Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

sanırım hizmet almışsınız hocam site kazanç sağlamaya başladı mı

arkadaşımızla ben çalışmaya başlayalı 2 ay oldu gelir elde etmek için henüz zamanımız var konuda söylemiş 3 - 4 ay çalışacağız zaten news kaydından önce gelir olmadığını ve news kaydı için çalıştığını belirtmişti kendisi (şuanda olduğu gibi) bazen teamviewer ile bilgisayarına bağlanıyorum bazende o benim bilgisayarıma bağlanıyor yapmam gerekenleri gösteriyor veya basit birşey ise skype üzerinden belirtiyor yardımseverliğine ve iyi niyetine şüphem yok kendisine güvenim sonsuz...

gelir kazanma için 4. ayın sonunda kazanacağını ve google news servisine kabul edilmezse veya şartlar olumsuz giderse 3 ay süre alıp iademi kesintisiz yapacağını söylediği için içim rahat açıkcası sonuçta her iki yolda zarar etmiyorum kazancım yoksa kaybımda yok mantığıyla bakıyorum diğerlerini bilemem ama biz abi kardeş mantığında çalışıyoruz.

İngilizce site için pm alabilir miyim

Ingilizce icin bende pm alabilir miyim.

Her ikinize de P.M. yolladım hocam

Örnek gelir tablosu (Önizleme olması açısından)
52Okoj.png

İngilizce siteler de TBM x3 ile çarpılabilir (Dolar kuru ve Tık başı verilen Reklam ücretleri Türkçe içeriğe göre daha yüksektir)

İngilizce de Yabancı Editörlerin işi aksatma durumu olmadığından (düzenli çalışıyorlar) herhangi bir aksama olacağını düşünmemekteyim.

Google News kabul edilmediği veya iş olumsuz sonuçlandığı taktir de yukarıda da belirtildiği üzere iade için 3 ay süre alınmak kaydıyla geri iadeniz mevcuttur.

Kazanç durumları değişkenlik gösterebilir ancak siteniz iş soınunda kesinlikle hiç kazandırmıyor ve sizi tatmin etmiyorsa siteyi kendim alır kullanırım 3 ay süre alır ücretinizi kesintisiz yollarım.

Saygılar, Selamlar

Merhaba bende yt dekı sorunlrdn spamın garantısız ve sorunlu olmasındn dolayı bu site ıslerıne gırmeyı dusunuyorum.para bıızm gıbı suuan maaslı calısanlar ıcın degerlı.sormak ıstedıgım paket1ı veya 2 yı aldıgımda.ben aylık sıtemı ne yapcm negıbı ısler yapıcm haberlrımı guncellıycm vs ayruntılı konusablrmıyız hocm almayo dusunuyorum ama napcm bılmıorm

Konu sahıbı kardesımle skyp ve telefon ıle gorusuldu gayet samımı ve net cevaplar alındı 2 adet paket ıcın anlasıldı her ıkı taraf ıcınde hayırlısı olması dılegıyle guvenım sonsuzdur saygılar

Merhaba bende yt dekı sorunlrdn spamın garantısız ve sorunlu olmasındn dolayı bu site ıslerıne gırmeyı dusunuyorum.para bıızm gıbı suuan maaslı calısanlar ıcın degerlı.sormak ıstedıgım paket1ı veya 2 yı aldıgımda.ben aylık sıtemı ne yapcm negıbı ısler yapıcm haberlrımı guncellıycm vs ayruntılı konusablrmıyız hocm almayo dusunuyorum ama napcm bılmıorm

Merhaba, 2. pakette özgün içerik girişi dışında birşey yapmıyorsunuz aşağıda ki mesajınıza istinaden skype belirttim detayları görüşebiliriz.

Konu sahıbı kardesımle skyp ve telefon ıle gorusuldu gayet samımı ve net cevaplar alındı 2 adet paket ıcın anlasıldı her ıkı taraf ıcınde hayırlısı olması dılegıyle guvenım sonsuzdur saygılar

Teşekkür ederim Mesut abi, hayırlı günler dilerim.
ingilizce site için bende p.m. alabilir miyim.
PM Yollandı.

Bende bır gorusme yapıcam paket 2ıcın

Skype ekleyebilirsiniz: r10sonokey

Hadi inş ytparadan kazanç görüntüleri görünce girmeyi hedefliyorum bende 10 15 gün sonra sanırım buradan alan arkadaşların ilk kazançlarını görecez

paket 2 almıştım , 1-2ay lık bir süremiz kaldı , siteye özgün haberler girmeye devam ediyorum. bu süre sonunda herşey olumlu sonuclanırsa news kaydı vs adsens kazanc göruntulerını ekleyerek paketlerden herhangi birini almak isteyen arkadaslara yardımcı olurum.

Geri dönüş sağlandı,

Genel olarak kurulum bekleyen varsa; GaziSoft'da dahil birçok firma yılbaşı tatilin de olduğundan kurulumlar da aksama olabilir en geç Pazartesi tüm alınan kurulumlar gerçekleştirilecektir.

Ben çalışıyorum ancak Skype yerine Tel. desteği mevcut acil işi olanlar telefon ile ulaşabilir.

pm gelmemiş hocam
Tekrar P.M. attım hocam kontrol edersiniz.

-------------------

Herkese Mutlu, Huzurlu, Sağlıklı Yeni Yıllar Dilerim..

1. 2. 3. paket satın alan arkadaşlar siteyi kaç günde teslim aldı merak ettim ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri