Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

Eyw hocam sagolun benelde onlari bulmaya calisiyorum ama benden önce 3-4 kişi yüklemiş hepside para kazanma acil onların kanalından alsam engel yiyor sanirim onlar partner

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben her denileni bire bir virgülüne kadar yaptım 10 video attım 8 izlenim var daha :) ama olsun pes etmek yok hergün 10 video atıp her denileni yapacağım 1 ay tutmasa bile tecrübe olmuş olur paylaşımından dolayı tekrar teşekkür ediyorum çok şey öğrendim bu kanalı yaparken. Bide Sendede böyle olmuşmuydu kardeşim ilk gün daha 11 izlenim var :)

Buradaki kazanç yolunda en önemli noktayı size söyliyim iyi okuyun geçler
KOSKOCA YOUTUBEDE SADECE DAHA ÇOK KAZANICAM BİRİNCİ SIRAYA YERLEŞİCEM DİYE MİLLETİN KANALINA TOPLULUK ATAN TELİF YOLLAYAN NASILSA GÖRÜLMÜYOZ DİYEN
KANAL GÜMLEYİNCE BİRİNCİ SAYFAYA ÇIKAN ÇIKACAĞINI SANA VE PARALARI GÖTÜRÜRÜM DİYE DÜŞÜNEN VE UYGULAMAYA SOKANLAR BUNLARI KİM YAPIYORSA O PARALAKRIN 1 KURUSUNUN HAYRINI ÖMRÜ BOYUNCA GÖREMESİN MİLLETİN BİRBİRİNİZİN AYAĞINI KAYDIRMAKTAN VAZGEÇİN ARTIK EKMEĞİMİZLE OYNAMAYIN OYNAYANA ZIKKIM OLSUN HERKEZE YETER BU YOUTUBE

Not bu arada bir kısmını büyük yazıcaktım sonradan farkettim tekrardan sil yaz olayına girmek istemedim böyle devam ettim umarım sorun olmaz iyi forumlar bu güzel konu içinde teşekkürler EmekThor :)
dip not : bu ttnetinde allah belasını versin aylardır günlerdir :@

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] aga ne içiyosan banada gönder ;D

Forumda bir katagori verildiğinde daha hayır beklemeyin ondan kısa süre içinde çöp yapıyolar :)

o bin dolarları artık zor görürüm bide üstüne viacom bana taktı gitmiş kanalın twitter sayfasındaki kapak resminden twitlere kadar her şeyi şikayet edip kapattırmış her yeni açtığım kanala telif atıyorlar yani artık bıraktım özgüne geçiyorum bence geç bile kaldık

---------- Mesaj saat 03:09:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:08:44 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION]
Kategorileri sallama verecektin.
Forumda kategori önerirsen helede açıktan böyle önerirsen O Kategoriden Yüzlerce kanalı aynı gün içinde açılmış şekilde bulursun.

Senin kanalı hem kopyalamışlar hemde üstüne Telif felan atmışlar.
Geçmiş olsun ne diyelim.
Sonra forumda neden kategori paylaşılmıyor deniliyor, Paylaşıncada böyle oluyor işte.

Forever ÖZGÜN! abi bırakıyorum sapamı cartı curtu 3 aya 100 k abone yaparık inşaallah:D

---------- Mesaj saat 03:11:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:09:47 civarında gönderildi. ----------

Valla ben her denileni bire bir virgülüne kadar yaptım 10 video attım 8 izlenim var daha :) ama olsun pes etmek yok hergün 10 video atıp her denileni yapacağım 1 ay tutmasa bile tecrübe olmuş olur paylaşımından dolayı tekrar teşekkür ediyorum çok şey öğrendim bu kanalı yaparken. Bide Sendede böyle olmuşmuydu kardeşim ilk gün daha 11 izlenim var :)

1 hafta hiç izlenmedi sayılır:D

---------- Mesaj saat 03:12:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:11:05 civarında gönderildi. ----------

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] aga ne içiyosan banada gönder ;D

ahahah:D köy havası almış gelmiş memleketten [MENTION=2850]By.Solver[/MENTION]

hocam video önü çıkan reklamın tıklanması gerekiyormu yoksa reklam bitene kadar izleseler yeterlimi acaba,bilginiz varmı

Arkadaşlar siz siz olun çalıştığınız kategori ile alakalı detayları vermeyin [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] arkadaşımızın yaptığı takdirlik bir olay.Ne yazık ki olanları görüyorsunuz.Daha ilk günden sahte telifler vs.Bu ne açgözlülük, çakallık, haysiyetsizlik vs... (daha yazardım da neyse) Bence Yt da herkes deneye deneye kazanmalı.Armut piş ağzıma düş ne güzel memleket be.Bu forumda çoğu arkadaş kendi deneyerek geceleri pc başında uyuyarak, kafa patlatarak kazanmaya başladı.Hem bakın olaya mantık çerçevesinden bakalım;
Ben yarın bir konu açsam desem ki "Tom ve Jerry Telif Vermiyor" veya "Tom ve Jerry Çizgi Dizisinden Para Kazanalım" ertesi gün bu çizgi filmini önceden atanlar da kazanamaz.Neden?Çünkü önceden 3-5 kişi yüklerdi (ki olması gereken bu) bu sefer onlarca kişi yüzlerce kanal açıp binlerce defa yüklediğinde iş işten geçmiş oluyor.Bu bencillik değildir.Yardımcı oluruz olursunuz kazanmaya teşvik edilir her türlü ama detay kesinlikle verilmemeli.Kulağınıza küpe olsun.

hocam video önü çıkan reklamın tıklanması gerekiyormu yoksa reklam bitene kadar izleseler yeterlimi acaba,bilginiz varmı

tıkla yada sonuna kadar izle tıklandı sayılır, skip ad dersen tıklanmadı sayılır:D

---------- Mesaj saat 03:36:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:34:46 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar siz siz olun çalıştığınız kategori ile alakalı detayları vermeyin [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] arkadaşımızın yaptığı takdirlik bir olay.Ne yazık ki olanları görüyorsunuz.Daha ilk günden sahte telifler vs.Bu ne açgözlülük, çakallık, haysiyetsizlik vs... (daha yazardım da neyse) Bence Yt da herkes deneye deneye kazanmalı.Armut piş ağzıma düş ne güzel memleket be.Bu forumda çoğu arkadaş kendi deneyerek geceleri pc başında uyuyarak, kafa patlatarak kazanmaya başladı.Hem bakın olaya mantık çerçevesinden bakalım;
Ben yarın bir konu açsam desem ki "Tom ve Jerry Telif Vermiyor" veya "Tom ve Jerry Çizgi Dizisinden Para Kazanalım" ertesi gün bu çizgi filmini önceden atanlar da kazanamaz.Neden?Çünkü önceden 3-5 kişi yüklerdi (ki olması gereken bu) bu sefer onlarca kişi yüzlerce kanal açıp binlerce defa yüklediğinde iş işten geçmiş oluyor.Bu bencillik değildir.Yardımcı oluruz olursunuz kazanmaya teşvik edilir her türlü ama detay kesinlikle verilmemeli.Kulağınıza küpe olsun.

Kulağıma küpe yaptım :D daha hayatta öğreneceğim Çooook şey var:D

Aynen katılıyorum, dediklerine,
Süper yazmışsın devam et..

Özelliklede şu kelimeler çok güzel;

Bence Yt da herkes deneye deneye kazanmalı.Armut piş ağzıma düş ne güzel memleket be.Bu forumda çoğu arkadaş kendi deneyerek geceleri pc başında uyuyarak, kafa patlatarak kazanmaya başladı.

Yazıklar olsun. Nasıl bir millet olduk. Bir daha böyle bir konu açılmaması için herkesin kulağına küpe olur inşallah. Ekmek yediğimiz bir kaynağı kurutmuş oldun bu konu ile.

Tüm kanallarıma bildirimler geliyor ve kapatılıyor. Yapan da türk. Nasıl şerefsiz insanlarımız var anlamak mümkün değil.

Yazıklar olsun. Nasıl bir millet olduk. Bir daha böyle bir konu açılmaması için herkesin kulağına küpe olur inşallah. Ekmek yediğimiz bir kaynağı kurutmuş oldun bu konu ile.

Tüm kanallarıma bildirimler geliyor ve kapatılıyor. Yapan da türk. Nasıl şerefsiz insanlarımız var anlamak mümkün değil.

özür dilerim senden niyetim zarara uğratmak değildi:(:(:(

Selamlar, merak ettiğim neden partnerli yaptığınız kanalınızı? Neden adsense değil?

EDİT: Allahtan bi kategori yazdık piyasayı biptiniz ya bari insanı pişman etmeseniz nasıl bi çekememezliktir ki ...liğine topluluk, sahte telif atıyorsunuz ya bazılarını insan yerine koymaya değmez değmez yemin ediyorum yazık ya onlara

Nankör İnsanlar Bitmek Bilmiyor.
Herşeye Rağmen Bu İnsanların Arasında İyi İnsanlarda Vardır Düşüncesiyle Savaşmak..

(Yazıklar Olsun)

Değerli Bilgileriniz İçin Teşekkürler.

Bu kategoriye forumun dadandığı nasıl hemen belli oldu inanmıyom ya, Adam benim vidyomu almış benimkine bütün hesaplardan girip Dislike basıyor. Benim kanalı birebir çeken bir sürü kanal. Sahte telifler havada uçuşuyor Bravo ya! Adam size yol gösteriyor siz daha önceden o yoldan gidenlerin ayağını kaydırmaya çalışıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri