Az Miktarda Para Nasıl Değerlendirilir?

İdda oyna tek mac olan yurtdışı sitelerinden hergün 1.20 oran bulsan 2000*20=40000 sabır sistemiyle kazanabilirsin abartırsan batarsın ama ben gibi :)

Merhaba arkadaşlar 2000 tl gibi bir miktar nasıl değerlendirilir.

Miktar örnek olarak verilmiştir.

DÜnya üzerinde kurulan tüm risk taşıyan para yatırımların amacı, senin, benim gibi elinde üç kuruşu olanların paralarını alıp cebe indirmek için vardır.

O nedenle daha alkıselim bir şekilde degerlendirmeni öneririm, altın, döviz vs gibi. getiri olsun diye değil elinde tutmak harcamamak için düşün çünkü sermayesinin küçük olduğu her işte karda büyük olmayacaktır. Faizede atsan, borsayada girsen ne yaparsan yap getirisi yok denecek kadar az bir para olacaktır.

Elinde tutmak, birikim yapmak amaçlı şeyler düşün.

hocam sana tek bi şey söyleyim yerin varsa muhabbet kuşu üretimi işine gir kısmet olursa bende giricem bi araştır istersen

Muhabbte kuşu üretimi gereksiz iştir.Evimde 2 tane var ticaret anlamında bir seyim yok.

Ama muhabbet kuşu üretimi bir pet shopun olmadımı gereksiztir.Yemi var altı temizligi var sulugu var. Hemde pet shopun olmazsa nasıl yapmayı planlıyorsun ? evden satış olsa yine kötüdür hayvanlara eziyet çünkü. Evden satış olsa mesela ben istanbuldayım ankaradan siparis niye verim en yakın hayvan satan yere gidip alırım ?

YT bazlı düşünürsek, iddiali(500.000+) facebook sayfaları alınabilir. Hem reklam başına gelir alırsın, hem de kendi videolarını paylaşırsın.

2 bin lira iddaaya basılırmı allah aşkına kimbilir nasıl kazandın o parayı.biriktirmeni öneririm şans oyunlarına falan bulaşma hiç.ben öyle yapıyorum.altın falan alabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri