Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

AWE Pişmanlıktır! :)

---------- Mesaj saat 12:58:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:57:34 civarında gönderildi. ----------

bende 12 aralığa kadar hayal edemiyordum ;)

---------- Mesaj saat 12:59:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:58:22 civarında gönderildi. ----------

eğer video ortası olmasaydı o 24 bin 2.4 bin zor olurdu KESİNLİKLE Tavsiye! :D

---------- Mesaj saat 13:00:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:59:25 civarında gönderildi. ----------

ahhaha Saol SENDE adamın dibisin :D

---------- Mesaj saat 13:00:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:00:09 civarında gönderildi. ----------

evet yt to yt en basiti istersen başka yerlerdende çek sana kalmış

EmekThoR çok teşekkürler ama şöyle birşey yokmu zaten youtubedeki videolar izlenmiş videolar tekrar aynı videoyu kopyalayınca izlenmez gibime geliyor senin tavsiyen nedir ne yapayım?

bilgiler güzel çok teşekkür ederiz bide şu aç gözlü bazı türk arkadaşlar filimi kendileri çekmiş gibi sahte telif göndermeseler daha güzel olacak

basana arkadaşın biri yazmış kanalını biliyorum orjinal zannettim ellemedim diye yani iyi yaparsan tırsar bulaşmazlar ;)

basana arkadaşın biri yazmık kanalını biliyorum orjinal zannettim ellemedim diye yani iyi yaparsan tırsar bulaşmazlar ;)

bana bulaştılar her şeyi çok güzel yapmıştım :) ve 4 bin abone vardı günlük 70 dolar bırakıyordu sonra patladık :) bu videoları tükiye ye kapalı nasıl yapabiliriz bilgi verirmisiniz

hocam daha önce çıkarttığım video ortası reklamları bir türlü çıkartamıyorum. Daha önce 7:12, 14:23, 21:36 şeklinde giriyordum çıkıyordu. Şimdi dikkat ettim bir kaç gün geçmesine rağmen çıkmıyor.

elbet çıkacaktır 2 günden sonra, çıkıyordur ama sen göremiyorsundur vds ile kontrol et daha sağlam olur ;)

---------- Mesaj saat 13:07:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:06:28 civarında gönderildi. ----------

EmekThoR çok teşekkürler ama şöyle birşey yokmu zaten youtubedeki videolar izlenmiş videolar tekrar aynı videoyu kopyalayınca izlenmez gibime geliyor senin tavsiyen nedir ne yapayım?

onu aklından sil aynı başlıksa izlenmez sen başlığı az bi değiştir bak nasıl izleniyor sade açıklayıcı ve öz olmalı ;)

---------- Mesaj saat 13:08:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:07:33 civarında gönderildi. ----------

bana bulaştılar her şeyi çok güzel yapmıştım :) ve 4 bin abone vardı günlük 70 dolar bırakıyordu sonra patladık :) bu videoları tükiye ye kapalı nasıl yapabiliriz bilgi verirmisiniz

düzenlenin yanındaki aşağı oka tıkla orda ülkeye engelle ar oradan engelleyebilirsin

cok sağolasın Allah dahada çogunu versin sana Sunuda sormak isterim bu kanaldan +50 bin liramı kazandın 1 ayda

cok sağolasın Allah dahada çogunu versin sana Sunuda sormak isterim bu kanaldan +50 bin liramı kazandın 1 ayda

awe kesintiyisini yapıp eğer bana parayı öderse 37bin tl civarı ediyor ama toplamda kazanılan para awenin komisyonu dahil 53bin tl
ama rüyamda görürüm ben o parayı (awenin kârına bak 16 bin tl)

awe kesintiyisini yapıp eğer bana parayı öderse 37bin tl civarı ediyor ama toplamda kazanılan para awenin komisyonu dahil 53bin tl
ama rüyamda görürüm ben o parayı (awenin kârına bak 16 bin tl)

Bu tür kanallarda genelde ads ile çalışmak mantıklı geliyor. Diğeri sanki daha tehlikeli gibi. Sonuç itibariyle paranızın bekçiliğini bir başkası yapıyor. Ancak ads olursa paranızın bekçisi sizsiniz. Tek bir kanalınız mı vardı yoksa aynı kanallı bikaç kez yedeklediniz mi buda önemli.

Bu tür kanallarda genelde ads ile çalışmak mantıklı geliyor. Diğeri sanki daha tehlikeli gibi. Sonuç itibariyle paranızın bekçiliğini bir başkası yapıyor. Ancak ads olursa paranızın bekçisi sizsiniz. Tek bir kanalınız mı vardı yoksa aynı kanallı bikaç kez yedeklediniz mi buda önemli.

tabiki yedeği var zirvedeki tek kanal o kapanınca yedeği çıkarıyorum o kapanınca onun yedeği öyle öyle devam ediyor kanallar kapandığı zamanlarda aynı gün bile başa çıkarabiliyorum

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] kardeşim paylaşım için tşkler
bir kere okudum bir kere daha okuycam :)
şimdi pm atıcam size video ortası reklamlar hakkında
cevap verirseniz sevinirim

esedullah kardeşim neden bir kitap yazmadın? :)

şaka bi yana ellerine yüreğine sağlık..

Allah daim kazanç versin..

Spamın bitmesine vesile olacak bir konu bence awe'den uzak dur her türlü kazanırsın Esed Tebrikler

Kardeşime böyle bir konu yakışmış.O kanalınındaki videoları silmek zorunda kaldığında senin kadar bende üzülmüştüm.Ah bide o namı değer telif sahibi olmasa şu an günde 22k kazanır duruma gelirdin.Ama canın sağolsun.Yine kazanırsın.Allah razı olsun böyle güzel bilgiler paylaştığın için

Su awe sıkıntılı olamasa cok temiz kazandiriyordu. Benim de 13000$ bekliyor. G+ etkisi inaninki muazzam seviyede. Ordaki hesabinizi canli tutun gunluk 200-300 abone gelir. Benim gunluk 1200$ geliyorken sildim videolari. Bazen riski tadinda birakmak lazim, umarim kazancini alirsin. Umarim herkes kazancini alir. Bende buna cok benzer bir konu acacaktim ancak parayi almadan acmak istemedim. Ellerine saglik

Su awe sıkıntılı olamasa cok temiz kazandiriyordu. Benim de 13000$ bekliyor. G+ etkisi inaninki muazzam seviyede. Ordaki hesabinizi canli tutun gunluk 200-300 abone gelir. Benim gunluk 1200$ geliyorken sildim videolari. Bazen riski tadinda birakmak lazim, umarim kazancini alirsin. Umarim herkes kazancini alir. Bende buna cok benzer bir konu acacaktim ancak parayi almadan acmak istemedim. Ellerine saglik

keşke riski sevmeseydim o para garanti olurdu akıllı davranmışsın Helal olsun o para sana :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri