Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

Henüz kazandırmaya başlamayan ancak izlemeleri ufak ufak başlayan bir çizgi film kanalım var. Bir kaç aydır ne telif nede başka bişey ile karşılaşmadım. Bildiğim kadarıyla bir çoğunda da böyle olması lazım.

Çizgi filmlerde direk telif verenlerden birisi PEMBE PANTER'dir.

Esedullah'ın konusuyla birlikte biraz daha tecrübe edinmiş oldum. Bildiğim bir kategori olması beni ayrıca sevindirdi. Öncesinde 5 adet pembe panter videom tam 1 yıl durdu. 1 tanesi patlama yapıp 350 400k civarı izlendi. Bu süreçte yaklaşık 700 dolar kazandırdı. Tabi diğer 4 taneside serisiymiş gibi gösterdiğim için ondan sonra izleme almaya başladı. Ancak önce 4 numaralı videom sonrada diğerlerine tek tek telif gelmeye başladı. Teliflerden çok etkilenmedim. Ancak ağımda bağlı kanallarımdan bir tanesi geçersiz etkinlik yüzünden kapatıldı ve ardından diğerleride gitti. Tabi bu ta çizgi film kanalıma kadar bulaştı. Ne yaptıysam kurtaramadım. Google + kaldır olmasına rağmen işlemedi. Gerçi işlese de çok fayda etmezdi bağlı olduğu ads hesabıda kapatılmıştı geçersiz etkinlik diye.

Şimdi ise toplam 13 kanal hazırlıyorum. Tüm kanalları onayladıktan sonra tamamına önce etiket çalışması yapacağım. Sonra 1er video atıp backlink çalışması yapacağım. Bu çalışmanın ardından günlük 10 tane video yüklemeye devam edeceğim. Umarım sizinki kadar olmasa da sağlam bir başarı yakalarım.

2-3 ay değil 0 dan başlarsam 1 haftada yakalıyorum performansı ;)
bi şey daha yazim bi püf nokta, a videonuz var diyelim aranmalarda başta o videonun kopyasını başka bi kanala yükleyin buda b videonuz olsun a videosuna ek açıklama koyarak b videosuna görüntülenme çekin a videosuna telif geldiğinde veya sildiğinizde vs o videodan link vermiş olduğun b videosu en başa çıkarak onun yerini alıyor

Hocam rica etsem burayı biraz daha açarmısın , özellikle ek açıklama kısmında yapılması gerekeni , a ' dan b' ye görüntülenme çekin dediğiniz kısmı anlayamadım..
Çok güzel bir bilgi olduğuna eminim , teşekkürler

Maşallah inşallah kazasız belasız alırsınız paranızı...
bir soru sormak istiyorum hocam keyword tools ta aranma hacmi olarak şu anki kanalızda kaçı ya da kaçın üzerini kullandınız ? eger sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ya da kaçı kullanmamız gerekiyor aylık aranma hacmi olarak ?

Hocam benim bir sorum olacakti, mesela bir şov programı bulduk, videolar nasıl olacak? Senin istatistiklerden anladıgım kadarıyla videoların uzun. Bölümün tamamını falan mı atıyorsun?
Nasıl yapıyorsun?

o zaman kanalıda onaylatalım tadından yenmez.

what! :confused::confused::confused:

---------- Mesaj saat 23:50:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:48:58 civarında gönderildi. ----------

Hocam rica etsem burayı biraz daha açarmısın , özellikle ek açıklama kısmında yapılması gerekeni , a ' dan b' ye görüntülenme çekin dediğiniz kısmı anlayamadım..
Çok güzel bir bilgi olduğuna eminim , teşekkürler

ek açıklamayla link ver diyorum daha iyi anlatamam dikkatlice oku :(

---------- Mesaj saat 23:50:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:34 civarında gönderildi. ----------

Partner olmayan kanalda ülke engellemesi yapılabiliyor mu acaba?

malesef olmuyor :(

---------- Mesaj saat 23:52:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:50:56 civarında gönderildi. ----------

Maşallah inşallah kazasız belasız alırsınız paranızı...
bir soru sormak istiyorum hocam keyword tools ta aranma hacmi olarak şu anki kanalızda kaçı ya da kaçın üzerini kullandınız ? eger sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ya da kaçı kullanmamız gerekiyor aylık aranma hacmi olarak ?

kategorim için keyword tools kullanmadım 100 lerce kategori denedim ben bunda başarılı oldum

---------- Mesaj saat 23:53:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:52:01 civarında gönderildi. ----------

Hocam benim bir sorum olacakti, mesela bir şov programı bulduk, videolar nasıl olacak? Senin istatistiklerden anladıgım kadarıyla videoların uzun. Bölümün tamamını falan mı atıyorsun?
Nasıl yapıyorsun?

bendeki videoların çoğunluğu 5 dk idi ne kadar uzun o kadar iyi tam ölüm atıyordum

haberal02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Partner olmayan kanalda ülke engellemesi yapılabiliyor mu acaba?

tabikide

nerden yapıyoruz acaba

Eğer benim okadar alacağım üstüne yatacak olsun, sinir krizi geçirirdim.

Haberlere filan çıkardım, cinnet geçiren spamcının hali'diye.

Kazancın daim olsun, paylaşım için teşekkürler ayrıca.

Bi kişi daha vardı 11.000 küsür doları gitmişti içim yanıyor yazmıştı.Harbiden insan kafayı yer ya

EDİT: Allahtan bi kategori yazdık piyasayı biptiniz ya bari insanı pişman etmeseniz nasıl bi çekememezliktir ki ...liğine topluluk, sahte telif atıyorsunuz ya bazılarınız nickini okumaya değmez yemin ediyorum yazık ya sizlere

Bunlar çoluk çocuk tayfası hacı. Yaw hiç düşünmüyorlar mı bu adam emek harcıyor üç beş kuruş kazanmak için, belki evini bununla geçindiriyor, belki bir çok sıkıntısını bu para ile gideriyor hadi kopya yaptınız, spam yaptınız, el insaf niye millete sahte telif gönderiyorsunuz. Yani 10-15 kişiye spam gönderdiniz piyasadan temizlediniz size yer açılacağını mı sanıyorsunuz? Unutmayın dünyada milyarlarca bu sektörde olan insan var. El insaf diyorum.

Doğrudan yazmayacaksın , açıktan yazdiginiz her kategoriyi batırıyor insanlarımız malesef. O kategorilerde çalışan diğer kişilere de büyük zarar veriyorsunuz bu şekilde. Paylaşım tamam ama doğrudan nokta atışı yazmak demek o işi batırmak demek oluyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğrudan yazmayacaksın , açıktan yazdiginiz her kategoriyi batırıyor insanlarımız malesef. O kategorilerde çalışan diğer kişilere de büyük zarar veriyorsunuz bu şekilde. Paylaşım tamam ama doğrudan nokta atışı yazmak demek o işi batırmak demek oluyor.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

işte yeni bir tecrübe daha:o

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri