Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

B.......k videolarindan örnek verseydi onunda b......k unu cikarir bizim milletimiz.

hocam zaman ayarlıyıcı nerden çıkıyor,diyelim botla 100 kadar videoyu toplu attık,bunları hergün belirlediğimiz saatte 10 video yayınlansın,öyle bir özellik varmı

hocam zaman ayarlıyıcı nerden çıkıyor,diyelim botla 100 kadar videoyu toplu attık,bunları hergün belirlediğimiz saatte 10 video yayınlansın,öyle bir özellik varmı

videoyu özelde at yani video yükleme sayfasından yap daha dosyaları seçmeden özeli seç (zamanlandı seçeneğide var default olarak tüm videoları bir gün sonra yüklüyor ondada tek tek tarihi seçmen gerek) tıkla dosyaları seç hepsi özelde yüklensin sonra videolara tektek düzenleye girip zamanlandı seçeneğini seçip tarih saati girdinmi tamamdır

Spamın bitmesine vesile olacak bir konu bence awe'den uzak dur her türlü kazanırsın Esed Tebrikler

günleer sonra alıntı ne bitmesi adam kanal açıklamasındaki 2 kelimeyi google da aratarak kanalı bulmuş kanal resmine kadar kopyalayıp spamı basmış 10 larca defa buna ne diyecen

geç kaldım ama değiştirdim :D

baktın sende ogü [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; gibi ayagına sıkıyorsun hemen kategoriyi değiştirmişsin:)

yapmayın aga valla elinizden ekmeginizi alırlar 1 kşi güzel bi kanal acar 10 adam kopyalar yalan olursunuz:D

baktın sende ogü [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]; gibi ayagına sıkıyorsun hemen kategoriyi değiştirmişsin:)

yapmayın aga valla elinizden ekmeginizi alırlar 1 kşi güzel bi kanal acar 10 adam kopyalar yalan olursunuz:D

Türk spamcılar affetmiyor :D

ben bu kategoriyi bıraktım kanalımın kopyası benim üstümde çıkıyor üstelik 2 gün önce açmış

2 kuruş kazanacaktık sayemde kimse kazanamayacak aptallıktı bu konuyu bu şekilde açmak kategori vermeden açsaydım keşke

paylaşım için çok teşekkür ederim beya işimize yaradı

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]
Kategorileri sallama verecektin.
Forumda kategori önerirsen helede açıktan böyle önerirsen O Kategoriden Yüzlerce kanalı aynı gün içinde açılmış şekilde bulursun.

Senin kanalı hem kopyalamışlar hemde üstüne Telif felan atmışlar.
Geçmiş olsun ne diyelim.
Sonra forumda neden kategori paylaşılmıyor deniliyor, Paylaşıncada böyle oluyor işte.

işte bu şerefsizler yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara ya yardım edemiyoruz ya da yardım alamıyoruz yazık yazık valla ...

Kardeşim abonelerinize yayınlayın bölümü etkin değil nasıl etkinleştireceğiz orayı hiç birşey yazamıyorum oraya

videoyu özelde at yani video yükleme sayfasından yap daha dosyaları seçmeden özeli seç (zamanlandı seçeneğide var default olarak tüm videoları bir gün sonra yüklüyor ondada tek tek tarihi seçmen gerek) tıkla dosyaları seç hepsi özelde yüklensin sonra videolara tektek düzenleye girip zamanlandı seçeneğini seçip tarih saati girdinmi tamamdır

hocam videolarım hep dünya geneli engeline takılıyor bunu nasıl hallettiniz

Tamamda neredeyse 10tane farklı çizgi film demedim ayni cigi bilimin 1bolumu sorunsuzken 2.bolumu engelleniyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamamda neredeyse 10tane farklı çizgi film demedim ayni cigi bilimin 1bolumu sorunsuzken 2.bolumu engelleniyor

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok bilindik seyleri denersen zaten dunya engeli alman normal. Yerel dillerdeki cizgifilmleri dene, pek takilmazsin engellere o zaman.

Forumda bir katagori verildiğinde daha hayır beklemeyin ondan kısa süre içinde çöp yapıyolar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri