Az Kanalla Çok Kazanç, Kelimede 1. Sıraya Çıkmak, Ve Abone Kasmak

Bu kategoriye forumun dadandığı nasıl hemen belli oldu inanmıyom ya, Adam benim vidyomu almış benimkine bütün hesaplardan girip Dislike basıyor. Benim kanalı birebir çeken bir sürü kanal. Sahte telifler havada uçuşuyor Bravo ya! Adam size yol gösteriyor siz daha önceden o yoldan gidenlerin ayağını kaydırmaya çalışıyorsunuz.

Ya şöyle bi düşününce 100 tane çizgi film var.Animeler bir yanda,türkçe çizgi filmler bir yanda,yabancı gelmiş geçmiş milyon tane çizgi film var.
Adam sana yol gösteriyor,sen gidip adamın kazancına ortak çıkıyorsun.
Git donald duck yükle , duffy duck yükle , pempe panter yükle niye adamın yüklediğini yüklüyorsun!! Para için Herşeyi yapan adamdan korkacaksın abi,yarın bir gün vatanını da satar,milletini de satar para için :confused:

Ya şöyle bi düşününce 100 tane çizgi film var.Animeler bir yanda,türkçe çizgi filmler bir yanda,yabancı gelmiş geçmiş milyon tane çizgi film var.
Git donald duck yükle , duffy duck yükle , pempe panter yükle niye adamın yüklediğini yüklüyorsun!! Para için Herşeyi yapan adamdan korkacaksın abi,yarın bir gün vatanını da satar,milletini de satar para için :confused:

Kardeşim sadece adamın yüklediğini yükleseler gine iyi şereften yoksun insanlar yol öğrendikleri insanların kanalını kopyalamakla kalmayıp kapattırıyorda
öyle yapıpta kazananların kursağında kalsın
bunlar anasını babasınıda satar
şimdi okuyolar kanallara saldırcaklar ama son bombardımandan sonra sildim zaten gizli gizli yeni aççam n*h sahte telif atarlar artık :D

Edit : Ayağımızı kaydırıp ekmeğimizle oynayanlar ekmeğimle oynayanın ekmeğine kan doğrarım diye bir söz vardır sizede ekmek yok merak etmeyn siz nasılsa sırayla bu işler.

Kardeşim sadece adamın yüklediğini yükleseler gine iyi şereften yoksun insanlar yol öğrendikleri insanların kanalını kopyalamakla kalmayıp kapattırıyorda
öyle yapıpta kazananların kursağında kalsın
bunlar anasını babasınıda satar
şimdi okuyolar kanallara saldırcaklar ama son bombardımandan sonra sildim zaten gizli gizli yeni aççam n*h sahte telif atarlar artık :D
Yazıklar olsun Haysiyetsiz herifler.
Hem adam iyi niyetle yol gösteriyor hem de adama yapılana bak.Bunu yapanlar o paranın zerre hayrını görmesinler.:mad:

benim tüm kanallarımı kapatsınlar umrumda değil ama 10 larca adam mesaj attı senin yüzünden kanallarım kapandı, gördünmü yaptığını,çok yanlış yaptın hocam gibi bana koyan bu işte al o 25 bin kazanan kanalı senin olsun ama millete telif topluluk atma 2-3 kişi adımı vermeden bana tepki olarak konu bile açtı ben bu adamlardan yalvar yakar özür diliyorum iyi niyet vardı herkesi memnun ettiğimi düşündüm ama yanılmışım kaç gündür vicdan azabı çekiyorum:(:(:(

benim tüm kanallarımı kapatsınlar umrumda değil ama 10 larca adam mesaj attı senin yüzünden kanallarım kapandı, gördünmü yaptığını,çok yanlış yaptın hocam gibi bana koyan bu işte al o 25 bin kazanan kanalı senin olsun ama millete telif topluluk atma 2-3 kişi adımı vermeden bana tepki olarak konu bile açtı ben bu adamlardan yalvar yakar özür diliyorum iyi niyet vardı herkesi memnun ettiğimi düşündüm ama yanılmışım kaç gündür vicdan azabı çekiyorum:(:(:(

Hocam örnek verdiğiniz kategori neydi ki? Çizgi film?

konuyu şikayet edip kapattırın. daha fazla dadanmasınlar konuya. veya bundan sonra butür konuları forumun index almayacak sadece üyelere özel bölümlere acın.

ayrıca telif veya dislike atanlara aynı şekilde karşılık verin.

emektor arakadasım ozelden yazabılırmısın bana bır sey soracagım sana

g+ mutlaka bağlı olsun demişssinde ordan paylaşanlar hemen bu video başkasının filan diyorlar şikayet oranı daha artıyor gibime geliyor =)

sırf bu yüzden ne türklerin izlediği ne de yüklediği şeylerle çalışıyorum,yabancılarda da yok mu pislik adamlar var ama türkiye gibi sinir hastası yapacak vaziyette değil en azından durum.

İşin tuhaf tarafı tr içerikleri değil de yabancı içerikleri sahipleniyor olmaları :) Bu daha da tuhafıma gitti.
sırf bu yüzden ne türklerin izlediği ne de yüklediği şeylerle çalışıyorum,yabancılarda da yok mu pislik adamlar var ama türkiye gibi sinir hastası yapacak vaziyette değil en azından durum.

hocam Allah rızası için şu konuyu kapattır ya sildir hatta.
şerefsizler sahte telif yolluyor ne zamandır emek verdiğim kanalıma. adam şerefsiz ya kanalı kopyalamış bide telif yolluyo.

valla telif yemekten bıktım. Kanallarım tek tek gidiyor. Artık bu işte para kalmadı sanırım hayırlı uğurlu olsun. Çok teşekkür ederim hocam vallahi herkese çok yardımın dokundu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri