Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@EmekThoR üstad çizgi film nasıl kategoridir tavsiye edermisin
sakın bulaşma berbat bi şey 10 dk olmadan telif yersin
sakın bulaşma berbat bi şey 10 dk olmadan telif yersin
2-3 ay değil 0 dan başlarsam 1 haftada yakalıyorum performansı![]()
bi şey daha yazim bi püf nokta, a videonuz var diyelim aranmalarda başta o videonun kopyasını başka bi kanala yükleyin buda b videonuz olsun a videosuna ek açıklama koyarak b videosuna görüntülenme çekin a videosuna telif geldiğinde veya sildiğinizde vs o videodan link vermiş olduğun b videosu en başa çıkarak onun yerini alıyor
o zaman kanalıda onaylatalım tadından yenmez.
Hocam rica etsem burayı biraz daha açarmısın , özellikle ek açıklama kısmında yapılması gerekeni , a ' dan b' ye görüntülenme çekin dediğiniz kısmı anlayamadım..
Çok güzel bir bilgi olduğuna eminim , teşekkürler
Partner olmayan kanalda ülke engellemesi yapılabiliyor mu acaba?
Maşallah inşallah kazasız belasız alırsınız paranızı...
bir soru sormak istiyorum hocam keyword tools ta aranma hacmi olarak şu anki kanalızda kaçı ya da kaçın üzerini kullandınız ? eger sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ya da kaçı kullanmamız gerekiyor aylık aranma hacmi olarak ?
Hocam benim bir sorum olacakti, mesela bir şov programı bulduk, videolar nasıl olacak? Senin istatistiklerden anladıgım kadarıyla videoların uzun. Bölümün tamamını falan mı atıyorsun?
Nasıl yapıyorsun?
haberal02 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Partner olmayan kanalda ülke engellemesi yapılabiliyor mu acaba?
tabikide
nerden yapıyoruz acaba
yayanlış anlamışım ben başka bişey anladım yapılmıyor çok pardon kafam patlıyor sabahtan beri kendimde değilim: D
Eğer benim okadar alacağım üstüne yatacak olsun, sinir krizi geçirirdim.
Haberlere filan çıkardım, cinnet geçiren spamcının hali'diye.
Kazancın daim olsun, paylaşım için teşekkürler ayrıca.
EDİT: Allahtan bi kategori yazdık piyasayı biptiniz ya bari insanı pişman etmeseniz nasıl bi çekememezliktir ki ...liğine topluluk, sahte telif atıyorsunuz ya bazılarınız nickini okumaya değmez yemin ediyorum yazık ya sizlere
Bunlar çoluk çocuk tayfası hacı. Yaw hiç düşünmüyorlar mı bu adam emek harcıyor üç beş kuruş kazanmak için, belki evini bununla geçindiriyor, belki bir çok sıkıntısını bu para ile gideriyor hadi kopya yaptınız, spam yaptınız, el insaf niye millete sahte telif gönderiyorsunuz. Yani 10-15 kişiye spam gönderdiniz piyasadan temizlediniz size yer açılacağını mı sanıyorsunuz? Unutmayın dünyada milyarlarca bu sektörde olan insan var. El insaf diyorum.
Doğrudan yazmayacaksın , açıktan yazdiginiz her kategoriyi batırıyor insanlarımız malesef. O kategorilerde çalışan diğer kişilere de büyük zarar veriyorsunuz bu şekilde. Paylaşım tamam ama doğrudan nokta atışı yazmak demek o işi batırmak demek oluyor.
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte yeni bir tecrübe daha![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.