Aysonu geldı Quiz kanallar birbir kapanıyor

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar rastlantı olucagını dusunmuyorum,en cok ızlenım alan kanallar kapanıyor,kanallar eskı ve quizdeydı.

kapananları odemıyecegı ıcın yapıldıgını dusunuyorum,

Bende kapansa içim gitmicek en iyi kanallarım partnerden atılıyor hemde dashboard da hiç kapanan kanal olmamasına rağmen.

aynen öyle benim de kanallar uçuyor. adsense ünlem veriyor. sövüyorum sabahtan peri. allahını seven partner söylesin ÇILDIRIYORUM

dashboarda girmeden atılıp, atılmadığımızı öğrenmenin yolu var mı?

dostum atılsa bıle partnerde gozukebılır en saglıklısı dashboarda gırıp kanalını kontrol et eger yoksa youtubedan gir quiz baglantısını kes bence,

para onlara kalmasın

---------- Spam Engelliyici 22:58 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

filmmi var kanallarda hocam

uzun kısa karısık dostum

Yeni bir durum değil ki, aylardır her ayın yaklaşık ilk 5 ve son 5 günü kapanmaların en çok olduğu günler.. 25-5i arası

Benim de bugün güzel izlenimli kanallarım spamdan kapandı gelir getiren ama ben Gmail açıcısından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ondan aldığım kanalların hepsi aynı anda gümledi

neden boyle yapsınki kesınlesmelerden once atıp bloke koymak varken ! :)

her ay olan bir dürüm bu günlerde kanallar kapanır. Ben sorunun herkes kanallara giriş yapıyor bu ay ne kadar bırakmış diye bakmak için ve kanallar kapanıyor yorumum bu :) Bu arada quizden atılan kanalın adsenseye bağladıktan sonra quiz bağlantısı kalıyormu

Bence atilanda kapananda icerigine dikkat etsin hic kanali atilmayan arkadaslar var onlarinki nasil atilmiyor? Bana sorarsaniz quiz sizin calisma seklinizi istemiyor partnerde yine yapsan yine aticak

Ay sonuna kadar az daha götürdüler işte. Kanalları atıp paralara çöküyorlar tabi caizse.

Beni felaket uğraştırdı ya bu Quiz daha ne diyim ya. Ulan en çok ben savundum bide bu itleri. Kanalları mn ye sokarken attıkları eşleşenlerin dışında birde değiştirdikleri reklam aralarıyla uğraşıyorum.

Önümüzdeki ayın parasını 2 ay sonra alıcaz. Yani ben 3 ay sonrası için hazırlanıyorum. Bu ay giden paralarıda hesap edersek Quiz tam 4 ayımı hiç etti. Allah bildiği gibi yapsın.

her ay olan bir dürüm bu günlerde kanallar kapanır. Ben sorunun herkes kanallara giriş yapıyor bu ay ne kadar bırakmış diye bakmak için ve kanallar kapanıyor yorumum bu :) Bu arada quizden atılan kanalın adsenseye bağladıktan sonra quiz bağlantısı kalıyormu

Forumu araştırırsan var konusu quızın reklamlarını kaldırmak ıcın. kaldırıp adsenseye bağlasan bile eşleşen atıyor

arkadaş haklı quiz de özellikle ödeme günlerinden önce cayır cayır kanallarım kapanıyordu aynı kategori de adsense ye bağladıklarım ise sağlam kalıyordu. ama 1 eylülden sonra böyle kanalı spama düşürmeler yemez. şimdi çalsın bakalım göreceğiz onu önümüzde ki ay.

Zamanında millet quiz kanalları kendisi kapatıyor spamdan sonra paralara çöküyor derken karşı çıkanlar olmuştu ve oyle şey yapmaz diyenler olmuştu
Şimdi bunca şeyden sonra kimbilir belkide onlarıda quiz yapmıştı gerçektende biz ne mal olduklarını anlayamamıştık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri