Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

İngilizce paket 2 ile anlaşmıştık. İş teslim alındı. Sonokey hocam biraz yoğun ister istemez ama yardımcı oluyor. Kendisi 2 3 gün boyunca örnek içerikler ile bilgilendirme yaptı. Bunlar doğrultusunda içerik girişlerine başlıyoruz. İnşallah güzel sonuçlanacak.

Hayırlı uğurlu olsun Cem hocam, fırsat buldukça ilgilenmeye çalışıyorum
smile.png
ALLAH utandırmasın inşaALLAH.

--- Genel Bilgilendirme 29 Ocak 2016 Cuma ---

Selamûn Aleyküm,

YTPara İş ve İş Teslim durumları:

Paket 1 Türkçe Olumlu / Olumsuz İş Teslim Tarihleri: Şubat 25

Paket 2 Türkçe İş teslim tarihleri: Mart 15 (İçerik performansına göre öncesin de teslim olabilir)

Paket 1 İngilizce (İngilizce için iş alımları henüz yeni başlamıştır tahmini teslim süresi ilerleyen aylar da yazılacaktır)

Ben Red alacağımız siteye başvuru yapmam, başarısız işlere imza atmak istemem bu nedenle iş süresinden rahatsız olan arkadaşlar diledikleri an "İade sürecini başlatın" deme hakkına sahiplerdir buna göre iade için süreç başlar ve süreç sonunda "kesintisiz" iadeleri sağlanır.

R10 İçin Teslimatlar sağlanmıştır,

Bu arada bir konuya açıklama getirelim, ben Google News Kayıtlı değil Gelir kazanabilen Google news kayıtlı site yapıyorum yani iş sonu size verdiğim dökümantasyon ve kaynaklar ile gelir kazanmanızı kesin hale getiriyorum yoksa sıradan bir google news kaydı yapıp alın site işletin kazanın mantığıyla kişileri başımdan savmak maksatlı bir çalışma yapmıyorum.

Bu nedenle İş süreleri (Ortalama teslim süresini geçebiliyor, uzayabiliyor veya kısalabiliyor)

YTPara üzerinden iş almış arkadaşlar Gelir tablolalarını Şubat Sonu - Mart Ortası koymaya başlayacaktır.

Tek taraflı iş geciktirme veya değişen yeni "Google News Algoritması" sebebiyle gecikecek işler de ise kesinlikle koşulsuz, şartsız konu içerisin de belirttiğim süre de hiçbir kesinti yapmadan siteyi alıyor, iadeyi yapıyorum.

Ben yanlızca 2 şey'in garantisini verebiliyorum;

1) Verdiğim siteden gelir kazanacağınızın (kazanamıyorsam siteyi iadenizi geçerek sizden alıp kendim işletebiliyorum)

2) Olumsuz (Red, İptal, Gecikme, Aksamalı) İşler de yine (hiçbir ücret kesintisi yapmadan iade sağlıyorum) siteyi kendim alıyor işletiyor, çalıştırıp kaydını sağlıyor ardından uygun rakamlara satıyorum böylece her iki tarafın da bir zararı olmuyor.

Konu içerisin de Lütfen iş ile aklınıza takılanlar harici ilgisiz sorular yöneltmeyiniz.

Skype adresim imzam da mevcut, soruları olanlara müsait oldukça, fırsat buldukça yanıt vermekteyim.

R10 için yeni yaptığım iş teslimlerinin gelir tablolarını R10 üzerinden Takip edebilirsiniz Bu arada toplamda (65. Başarılı Kayıda ulaştık bana güvenen sabırlı davranan herkese Teşekkür ederim.!)

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum

Saygılar, Selamlar...

---

Yaptığım En Güncel İş Teslimi (Paket 2 Türkçe) 65. Kayıt ve Başarılı İş;

(13.01.2016)
Tarihin de yazdığım..
BDOXgv.png

BalikesirHaber10 Paket 2 işi başarıyla teslim edildi.

9d67be4c96.png

Üye'nin R10 Mesajı;​

Google Fan Webmaster Forum - Tekil Mesaj gösterimi - Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum

qPAqGV.png

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun Cem hocam, fırsat buldukça ilgilenmeye çalışıyorum
smile.png
ALLAH utandırmasın inşaALLAH.

--- Genel Bilgilendirme 29 Ocak 2016 Cuma ---

Selamûn Aleyküm,

YTPara İş ve İş Teslim durumları:

Paket 1 Türkçe Olumlu / Olumsuz İş Teslim Tarihleri: Şubat 25

Paket 2 Türkçe İş teslim tarihleri: Mart 15 (İçerik performansına göre öncesin de teslim olabilir)

Paket 1 İngilizce (İngilizce için iş alımları henüz yeni başlamıştır tahmini teslim süresi ilerleyen aylar da yazılacaktır)

R10 İçin Teslimatlar sağlanmıştır,

Bu arada bir konuya açıklama getirelim, ben Google News Kayıtlı değil Gelir kazanabilen Google news kayıtlı site yapıyorum yani iş sonu size verdiğim dökümantasyon ve kaynaklar ile gelir kazanmanızı kesin hale getiriyorum yoksa sıradan bir google news kaydı yapıp alın site işletin kazanın mantığıyla kişileri başımdan savmak maksatlı bir çalışma yapmıyorum.

Bu nedenle İş süreleri (Ortalama teslim süresini geçebiliyor, uzayabiliyor veya kısalabiliyor)

YTPara üzerinden iş almış arkadaşlar Gelir tablolalarını Şubat Sonu - Mart Ortası koymaya başlayacaktır.

Tek taraflı iş geciktirme veya değişen yeni "Google News Algoritması" sebebiyle gecikecek işler de ise kesinlikle koşulsuz, şartsız konu içerisin de belirttiğim süre de hiçbir kesinti yapmadan siteyi alıyor, iadeyi yapıyorum.

Ben yanlızca 2 şey'in garantisini verebiliyorum;

1) Verdiğim siteden gelir kazanacağınızın (kazanamıyorsam siteyi iadenizi geçerek sizden alıp kendim işletebiliyorum)

2) Olumsuz (Red, İptal, Gecikme, Aksamalı) İşler de yine (hiçbir ücret kesintisi yapmadan iade sağlıyorum) siteyi kendim alıyor işletiyor, çalıştırıp kaydını sağlıyor ardından uygun rakamlara satıyorum böylece her iki tarafın da bir zararı olmuyor.

Konu içerisin de Lütfen iş ile aklınıza takılanlar harici ilgisiz sorular yöneltmeyiniz.

Skype adresim imzam da mevcut, soruları olanlara müsait oldukça, fırsat buldukça yanıt vermekteyim.

R10 için yeni yaptığım iş teslimlerinin gelir tablolarını R10 üzerinden Takip edebilirsiniz Bu arada toplamda (65. Başarılı Kayıda ulaştık bana güvenen sabırlı davranan herkese Teşekkür ederim.!)

Saygılar, Selamlar...

Bu haftaki uzayan işlerimizden dolayı içerik girişinde 1 hafta daha yardımcı olacak Sonokey hocam. İşini hakkıyla yapan nadir insanlardan.

Bu haftaki uzayan işlerimizden dolayı içerik girişinde 1 hafta daha yardımcı olacak Sonokey hocam. İşini hakkıyla yapan nadir insanlardan.

İngilizce içerikten yana hiçbir sorunumuz yok bu nedenle İngilizce Paket 1 için rahatlıkla sürekli iş alabiliyorum ancak Paket 2 işi aldığınız için içerik tarafı size ait oluyor Cem hocam ama yine de hiç önemli değil siz işinizi, gücünüzü toparlayın ben 1 haftalık sizin yerinize içerik girişini devralırım estf.

Hayırlı akşamlar olsun.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] konu da neden fiyat belirtmiyorsunuz [MENTION=11620]era[/MENTION] fiyt belirtilmeden satış yapmak yasak olarak biliyorum ama ben mi yanılıyorum ???

Merhabalar sonokey hocam bir konu hakkında sizinle görüşmek istiyorum suan musayitseniz ..

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

---------- Spam Engelliyici 00:19 ---------- Önceki Mesaj 00:18 ----------

İngilizce paket 2 ile anlaşmıştık. İş teslim alındı. Sonokey hocam biraz yoğun ister istemez ama yardımcı oluyor. Kendisi 2 3 gün boyunca örnek içerikler ile bilgilendirme yaptı. Bunlar doğrultusunda içerik girişlerine başlıyoruz. İnşallah güzel sonuçlanacak.

Merhabalar sonokey hocam bir konu hakkında sizinle görüşmek istiyorum suan musayitseniz ..

Buzdolabi cihazımdan tepetakla gönderildi

konuda oldukça yorum var.
garantili mi peki ? olaki bir aksaklıkta ücret iadesi varmı

Merhaba,

Yukarı da ve her zaman belirttiğim gibi bu konu da 2 şey için garanti verebiliyorum.

1. Benden kaynaklanan her türlü aksaklık vb. durumlar halin de iade talebi verildiği taktir de 3 ay süre alınır ve ücret iadesi "kesintisiz" olarak tarafınıza gönderilir site tarafımca alınır iş süresi bitmeden kişiler iade talep edemez (sonuç itibariyle bir süre alınmıştır) / iade talebi iş süresi bitiminden sonra yapılır ve bu süreden sonra 3 ay iade için alınır bu süre sonunda iadeniz kesintisiz verilir.

Süre ise 3 ay azami 4 ay afaki şeklin de değerlendirilebilir.

2. Gelir kazanamıyorsanız site yine sizden alınır bana yatırmış olduğunuz para yine size kesintisiz iade edilip site tarafımca işletilir ancak böyle bir durum yaşayacağımızı düşünmemekteyim çünkü Google News kayıtlı olup "haber düşürebilen" tüm siteler değerlidir ayrıca tek gelir modeli olan AdSense'ye bağlı değilsiniz Tanıtım yazısı vb. satışları da yönlendiriyorum tarafınıza öyle ki bazen günlük satılan tanıtım yazısını aylık hesaba vurduğumuz da AdSense'den fazla bıraktığı zamanlar biliyorum Google üzerin de "SEO" çalışıp sıralama yükselen herkes mutlaka News kayıtlı temiz hazırlanmış bir Haber sitesinden Link almak isteyecektir.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba, şuan müsaitim hocam hafta sonları da elimden geldiğince destek vermeye çalışıyorum Skype ekleyebilirsiniz: R10sonokey

[MENTION=44675]Tolgao[/MENTION] ilk mesajını buraya yazman için mi üye oldun ? Davet eden kim peki ?

Son düzenleme:
[MENTION=44675]Tolgao[/MENTION] ilk mesajını buraya yazman için mi üye oldun ? Davet eden kim peki ?

Selamlar;

Mesajımda, aramızda iş sürecinde bir dostluk olduğunu söylemiştim. Ben ayrıca prodüksiyon işleri yaptığımdan dolayı, kendisinden bana buradan davetiye bulmasını rica etmiştim bir kaç ay önce ve beni kırmadı. Üyeliğimin daha önceki aylarda alındığını görebilirsiniz.

R10 üyeliğimi aktif olarak kullanmaktayım, oradaki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Youtube için yaptığım prodüksiyon çalışmalarını da özel mesaj atarsanız, yollayabilirim :)

Edit: 1 tanesini koymak istedim. Gamex 2015 Oyun fuarı için yaptığımız Backstage çalışması.

https://www.youtube.com/watch?v=N-jL3n6c0lI

Son düzenleme:
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] Hocam skype bakabilir misin?

Merhaba hocam, skype adresinizi özelden iletirseniz yardımcı olayım.

Merhaba,

Kendisiyle 1 senedir 3 farklı site için çalışma yaptık aramız da hem ticari hem dostane bir ilişki bulunmaktadır beni buraya davet eden Heja kardeşimdir dilerseniz ona da yaptığım verdiğim (hatta kendisi başkasına sattı) siteyi özelden PM atarak görebilirsiniz benim 65 üzeri başarılı referansım mevcut :) yani ucuz numaralarla kafa bulandıracak değilim eğer birşeyler beceremiyorsam yapamadığımı kabul eder çekilirim dostum bile olsa kimseden ek referans istemem doğru olmaz ancak başardıysam başkalarını da bilgilendirmesini yalnızca rica ederim.

Bir dostumun kazanıyor olmasından dolayı çok sevindim lütfen altın da art niyet aramayın diğer gelir tabloları koyanların da R10 profilleri mevcut :) şuan hiçbiri buraya üye değil bildiğiniz gibi.

Bu konuyu takip edebilirsiniz;

Tolganın daha önce yazdığı mesajlar da bu konuda mevcuttur.

Ayrıca Paket 2 alıp işi başarıyla tamamlanmış herhangi biri yatırımına orantılı olarak zarar ettiğini söyler ve ıspat ederse işi bırakmayı teyid ederim :)

Hayırlı akşamlar dilerim.

qPZAVR.jpg

Arkadaşlar r10'dan gerekli mesajı attım. Buraya tekrar uzun uzun yazmayacağım, sadece kendisine yaptırdığım 3 siteden kazandığım gelirimi koyuyorum. Bu süreçte kendisiyle güzel de bir dostluğumuz oldu, kendisine teşekkür ediyorum.

r10'daki mesajıma bakmak isterseniz de burada:

Anahtar Teslim "News Kayıtlı" Haber Sitenizi Yapıyorum - Sayfa 26

Değerli yorumun için :) Teşekkür ederim.

Selamlar;

Mesajımda, aramızda iş sürecinde bir dostluk olduğunu söylemiştim. Ben ayrıca prodüksiyon işleri yaptığımdan dolayı, kendisinden bana buradan davetiye bulmasını rica etmiştim bir kaç ay önce ve beni kırmadı. Üyeliğimin daha önceki aylarda alındığını görebilirsiniz.

R10 üyeliğimi aktif olarak kullanmaktayım, oradaki mesajlarımı kontrol edebilirsiniz. Youtube için yaptığım prodüksiyon çalışmalarını da özel mesaj atarsanız, yollayabilirim :)

Edit: 1 tanesini koymak istedim. Gamex 2015 Oyun fuarı için yaptığımız Backstage çalışması.

https://www.youtube.com/watch?v=N-jL3n6c0lI

Hocam merhabalar , foruma hoşgeldiniz , sormak istediğim editörleriniz günlük kaç haber giriyor ? özgün mü çalışıyorsunuz news de uygulanan spam yöntemini mi yapıyorsunuz ? desteğiniz için tşkler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri