Az izlenimli dizi, tv show ve benzeri kategorideki 5 kanalım creative tarafından kabul edildi

• Kullanıcı Nihat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri
Bu konuyu acan arkadasa tesekkür ederim. Maillere bakiyim dedim 2 kanalada 2 hafta önce davet gelmis 2sinide partnere gecirdim. Ben davetleri youtube mesajlara gelir diye düsünüyordum fakat dashboard a düsüyormus :)

alt bayiden başvurdum kabul etmediler direk başvurdum türkçe içerik kabul etmişler dün entresan :D

Doğru diyorsunuz hocam.Benim kanalı 1 Şubat ta atmışlardı.Sizce ödeme yaparlar mı?

Tek bir gün kaldıgım creative de kazandıgım 17 $ dan kesintisini yapıp kalanı dün paypal hesabıma yatırmışlar.Partner olduktan birgün sonra telif yedim ve tek teliften attılar beni ama yinede ödememi yaptılar helal olsun awede binlerce dolarımın üzerine yattılar.

Hocam ben daha dün kabul edildim. Dashboard maili gelmedi burdan giris yapabilir miyim?

Dünkü kabul edilen kanallar icin banda daha dashboard gelmedi. Dashboad gelmediyse giris yapamazsin. Dashboardun aceleside yok zaten önemli olan networke girebilmek.

---------- Mesaj saat 14:01:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:59:54 civarında gönderildi. ----------

Tek bir gün kaldıgım creative de kazandıgım 17 $ dan kesintisini yapıp kalanı dün paypal hesabıma yatırmışlar.Partner olduktan birgün sonra telif yedim ve tek teliften attılar beni ama yinede ödememi yaptılar helal olsun awede binlerce dolarımın üzerine yattılar.

Bir kanalim 2 telif yedi sonra telifler geri kalkti ama networkten atmadilar. Sansim varmis sanirim.

---------- Mesaj saat 14:02:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:01:04 civarında gönderildi. ----------

alt bayiden başvurdum kabul etmediler direk başvurdum türkçe içerik kabul etmişler dün entresan :D

Aynisi banada oldu. bu forumdaki alt bayilerden birisine kanali gönderdim partnerlik icin uyugun degil dediler. Gittim dirke creative basvrudum 2 gün icin onay geldi. Suan en iyi kazanan kanallarimdan birisi :D

Hocam cevabınız için teşekkürler.İçime su serptiniz. :)

Aynisi banada oldu. bu forumdaki alt bayilerden birisine kanali gönderdim partnerlik icin uyugun degil dediler. Gittim bende creative basvrudum 2 gün icinde onay geldi. Suan en iyi kazanan kanallarimdan birisi :D

Aynisi banada oldu. bu forumdaki alt bayilerden birisine kanali gönderdim partnerlik icin uyugun degil dediler. Gittim bende creative basvrudum 2 gün icinde onay geldi. Suan en iyi kazanan kanallarimdan birisi :D

aynen en iyisi öyle yapmak bende öyle yapıyorum hem %5 kesintiyede gerek kalmıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri