Aynı Kanalı Birden Fazla Kişiye Satıyorlar Forumda

gfbilker58

Kayıtlı Üye
Forumda Bu konuda'ki ilandan kanal aldım şu an kişi konuda başka bir kanal satıyor.Kanalı aldım şifreyi değiştirdim ve çıktım kanaldan 1 saat sonra girmek istediğimde şifre değiştirilmişti.Hemen (Koçak) isimli üyeye pm attım kanal şifresi değişmiş ne iş diye, cevap ben değiştirmedim.Bende savcılık dilekçe vs. yazdım bişeyler(gerçektende dilekçe hazırlıyordum), şifreyi değiştirmeyin diyen arkadaş(ş.sizi) şifreyi yazdı bana dilekçeye vs gerek yok diye.Bende girdim 2 adımda şifrelemeyi flan açtım ve kanalı kurtardım.Ama Gelelim asıl konuya kanalın mail adresine Nihat isimli kullanıcının mail attığını gördüm kanal benim vs. hemen ulaştım Nihat arkadaşa ve böyle böyle dedim ve olay ortaya çıktı.Nihat bu kanalı Contra isimli üyeden ücretini ödeyerek almış tabi dolandırıcılar parayı aldıktan sonra kanalın şifresini değiştirip bana satmışlar bende 2 adım olayını yapınca kanal bende kaldı.Yönetimden üyeliklerinin silinmesini talep ediyoruz

AŞAĞIDAKİ 2 ÜYE DOLANDIRICIDIR.

http://www.ytpara.com/4835/contra.html
http://www.ytpara.com/4639/kocak.html

vlmjl.jpg

vlmmb.jpg

Bilgilendirme icin tesekkurler her iki uyelikde suresiz olarak uzaklastirildi.

Bu uyeleri tavsiye eden uye @thelostman ve @Stea uyelerimizde suresiz olarak uzaklastirilmisdir.

Paypaldan geribildirim yapın hocam .Parayı geri alırsınız inşallah.

bence yetmez çaydırıcı ceza vermek lazım .bi fon ayırıp oradan dolandırıcıları resmi yollardan şikayet etmek lazım başka türlü bitmez bu çile.
belirtiğim gibi manevi ve tazminat davası açmak lazım. kökten cözülmezse bu sorun yarın bizim başımızada gelebilir umadıgımız anda.

Bu nickli dolandırıcı: http://www.ytpara.com/4835/contra.html

Aynı kanalı 100 TL cumartesi sabah banada sattı. Girdim şifreleri değiştirdi. 1 saat sonra baktım şifreyi değiştirmişler. Kanal giremedim ama kanalın hangi gün acıldığını hangi maille açıldğını bildğim için şifreyi sıfırlamak zor olmadı ama 30 dk. sonra şifre yine seğiştirilmiş ve 2 adımlı güvenlik aktişleştirilmişti.

Şuan 100 TL dolanrılmış durumdayım. Paypal ödeme yapmıştım umarım parayı geri alabilirim.

nasıl insanlarsanız ya. hiç mi vicdan yok siz de? para uğruna bu kadar da düşmeyin be...

bence yetmez çagdırıcı ceza vermek lazım .bi fon ayırıp oradan dolandırıcıları resmi yollardan şikayet etmek lazım başka türlü bitmez bu çile.
Bunu hayata gecirmeye az kaldi. 1 haftadir sirf bilisim suclari ile ilgili arastirmadigim tecrubesini sinamadigim avukat kalmadi.2 Avukat ile randevulastik Kisa sure sonra gorusmek uzere istanbul ve ankarada.Kendilerien durumu herseyi ile anlattim.Her konuda anlasma sagladigimiz takdirde yuzyuze yapilacak gorusme sonucunda artik gerek forumdaki dolandiricilik gerek kufur vs gibi karsilikli durumlarda gerek bize gerek forum uyelerimiz adina yasal islemleri baslatacak danisacak bir Avukatimiz olacak.Uzun suredir dusundugum bir durumdu bu insallah olursada guzel olacak.Cunki basta ben olmak uzere bir cok kisi ekmegini internet uzerinden kazaniyor,ve bu sebebden dolayi her turlu sey ile karsilasiyoruz.Boyle bir kac kisiye gereken cevabi yargi yolu ile verip meydanda gosterirsen biraz ceki duzen gelir bazilarina.

Bu nickli dolandırıcı: http://www.ytpara.com/4835/contra.html

Aynı kanalı 100 TL cumartesi sabah banada sattı. Girdim şifreleri değiştirdi. 1 saat sonra baktım şifreyi değiştirmişler. Kanal giremedim ama kanalın hangi gün acıldığını hangi maille açıldğını bildğim için şifreyi sıfırlamak zor olmadı ama 30 dk. sonra şifre yine seğiştirilmiş ve 2 adımlı güvenlik aktişleştirilmişti.

Şuan 100 TL dolanrılmış durumdayım. Paypal ödeme yapmıştım umarım parayı geri alabilirim.
Gecmis olsun ustad,dispute cek paypalda guzelde bi aciklama ve detay bildir geregin iyapsinlar.

Bencede sitede satiş yapacak olan arkadaşlar FORM YÖNETİCİLERİNE sahiplerine teminat olarak bi depozito ödesin öyle satiş için burda ilan konu açip satiş yapsinlar hiç olmazsa böyle durumlar yaşandiğinda site yönetimindeki kişiler bunlarin cezasini keserek madur kişileride zarar ettirmemiş olur herkes için söylemiyorum kimse yanliş anlamasin burda sağlam insanlarinda adini karaya çikarmasinlar diye bir teklif bu sadece ...

paypala bildirim yapın + telefonla ulaşın paypala %100 alırsınız parayı.

Arkadaşlar en güzeli havuz sistemi olan web sitelerini kullanın. Gittigidiyor, sahibinden vb. en azından dolandırıcılığın önüne geçilir.

Bunu hayata gecirmeye az kaldi. 1 haftadir sirf bilisim suclari ile ilgili arastirmadigim tecrubesini sinamadigim avukat kalmadi.2 Avukat ile randevulastik Kisa sure sonra gorusmek uzere istanbul ve ankarada.Kendilerien durumu herseyi ile anlattim.Her konuda anlasma sagladigimiz takdirde yuzyuze yapilacak gorusme sonucunda artik gerek forumdaki dolandiricilik gerek kufur vs gibi karsilikli durumlarda gerek bize gerek forum uyelerimiz adina yasal islemleri baslatacak danisacak bir Avukatimiz olacak.Uzun suredir dusundugum bir durumdu bu insallah olursada guzel olacak.Cunki basta ben olmak uzere bir cok kisi ekmegini internet uzerinden kazaniyor,ve bu sebebden dolayi her turlu sey ile karsilasiyoruz.Boyle bir kac kisiye gereken cevabi yargi yolu ile verip meydanda gosterirsen biraz ceki duzen gelir bazilarina.

Gecmis olsun ustad,dispute cek paypalda guzelde bi aciklama ve detay bildir geregin iyapsinlar.

hayata geçerse faydalanmak isterim. yani şöyle kendimi bi nevi sigorta etmiş olurum bu olay başıma gelir veya gelmez ama kafam rahat olur cünki harbi bazı bebeler kendilerini cok kurnaz sanıyor hem onları korumuş oluruz bidaha yapmazlar aklanırlar hem kendimizi.
siz bu hizmeti artık hangi şekil temin edersiniz bilmiyorum, akklımda forum paketi + sigorta şeklinde var ( böylece paket satışlarınızı artırmış olursunuz hem avukat parası cıkar ) zaaten bi gün başımıza bi olay gelse bile maddi ve manevi acıdan biz fazlasıyla kazanacagız :)

bu kadar samimi insanların olduğu forumda boyle çürük elmaları gormek üzücü inş paranı payğal aracılıgıyla geri alabilirsin,geçmiş olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri