Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Fiyat için özel mesaj alayım ben de müsait olduğunuzda.
fiyat için pm alabilirmiyim
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] merhaba hocam size özel mesaj yolladım geri dönüş sağlarsanız sevinirim.
----
Hangi Paket ve Hangi Dil için P.M. isteniyor bunu belirtirseniz yardımcı olabilirim arkadaşlar.
Türkçe Paket 2 satışım var 2500 TL harici Paket 1 ve Paket 3 satılmıyor Türkçe de.
İngilizce Paket 1 ve Paket 2 satışım var fiyat Paket 1 için 5000 TL Paket 2 için yine 2500 TL.
Skype üzerinden dönüş yapıldı.
Hocam Skype'dayım konuşabilir miyiz?
Son durum nedir?
Siteleri news 'e kayıt olan arkadaş var mı?
galiba benim oldu hocam
kazanç![]()
Bismillah hocam daha yeni onaylandı. Bu arada skypeden silmişsin beni darıldım sana![]()
ben mi silmişim ? yanlışın var :/ ayrıca onaylansın hemen kazanç başlanacak zaten yarın ilk kazançları görülmesi gerekior
Adsense vs almadık bu site için newsten sonra alalım demişti sonokey
Paket 2 mi hocam sizin.
[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype, telefon, dm sizden acil dönüş bekliyorum
Bismillah hocam daha yeni onaylandı. Bu arada skypeden silmişsin beni darıldım sana![]()
bizde sıramızı bekliyoruz. inşallah referanslar arasında ben de olucam. sonokey hocam basvuru oncesi yapılması gereken son işleri bildirdi elimizden geldiğince yapmaya calısıyoruz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.