Merhaba, aklımda ki fiyatı PM ile net olarak ilettim uygun gelirse görüşürüz.
Bir pm de ben alabilir miyim ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba, aklımda ki fiyatı PM ile net olarak ilettim uygun gelirse görüşürüz.
Bir pm de ben alabilir miyim ?
1. 2. 3. paket satın alan arkadaşlar siteyi kaç günde teslim aldı merak ettim ?
arkadaşlar iş alanlardan işler teslime dilip sitelerinden kazanmaya başlayanlar yorum atsalar bilgi verseler çok iyi olur iş alacak arkadaşlar için.
İş teslim süresini yukarı da belirttim Lütfen yukarı da yazmış olduklarımı tekrar ve dikkatli bir şekil de okur musunuz?
Teşekkürler.
şimdi farkettim daha 3-4 aylık süre dolmamış.
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam , bu fiyatlarda değişikliğe gitmeyi düşünüyor musunuz hocam ? Yoksa hep bu fiyatlar mı kalacak artık.
@sonokey hocam sana nasıl ulaşabiliriz?
merhabalar, bu sektörde tbm durumları nedir acaba? şimdi yerel bir haber sitesi açmaya kalksam aylık aranması 135.000 civarı adwordste 0.07 tbm gösteriyor. neden bu kadar berbat haber sektöründe durumlar? kazanan arkadaşlar nasıl kazanıyor? aylık 135k günlük 4500 yapar ben de günlük 200 300 hit alsam durum ne olur acaba?
bir de başka keyword buldum yine yerel olarak 65.000 aylık aranma tbm 0.75tl. bunda da 100 hite yakın alsam günlük bir şey bırakmaz gibime geliyor. yerelle kazananlar nasıl kazanıyor yahu
Hocam ben sitenin 's' sinden anlamam bu konuda bilgim sıfır hatta sıfırın altında eksi , sizden site alsam yürütebilir miyim ?
Merhaba,
TBM için şöyle düşünebiliriz örn. Finans üzerine bir haber yaptık (Örn. veriyorum) T.C. Ziraat Bankası Tarıma Teşvik Kredisini Yükseltti.
Bu kelimeden sitenize aldığınız hit üzerinden yüksek ihtimalle çıkabilecek reklam bankaların kredi kartları, kredi çeşitleri vesaire gibi özellikler de olacaktır..
Buna göre baktığınız zaman esasen Türkçe Yerel Haber sitesinde ki TBM'lerin yerler de sürünmesi değil sizin izlediğiniz içerik politikası daha önemlidir ha Türkçe AdSense TBM iyi mi? Hayır tabi ki değil ancak bu biraz yayıncılarla ve Reklam alanlarla ilgili bir politika.
Buna göre Yerel Haber sitesinden Aylık iyi rakamlar kazanan arkadaşlar şu yolu izler;
AdSense zaten belli bir seviyeye ulaşmıştır
Tanıtım yazısı & Link satışı yapılır
Yerel Seçim dönemlerin de Aday Reklamları sabit alınır.
Bunların hepsi birer ek gelir modelidir, ben şuan için Türkçe site yapıyor olsaydım Genel bir haber sitesi hazırlar onunla beraber yanlızca Finans & Kamu alanına yönelirdim en çok TBM finansta olup en fazla hit kamu haber sitelerindedir fakat bunu yanlızca kamu..h..aber.com gibi domain alıp yapmak gibi düşünmeyin Genel Haber Sitesi ile de böyle bir içerik politikası izlenebilir.
Kaldı ki ben kendim için İngilizce çalışmaya başladım bir süredir yani kendime de İngilizce alternatif siteler kayıt çalışması yapmaktayım.
Sebebi ise malum TBM'ler x3 katı bir önce ki sayfa da koydum ama burada tekrar İngilizce siteler için kafanız da önizleme olması için koyayım tabloyu (bu arada exclusive "ileri seviye" bir ingilizce bilmek vesaire gerekmiyor) bu gelirleri elde eden arkadaşlar emek ve ilgi ile elde ediyor;
Daha önce R10'da paylaşılmış bir ön bilgi İngilizce News Kayıtlı haber sitelerinin kazandırıp, kazandırmadığına dair;
![]()
Kesinleşen kazanç bölümüne yansıyan geçen ay bakiyesinden bir görüntü (10 günlük) arada dalgalanmalar olup 100-150 TL'ye düşüş olabiliyor ancak genel olarak durum iyi gibi görünüyor
![]()
Kesinleşen kazanç
![]()
Ben İş teslimlerin de (ister Türkçe olsun, ister İngilizce) eğer başarılı bir şekil de kaydımızı aldıysak Dökümantasyon ile zaten ince noktaları size belirtiyorum yani kaydını yaptım hadi hoşçakal tarzı bir iş prensibim yok site sahibi kazanacak ben de aldığım referansla kazanacağım mantık bu iş teslimi başarısız olursa yine bir kaybınız olmuyor konum da belirtilen o gün için alınmış iade süresi ne kadar ise bu süre sonunda da iadenizi geçiyorum.
Saygılar, Selamlar..
Merhaba,
Daha önce ki mesajlarımda da belirttiğim gibi Haber sitesinden gelir elde etmek için okuma, yazma ve okuduğunu anlama becerisi yeterlidir.
Hocam ne gibi durumlarda news kaydi siliniyor? Yani ileri zamanlarda spam gibi patlar miyizona gore kredi cekicem.
Spam (aynı haberi farklı dil de anlatıp 3,4 defa üst üste paylaşmak) kesinlikle yasak bunun dışında bir silinme durumu yok düzgün temiz çalışan sabit gelir konusun da düzene oturmuş siteler var halen ayakta.
Skype bakarmısın hocam
Skype online hocam.
İstek gönderdim kabul etmediniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.