiyor ama ilgisizde diyemem.

üslubunu bozmuyor, siz birşeyden dolayı kızsanızda haklıysanız ''haklısınız bu yada şu şekilde yapalım'' diyor.

içeriğini kendim girecek şekilde iş alımı yaptım ve hali hazırda giriyorum, bana söylediği şekilde devam ediyorum burda bir sıkıntı yok.

site için yapmam gerekenleri söyledi (logo, köşe yazılarını açma vs) ben yapamayacağımı belirttim. site işinde amatör olduğumu anlattım. ''sorun yok ben editöre söylerim ilgilenir'' dedi, bekliyoruz editörü biraz zaman geçti :) (logo olayını kendim çözdüm zaten basitmiş :D)

kurulumu bahsettiği süreden geç yaptı fakat ticket'de problem olduğundan gecikme yaşandığını belirtti.

''sıradan bir newsli site yapmıyorum, gelir kazanmayıda haber düşürmeyide öğretiyorum'' dedi bunu sanırım newse girince yapacak, özellikle bu noktayı çok merak ediyorum :)

sonuç olarak biraz gecikmeli olsa da söylediğini yapıyor. umarım bir aksilik olmaz ve newse gireriz, girdiğimizde ise kazanmayı öğrenip devamında üç dört iş daha verip devam ederiz.

iş alımı yapacak arkadaşların aklında bir fikir oluşsun diye yazdım. sonokey hocam eninde sonunda işini yapıyor, iş alabilirsiniz. henüz newse başvuru vaktimiz gelmedi ama gelincede inşallah gireceğiz, girincede buraya on numara beş yıldız bir referans gireceğiz inşallah.

İş alanlardan biri de benim...

Yukarıda [MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] arkadaşın yazdıklarına katılıyorum ve bende şuan haber girişi aşamasındayım. Sanırım 2 ay içerisinde google news kaydı başvurumuzu yapacağız...

BOL KAZANÇLAR...

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam örnek site ve fiyat konusunda bende pm alabilir miyim

Benimde yazım bulunsun bu iş aklımda bir kenarda.Yedek olarak dursun.

merhaba arkadaşlar sonokey arkadşıma kacgundur ulaşamıyorum varmı haberi olan teli olan bana verebilirmi??:==)kac gundur yazıyorum skypetan başına kötü birşey gelmedi umarım ..

merhaba arkadaşlar sonokey arkadşıma kacgundur ulaşamıyorum varmı haberi olan teli olan bana verebilirmi??:==)kac gundur yazıyorum skypetan başına kötü birşey gelmedi umarım ..

yogunlugum oldugu dogrudur elimde teslim etmem gereken benden is almis ve isini yapmam gereken diger kisilerin de sorumlulugu var islerin analiz raporlariyla ugrasmaktayim buda belli bir zaman aliyor ayrica kisisel islerim de var bu nedenle skype uzerinden 7 gun 24 saat destek veremeyebilirim daha once ki mesajimda da belirttigim gibi siz sorunuzu belirtin ben ne zaman musait olursam yanıtlarım.

Hayırli günler dilerim.

Son düzenleme:
yogunlugum oldugu dogrudur elimde teslim etmem gereken benden is almis kisilerin sorumlulugu var islerin analiz raporlariyla ugrasmaktayim buda belli bir zaman aliyor ayrica kisisel islerim de var bu nedenle skype uzerinden 7 gun 24 saat destek veremeyebilirim daha once ki mesajimda da belirttigim gibi siz sorunuzu belirtin ben ne zaman musait olursam yanıtlarım.

Hayırli günler dilerim.
siteye haber giremiyordum onu aciliyetle sana söylemem gerekliydi ;)

---------- Spam Engelliyici 18:58 ---------- Önceki Mesaj 18:52 ----------

sorun çözüldü... yardımlarına ve ilgine çok teşekkürler dostum.. ;)

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Arkadaş gerekli yardım ve çalışmaları titizlikle yapıyor İngilizce site yaptırıyorum herkese tavsiye ederim çalışın, çalıştırın..

Arkadaş gerekli yardım ve çalışmaları titizlikle yapıyor İngilizce site yaptırıyorum herkese tavsiye ederim çalışın, çalıştırın..

Teşekkür Ederim.

İngilizce iş alacaklar için gelirler hk. önizleme oluşması amaçlı gelir tablosunu tekrar paylaşalım;

52Okoj.png

İngilizce içerikler de TBM Türkçeye göre x3 ile çarpılabilir.

Hayırlı geceler dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri