Aylık En Az 1500 TL - 3000 TL Gelirli Anahtar Teslim Google News Kayıtlı Haber Sitenizi Yapıyorum 59 Üzeri Olumlu Büyük Referans ve İade Garantili Çal

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abicim skype bakarmısın..

Skype adı belirtelim ki karışmasın kardeşim skypedayım şuan.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] abi ne zaman news alıcaz ? domainin süresi dolacak neredeyse :)) lütfen skype bakabilir misin.

:) bakıyorum skype başvuru için çalışmalar başladı toplu başvuru yapacağım yine.

Hosting taşımaları ve Yeni konu için çalışmalar yapıyorum.

[MENTION=14919]egitimvideolari[/MENTION] hangi paket için anlaşmıştınız?

iade almıyoruz falan diyodu ama sizin paketiniz hangisiydi iade sebebiniz nedir bide biz de öğrenebilir miyiz acaba sakıncası yoksa?

İade isteyenlerin iadesi verilir iade tabi ki alıyorum hocam isteyenlerden iade yapmamak gibi birşey söz konusu olamaz ancak iade süresine uymak koşuluyla iade alınıyor o konu da sorun yok.

İade garantisi her işim de var ancak süre ve koşullara uyulmak kaydıyla.

SMS ve Skype mesajı atıldı geri dönüş alınamadı. İade talebinde bulunmak istiyoruz..

Skype adresinizi özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Hesap bilgileri ile beraber iletin tarih atalım hocam.

[MENTION=14919]egitimvideolari[/MENTION] hangi paket için anlaşmıştınız?
Paket 2 Türkçe Haber sitesi için anlaşmıştı.

Arkadaşla iş yapıp şuan kazanca geçmiş yahut işleri oturmuş bir arkadaş pm atabilirmi. Bir kaç şey sormak istiyorum

İade isteyenlerin iadesi verilir iade tabi ki alıyorum hocam isteyenlerden iade yapmamak gibi birşey söz konusu olamaz ancak iade süresine uymak koşuluyla iade alınıyor o konu da sorun yok.

Skype adresinizi özel mesaj üzerinden iletir misiniz? Hesap bilgileri ile beraber iletin tarih atalım hocam.

hocam skype tan dönüş yaparmısınız

İade için gerekli bilgiler PM atıldı, dönüş bekleniyor..

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] Müsait olduğunuzda skype bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
News Kayıtların da Paket 2 Türkçe satışı haricin de Herhangi bir iş alımım yoktur.

Türkçe Paket 2 için Yeni Kayıt Başvuruları 9 Mayıs itibari ile başlıyor.

Başvuru sonuçlanma süresi: 3-7 iş günüdür.

Skype adresim online: R10sonokey ekleyebilirsiniz.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype dönüş bekleniyor

@sonokey hocam skype dönüş bekleniyor

Hocam yukarıda da belirttim Skype yazın ben müsait olunca bakacağım Skype desteğe.

Her iki konuda da revizeleri gerçekleştiriyorum.

Başvurusu gelenleri sıralıyoruz Liste halin de News işlerin de yanlızca paket 2 ile tam gaz devam ediyorum.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam bi musait olunda kayıt işini halledelim skype bakın...

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype tan dönüş bekliyorum

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam skype tan dönüş bekliyorum

Dönüş yapıldı Soner hocam.

[MENTION=43704]sonokey[/MENTION] hocam bi musait olunda kayıt işini halledelim skype bakın...
Kayıtlar için rapor alıyorum rapor almadan kayıda götürmüyoruz siteleri
Foruma giriyor skype cevap vermiyor...

Foruma girip skypedan cevap vermemem gibi birşey mümkün olamaz sayfa açık kalınca forumda görünürüm.

Skype desteği 7-24 değil maalesef News siteler için yeni bir strateji izliyoruz kopya taramalarını başlattım toplu olarak tüm sitelerin.

Dönüş yapıldı Soner hocam.

Kayıtlar için rapor alıyorum rapor almadan kayıda götürmüyoruz siteleri

Foruma girip skypedan cevap vermemem gibi birşey mümkün olamaz sayfa açık kalınca forumda görünürüm.

Skype desteği 7-24 değil maalesef News siteler için yeni bir strateji izliyoruz kopya taramalarını başlattım toplu olarak tüm sitelerin.

hocam harikasın yeni stratejin için çok dua ediyorum umarım bu sefer turnayı gözünden vurucaz :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri