Az ama öz Nisan Kazancım ? Niche To Niche :)

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modeli
Mess9il.png

Şöyle akşama kadar 10 tık alsam yeterli. :)
Tolgahan sanırım sen de niche takılıyorsun.

bizde bir kazanmaya başlasaydık iyidi :( ya o adsensedeki değerlerim 000000000$ ın üstüne çıktığını bir görsem tamamda , yok işte kaç gündür 0 :'(

niche kelimeleri youtube keyword tool den mi buluyorsunuz yoksa adwords üzerinden mi?

Muslera hocam senin sayende bu işe girdim eğer yok para kazanırsam seninler ortak oluruz.Ama hocam sorunum var mesele şu ben sana zaten özelden attım lütfen bana yardım et videolaırm karşılığında para yatsın ziraat yatsın ben bu işin piri olurum hatta bu sayfada beni yönetici yaparsınız ben girişimci biriyimdir.

Arkadaslar asagidaki grafikde nisan ayi itibari ile denemeye basladigim Niche kelimelerden olusan 10 kanalin kazanci var.Cok buyuk fark var siradan video ve turlere gore niche'in bunu bizzat gormus oldum.

Belki sansla belki ugrasla verilen emekle oldu ama niche farki Tbm'lerden belli oluyor.

Sizlerde google adwords kelime araci yada Niche hakkinda onemli bilgilerin oldugu kaynaklari arastirin,kelimeler icerik yada turler secip ilgi alaniniza gore bi calisin bakalim ne olacak..

m731j.jpg

Herkes bu isin ustune dussun,azcik kafasini calistirsin,arastirin dusunun tasinin ama bulundugunuz cevre icinde degil,internetin verdigi dunyayi parmaklarinin ucuna getirme firsatini iyi degerlendirerek bu isde yogunlasin.Hic bir emek karsiliksiz kalmaz...
Yani bu da şöyle oluyor ki (:
Serkan abinin bu tabloya göre tahmini kazançını hesaplayıp sizlere paylaşıyorum.

a9x174.jpg

Hocam ben anlamiyorum gercekten hem ytden yt ye ye atiyorsunuz hem niche kanal calisiyorsunuz ve 10k gunluk izlenme aliyorsunuz ben niche degil normal kanal calisiyorum genede daha gunde ort3k izlenim alamiyorum bu konuda yardımcı olursanız gerçekten sevinirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri