★★★Aylık Ortalama 3500-4000 TL Adsense Gelirli 25 -30KHit Türkiye'nin En Büyük Yemek Tarif Sitesi★★★

• Kullanıcı SyhLm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - WebSite Pazarı

SyhLm

Kayıtlı Üye
Geçtiğimiz günlerde 170.000 :tl site satışı sonrası 1 büyük site daha satışa çıkartmaya karar verdik.

Site adresi telefon ile görüşüldükten sonra , siteyi alabileceğini ispatlayan kişiler ile paylaşılacaktır. Site adresi PM ile gönderilmeyecektir.
Site için istenen fiyat : Lütfen açıklamayı okuyunuz
Sitenin getirisi: 3500 - 4000 :tl 'dir Son 1 Yıllık Kazanç Rapor Bknz: : Linke Tıklayınız 28 Nisana Kadar Son Ay Bknz: : Linke Tıklayınız Öğle Saatleri Anlık Ziyaretçi Bknz: : Linke Tıklayınız
Sitenin açılış tarihi:21.02.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Yemek Tarifleri
Günlük hit sayısı: 25K - 30K Son 4 Analytics Rapor Bknz: : Linke Tıklayınız
Ziyaretçi kaynağı: %99 Google
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: evet

Site Özellikleri

Arkadaşlar merhaba;

• Yatırım yapmak isteyen arkadaşlar için 2 yıldır istikrarlı bir şekilde kazandıran ve bir çok anahtar kelimede ilk 3 te olan bize göre Türkiye'nin en büyük yemek tarifi sitelerinden birini satışa çıkartıyoruz.
  • Özellikle bu site fırsat sitesidir. Nedenine gelince sektördeki arkadaşlar bilirler ki ramazan ayında bu gelirler ve hitler 2 katı artmaktadır ve bu hızlı yükseliş extra 1-2 ay daha devam eder.
  • Site yeni yükselişte olan bir site değildir. Bu gelirleri istikrarlı bir şekilde 2 yıldır kazandırmaktadır.
  • Site yönetimi son derece basittir. Hiç bu işi bilmeyen biri ile 3-4 günde yönetime hakim olabilir. Biz her konuda desteğimizi sağlarız.
  • Site de toplamda 4000 den fazla yemek tarifi bulunmaktadır.
  • Siteyi uzun uzun anlatmama gerek olacağını düşünmüyorum siteyi alacak kişilere tüm raporlar gösterilecektir.
  • Vakit buldukça site ile alakalı bilgileri güncelleyeceğim.

SİTE İLE İLGİLENEN ARKADAŞLARDAN İSTEDİĞİM BİR KAÇ RİCA.

• Arayacağım deyip aramayan, geleceğim deyip gelmeyen arkadaşlar lütfen birbirimizin zamanını almayalım.
  • Aylık gelirinin 10-12K kafasında fiyat belleyen ve buna göre hareket etmeye çalışan arkadaşlar lütfen zamanımızı almasın. 6 yıldır forumdayız ve bu tarz yüksek gelirli site satışları yapıyoruz bizim emeğimiz bu kadar değersiz değil.
  • Site adresini ver bir inceleyelim dönüş yaparız. Mantığındaki arkadaşlar sizlerde uzak durun.
  • Dedem 70 yaşında vefaat edince oradan bana arsa kalacak arsayı satarak siteyi almayı düşünüyorum , yada evimi satacağım, arabamı satacağım bu tarz zaman alıcı işlerle bizleri oyalamayın.
  • Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum hepinize bol kazanç.

LÜTFEN NOTLARI OKUYUNUZ

Not 1 İstanbul Beykent'te ikamet ediyorum. Niyeti ciddi olan arkadaşlar ile yüzyüze görüşüpte transfer işlemlerini gerçekleştirebiliriz. Olursa olur olmazsa 1 çay içeriz.

Not 2 7 yıldır bu forumdayız bir çok site satışı gerçekleştirdik. Referans Satışlarım Bknz: Linke Tıklayınız bu sayede az çok kimin alıcı , kimin bakıcı olduğunu ayırt edebiliyoruz lütfen birbirimizin zamanını almayalım.

Not 3 Siteyi alacak kişiye bu gelirleri korumak ve arttırmak adına tüm bilgiler aktarılacaktır. 7/24 gerek Skype - gerek telefon ile iletişimde olacağız.

Not 4 Lütfen yorum yapmadan önce site satış kurallarını okuyunuz . Konuyu baltalayacak saptıracak şeyler yazmayınız .

Not 5 Her sitenin kalitesi değeri farklıdır . Gelirinin 5 katına 10 katına satılacak site bende yoktur. Site için harcadığımız zaman ve emeği kimse cebindeki para ile kıyaslamasın.

Not 6 Site ile alakalı daha detaylı bilgi almak için lütfen telefon ile arayınız. İşlerimizin yoğunluğundan buradan gelen mesajlara geç cevap verebilirim anlayış ile karşılayın saygılarımla.

-----------------------------------------------------------------------

Site için istenilen Fiyat: 80.000 :tl

Hızlı iletişim için Skype. Siyahlim_4 Ekleyebilirsiniz.

Hızlı iletişim için Tel. 0533 280 78 63 Arayabilirsiniz.

MULTİDİR

Son düzenleme:
Abi sen seo ile ilgili bir eğitim falan veriyomusun :D Hayırlı Satışlar :D

80000 Tl lik satış konusu açmışsınız ama konuya analytic gelir tablosunu eklememişsiniz. Rica etsem konuya 6 aylık gelir tablosunu eklermisiniz bizde görelim ortalama 3500-4000 Tl lik geliri ona göre karar verelim

bırde hocm bırkac aylık adsense kesınlesen ekran goruntusu ve son 10 gunlk kazanc raporu?

Hayırlı satışlar abi

Saolasın teşekkür ederim.

Abi sen seo ile ilgili bir eğitim falan veriyomusun :D Hayırlı Satışlar :D

Sormak istediğin bir şeyler varsa yardımcı olabilirim.

80000 Tl lik satış konusu açmışsınız ama konuya analytic gelir tablosunu eklememişsiniz. Rica etsem konuya 6 aylık gelir tablosunu eklermisiniz bizde görelim ortalama 3500-4000 Tl lik geliri ona göre karar verelim

Biraz kinayeli geldi mesajınız ama ben sizin için Son 1 Yıllık Kazanç Raporlarını + Nisan ayı 28'ine kadar kazandırdıklarını + Öğle Saatleri Anlık Ziyaretçi raporlarına kadar ekledim inceleyebilirsiniz.

bırde hocm bırkac aylık adsense kesınlesen ekran goruntusu ve son 10 gunlk kazanc raporu?

Detaylar konuya eklenmiştir.

[MENTION=35697]SyhLm[/MENTION] faceden ekliyorum o zaman yandın abi :D

Konuya tıklamadan önce satışı kimin yaptığını tahmin etmek zor değil :)

Arkadaşı diğer forumdan da biliyorum. Şahsen tanımıyorum ancak satış konularını imrenerek inceliyorum. Gerçekten çok başarılı satış konuları var tebrik ederim. Sağlam bir ekibi olduğuna eminim. Çünkü web işi zor iş. Dış seo zor iş. Yazı girmek ; iş olsun diye değil ziyaretçi okusun diye yazı girmek zor iş.
Bir siteyi bu vaziyete getirmek zor iş. Ama sistem oturduktan sonra durumunu korumak veya ilerletmek çok zor değil. Yani alan arkadaş çalıştıktan sonra ekmek yer. Alanada satanada hayırlı olsun. Sermayesi olan için güzel yatırım.

Hocamızın satış konularını okuduktan sonra 'tamam diyorum ya bende site açıyorum hemen' diyorum ama sonradan ne oluyorsa vazgeçiyorum. :)

Hayırlı satışlar hocam. Kusura bakmayın biraz konu dışı bir yorum oldu :)

[MENTION=35697]SyhLm[/MENTION] faceden ekliyorum o zaman yandın abi :D

:) problem değil gel.

Konuya tıklamadan önce satışı kimin yaptığını tahmin etmek zor değil :)

Eywallah hocam teşekkür ederim.

Arkadaşı diğer forumdan da biliyorum. Şahsen tanımıyorum ancak satış konularını imrenerek inceliyorum. Gerçekten çok başarılı satış konuları var tebrik ederim. Sağlam bir ekibi olduğuna eminim. Çünkü web işi zor iş. Dış seo zor iş. Yazı girmek ; iş olsun diye değil ziyaretçi okusun diye yazı girmek zor iş.
Bir siteyi bu vaziyete getirmek zor iş. Ama sistem oturduktan sonra durumunu korumak veya ilerletmek çok zor değil. Yani alan arkadaş çalıştıktan sonra ekmek yer. Alanada satanada hayırlı olsun. Sermayesi olan için güzel yatırım.

Tanısan çok seversin :P Tespitleriniz doğru hali hazırda oturmuş bir siteyi yönetmek basittir çalışan için evladiyelik bir yatırımdır.

Kaliteli siteler yapıyorsunuz, tebrik ederim..
Hayırlı satışlar..

teşekkür ederim.

Hocamızın satış konularını okuduktan sonra 'tamam diyorum ya bende site açıyorum hemen' diyorum ama sonradan ne oluyorsa vazgeçiyorum. :)

Hayırlı satışlar hocam. Kusura bakmayın biraz konu dışı bir yorum oldu :)

Başlamadan bilemezsin :) Denemenizi tavsiye ederim.

[MENTION=35697]SyhLm[/MENTION] Hocam istatisliklere baktımda hitin çoğunlu mobilden geliyor kazançlar çok iyi manşallah mobil görünümde kullandığınız adsense reklam boyutu acaba nedir ?

[MENTION=35697]SyhLm[/MENTION] Hocam istatisliklere baktımda hitin çoğunlu mobilden geliyor kazançlar çok iyi manşallah mobil görünümde kullandığınız adsense reklam boyutu acaba nedir ?

Merhaba mobil görünümde kullandığımız reklam boyutunun aynısını kullanmanız size aynı kazançları kazanacağınız anlama gelmez. O yüzden birebir taklitlerden kaçınalım :) Genelde Esnek reklam kullanırız.

Hayırlı satışlar.

Teşekkür ederim.

Merhaba mobil görünümde kullandığımız reklam boyutunun aynısını kullanmanız size aynı kazançları kazanacağınız anlama gelmez. O yüzden birebir taklitlerden kaçınalım :) Genelde Esnek reklam kullanırız.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. news kayıtlı ingilizce haber sitemiz var günlük 45 bin tekil ziyaretçili sitemizin teması mobil uyumlu değildi yeni mobil tema yaptırdık 336*280 ölçülerinde reklam boyutu koyduk günlük kazanç tavan yaptı neredeyse normalin 2 katı kazanmaya başladı site ve adsenseden reklam boyutunuz mobil ekrandan büyük, reklam boyutunuzu küçültün, diye uyarı aldık. reklam boyutunu esnek reklam olarak ayarladık böylelikte sorunu çözdük. acaba esnek reklam dışında bir reklam boyutu kullanıyormusunuz diye merak ettim o yüzden sormuştum.

Öncelikle cevabınız için teşekkürler. news kayıtlı ingilizce haber sitemiz var günlük 45 bin tekil ziyaretçili sitemizin teması mobil uyumlu değildi yeni mobil tema yaptırdık 336*280 ölçülerinde reklam boyutu koyduk günlük kazanç tavan yaptı neredeyse normalin 2 katı kazanmaya başladı site ve adsenseden reklam boyutunuz mobil ekrandan büyük, reklam boyutunuzu küçültün, diye uyarı aldık. reklam boyutunu esnek reklam olarak ayarladık böylelikte sorunu çözdük. acaba esnek reklam dışında bir reklam boyutu kullanıyormusunuz diye merak ettim o yüzden sormuştum.

hocam haber sitenizde hangi temayı kullanıyorsunuz acaba?

hocam haber sitenizde hangi temayı kullanıyorsunuz acaba?

Hocam php tabanlı bir script kullandığım wordpress değil bir türlü mobil tema yapacak birini bulamadım sağolsun facebooktan seo gruplarından arkadaşın biri yardımcı oldu tema konusunda yani temanın adı yok özgün tasarım ama ne varsa wordpress de var atalarımız boşuna dememiş bildiğin yoldan şaşma diye wordpress de yüksek hitlerde cpu sorunu yaşadığımızdan php script kuralım dedik ondada kod hataları yaşıyoruz.

Hocam php tabanlı bir script kullandığım wordpress değil bir türlü mobil tema yapacak birini bulamadım sağolsun facebooktan seo gruplarından arkadaşın biri yardımcı oldu tema konusunda yani temanın adı yok özgün tasarım ama ne varsa wordpress de var atalarımız boşuna dememiş bildiğin yoldan şaşma diye wordpress de yüksek hitlerde cpu sorunu yaşadığımızdan php script kuralım dedik ondada kod hataları yaşıyoruz.
hocam benim ortalama 1000 ziyaretçili ingilizce sitem 10$-15$ bırakıyor. 45K ziyaretçi muazzam geliyor bana. günlük kazancı nedir acaba?

hocam benim ortalama 1000 ziyaretçili ingilizce sitem 10$-15$ bırakıyor. 45K ziyaretçi muazzam geliyor bana. günlük kazancı nedir acaba?

Hocam mobil temadan önce 190 TL - 210 TL aralığındaydı. şimdi 285 TL - 305 TL kazanç neden düşük dersen sayfa to nu düşürmek için reklam sayısını azaltıyoruz. yoksa 3 görüntülü reklam 3 baglantı reklam koysak adsense kazançı tavan yapacakta o zamanda adsensenin banlanma riski çok yüksek oluyor.

[MENTION=35697]SyhLm[/MENTION] HOCAM BU ARADA SATIŞ KONUNUZUN ALTINDA KONUŞUYORUZ UMARIM KONUNUZU BALTALIYORMUŞUZ GİBİ YANLIŞ ANLAMAZSINIZ. HAYIRLI SATIŞLAR BOL KAZANÇLAR.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri