Az izlenimli dizi, tv show ve benzeri kategorideki 5 kanalım creative tarafından kabul edildi

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Daha önce partnerle hiç uğraşmadım buraya kanal kabul ettirmemiz için kanalın 1 aylık mı olması gerekiyor?

Creative'in alt bayisi olduğumuz için bizim kabul etmediğimizi onlar onalrın kabul etmeyeceğini biz kabul edemiyoruz ancak. Türkçe içerikli kanallarınızla alt bayiden başvuru yapmanız şansınızı artıracaktır. Dielerseniz skype a gelin detaylı konuşalım.

Partnere kabul olduktan sonra dizi,çizgi film yükleyebilir miyiz. Bir de dashboard maili kaç günde geliyor?

Partnere kabul olduktan sonra dizi,çizgi film yükleyebilir miyiz. Bir de dashboard maili kaç günde geliyor?

Kabul edildikten sonra istediğnizi içerikte video yüklemesi yapabilirsiniz ve partner olarak kaldığınız sürece kazandıklarınızın ödemesi yapılır. Panel ise hesap özetinden daveti kabul ettikten 24 saat içinde mail adresinize gönderilecektir.

Yükleyebilirsinde networkten atilma riskini yüklseltirsin böylece. Gerci 4 aydir beni atan felan da olmadi. Gitti yere kadar.

---------- Mesaj saat 19:45:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:43:46 civarında gönderildi. ----------

Bu network'dan para alan oldumu aramizda?
Kesintisi az ama adsense ve diger network'lara gore nasil kazandiriyor?

Ben 3 defa ödeme aldim. Hatta teiften kapanan kanalin parasinida ödediler. Sıkıntı yok kafana göre takılabilirsin.

Kabul edildikten sonra istediğnizi içerikte video yüklemesi yapabilirsiniz ve partner olarak kaldığınız sürece kazandıklarınızın ödemesi yapılır. Panel ise hesap özetinden daveti kabul ettikten 24 saat içinde mail adresinize gönderilecektir.

merhaba siz anlarsınız bu creative dizi kanalımla basvurmustum.bu adamlar bana 11 saat önce davet göndermişler.maildeki linke tıklayıp youtube sayfasının dashboard una gidiyorum davet falan yok ortada.acaba teknik sorunlarmı varda gözükmüyo(yani creative le ilgili).yoksa geri çekmiş olabilirlermi.zoomin e baglı bı kanalım creative gözüküyor.bi zoomin e baglı kanalımda creative oldu sonra düzeldi.demek istediğim adamlar daveti geri mi çekti acaba,yoksa teknik problemlerden ötürümüdür,geri gelirmi davet

Başvuru yapmak istiyorum fakat nedense alttaki resimdeki hatayı alıyorum. Acaba yanlış sitede miyim?

60incin4456332.jpg

Arkadaşlar Creative tek telifte kanalınızı partnerlikten atıyor. İster direkt ister alt bayiliklerle çalışın sonuç aynı. Başvururken bunu da dikkate almanızda fayda var.

Benim kanallarin birisi 3 haftada 2 telif yedi, mail attiktan sonra telifler geri kalkti. 2 telife ragmen networkten atilmadim.

Benimde günlük izlenmesi 200 olan bir kanala zoomin ve foreladan davet gelmis. Fakat dashboard a tikladigimda forela daveti görünüyor? Zoomin dashboardda yok. Bilgisi olan var mi ?

Benimde günlük izlenmesi 200 olan bir kanala zoomin ve foreladan davet gelmis. Fakat dashboard a tikladigimda forela daveti görünüyor? Zoomin dashboardda yok. Bilgisi olan var mi ?

Forela'nın Davetini iptal ederseniz. zoominin daveti gözükür.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri