Aynı Kanalı Birden Fazla Kişiye Satıyorlar Forumda

Bilgilendirme icin tesekkurler her iki uyelikde suresiz olarak uzaklastirildi.

Bu uyeleri tavsiye eden uye @thelostman ve @Stea uyelerimizde suresiz olarak uzaklastirilmisdir.

tavsiye derken abi benimde kimseye gel nickimi yaz demediğim halde 3 tavsiye puanım var başıma böyle bir şey gelmez dimi:(

Bilgilendirme icin tesekkurler her iki uyelikde suresiz olarak uzaklastirildi.

Bu uyeleri tavsiye eden uye @thelostman ve @Stea uyelerimizde suresiz olarak uzaklastirilmisdir.

Stea r10da dolandiriciliktan banliydi. Buradada konusuna yazip reportladiktna sonra banlanmisti. Ondan sonra banini acan mi oldu yoksa ondan daha oncemi davet etmis o uyeligi? Ayrica yine thelostman adli uyede [MENTION=2306]muratti[/MENTION] adli arkadasa odemesini yapmamisti. Ustelik sinirsiz website adsense i satiyorum diye konu acmisti bi ara. O zamanlardan belliydi dolandirici oldugu. O hesaplarin hepsi 1 kisiye ait bence.

---------- Mesaj saat 02:09:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:07:07 civarında gönderildi. ----------

Aynen oyle. Hamit uckardes yani Stea adli uyelik. r10da banlandiginda dolayi biliyorum adini soyadini.

Telefon la ulaşmayı iyi getirdin aklıma bak. Yarın arayım durumu izah edeyim.

Telefona gerek yok hocam fakat disputeyi takip edin bir sonra eğer cevap gelmezse itirazı hak talebine çevirip, para iadesini seçin. Bu durumda paypal karşı tarafa 10 gün süre tanır. Eğer 10 içerisinde cevap gelmezse paypal otomatik olarak sizi haklı bulur ve ücreti iade eder.

hayata geçerse faydalanmak isterim. yani şöyle kendimi bi nevi sigorta etmiş olurum bu olay başıma gelir veya gelmez ama kafam rahat olur cünki harbi bazı bebeler kendilerini cok kurnaz sanıyor hem onları korumuş oluruz bidaha yapmazlar aklanırlar hem kendimizi.
siz bu hizmeti artık hangi şekil temin edersiniz bilmiyorum, akklımda forum paketi + sigorta şeklinde var ( böylece paket satışlarınızı artırmış olursunuz hem avukat parası cıkar ) zaaten bi gün başımıza bi olay gelse bile maddi ve manevi acıdan biz fazlasıyla kazanacagız :)
Pakete fiyata vs gerek yok ustad.Zaten kendim ve islrim icin aylik belirli miktar bir ucret odeyecegim.Sizler icinde danismanligi yapariz kendi adimiza ,is resmiyete dokuleceksede ondan sonrasi avukatlarla sizlerin arasinda.Yani danismanlikda yada davalik durumlarda vs ucret talebi filan aman diyim oyle seyler yanlsi anlasilmasin.Amac burda kendi islerim ve duzenim icin surekli netde oldugum icin artik olmazsa olmazlarimdan birisi olacak.

Stea r10da dolandiriciliktan banliydi. Buradada konusuna yazip reportladiktna sonra banlanmisti. Ondan sonra banini acan mi oldu yoksa ondan daha oncemi davet etmis o uyeligi? Ayrica yine thelostman adli uyede @muratti adli arkadasa odemesini yapmamisti. Ustelik sinirsiz website adsense i satiyorum diye konu acmisti bi ara. O zamanlardan belliydi dolandirici oldugu. O hesaplarin hepsi 1 kisiye ait bence.

---------- Mesaj saat 02:09:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:07:07 civarında gönderildi. ----------

Aynen oyle. Hamit uckardes yani Stea adli uyelik. r10da banlandiginda dolayi biliyorum adini soyadini.
Stea zaten banliymis bani filan acilmamaisda gorunce uye davet edenler arasinda yazdim ustad.Zaten suresiz bani varis o kisinin belirttiginiz konudan dolayi.

Pakete fiyata vs gerek yok ustad.Zaten kendim ve islrim icin aylik belirli miktar bir ucret odeyecegim.Sizler icinde danismanligi yapariz kendi adimiza ,is resmiyete dokuleceksede ondan sonrasi avukatlarla sizlerin arasinda.Yani danismanlikda yada davalik durumlarda vs ucret talebi filan aman diyim oyle seyler yanlsi anlasilmasin.Amac burda kendi islerim ve duzenim icin surekli netde oldugum icin artik olmazsa olmazlarimdan birisi olacak.

Stea zaten banliymis bani filan acilmamaisda gorunce uye davet edenler arasinda yazdim ustad.Zaten suresiz bani varis o kisinin belirttiginiz konudan dolayi.

Soyledigim gibi butun hesaplar ona aitmis. nasil oluyoda o kadar farkli hesabi kullanabilmis bu sahis? ticaret yapanlar icin kimlik dogrulamasi falan getirilse iyi olur aslinda. hani kimlik dogrulamasi olmayanlar ticaret yapamasin. dolandiriciligin biraz daha onune gecilmis olur

Soyledigim gibi butun hesaplar ona aitmis. nasil oluyoda o kadar farkli hesabi kullanabilmis bu sahis? ticaret yapanlar icin kimlik dogrulamasi falan getirilse iyi olur aslinda. hani kimlik dogrulamasi olmayanlar ticaret yapamasin. dolandiriciligin biraz daha onune gecilmis olur
Kimlik dogrulamasi filan biraz karisik iste arkadaslar,Telefon onayli,Havuz sistemi gibi durumlari aktif edebiliriz belki.

Forum yönetıcılerı ve eskı üyler dışında kimdesen alışveriş yapmmıyorum bu sitede artık. Üyelik alan hemen satış konusu açıyor. Kimin ne olduğu belli değil.

Hamitle uzun zaman once konusmusdum. Arada soru da sorardim. Genc bi cocuk. Resit degil halen sanirim. Boyke bisey yapmasi uzdu beni. Faceden felan ustune gitmryelim derim. Daha cocuk. Yoneticiler takdirini verdi. Agac yasken egilir. Umarim yuzu kizarmis ders almistir.

Hamitle uzun zaman once konusmusdum. Arada soru da sorardim. Genc bi cocuk. Resit degil halen sanirim. Boyke bisey yapmasi uzdu beni. Faceden felan ustune gitmryelim derim. Daha cocuk. Yoneticiler takdirini verdi. Agac yasken egilir. Umarim yuzu kizarmis ders almistir.

yuzu kizarmak? bu velet r10dada bi kac kisiyi dolandirip gitti bi kac ay once. burdada ben sikayet edip diger hesabini banlatmama ragmen boyle biseyi yapti. sence boyle bi bebenin yuzu utancdan kizarir mi?

yuzu kizarmak? bu velet r10dada bi kac kisiyi dolandirip gitti bi kac ay once. burdada ben sikayet edip diger hesabini banlatmama ragmen boyle biseyi yapti. sence boyle bi bebenin yuzu utancdan kizarir mi?

Vay be. Ummadik tas yarar bas.hic ummazdim.

Admin arkadas aslinda dolandiricilar listesi diye bi koju acsa r10 daki gibi. Sabitlese. En basa da sercak akcicek ve hamitcan uckardes i yazsa. R10 daki diger isimleri de alip yazsa. Kiyak yapmis olur.

sanalda yakın arkadaslarımdan bırı boyle bişey yapıcagı hiç aklıma gelmezdi alllah allah

Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunsun dolandırılan kişi. Savcılık siber dolandırıcılıklarda yaşa maşa bakmıyor. Tüm dava giderleri ve dava sonucu üzerine kalacaktır. Daha da göz dikmez kimsenin parasına puluna.

belli zaten daha çocuk oldugu ama yaş falan değil dolandırıclıkta odun olmuş bildiğin bu çocuk hocam eğer bu hamit denen varlığı tanıyorsan konuş kendisiyle hiçbir ders almamış yaşı küçük olduğu için farkında değil ama yok yanlış yollarda hem bu dünyada hemde öbür dünya bu arkadaş çok yanacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri