Az önce kapatılan mNote konusu

• Kullanıcı simbus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

simbus

Kayıtlı Üye
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] hocam bi mesaja kızıp neden altın değerinde değerli paylaşımların bulunduğu ( en azından benim için ) konu kapatıldı ki?

valla çok işime yarıyodu bilgiler 1 kişi yüzünden bizi kırma lütfen

Mnote hocam bende arkadasin dusuncesine katiliyorum paylasimlarini esirgeme 3-5 coluk cocuk cikacaktir illaki biz takipteyiz daima...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kişi yüzünden değil uzun zamandır aktif paylaşım yapmıyorum. Yapıncada böyle dengesizler canımı sıkıyor :) Ben zaten kazanıyorum yani başkalarına yardım etmem yol göstermem veya onların tabiri ile kandırmam benim kazancımı ne artırır ne eksiltir. Benim çok gerimdeler ama anlamıyolar :) Serk@nYT bunlar yüzünden forumu devretti. Yeni hedef mNote :)

EDİT : KONU AKTİF

1 kişi yüzünden değil uzun zamandır aktif paylaşım yapmıyorum. Yapıncada böyle dengesizler canımı sıkıyor :) Ben zaten kazanıyorum yani başkalarına yardım etmem yol göstermem veya onların tabiri ile kandırmam benim kazancımı ne artırır ne eksiltir. Benim çok gerimdeler ama anlamıyolar :) Serk@nYT bunlar yüzünden forumu devretti. Yeni hedef mNote :)

hocam tek tek banlayın bunları elinde sonunda sağlam kişiler kalıcaktır forumda

abi üyelikleri neden kapatmıyorsunuz anlam veremiyom.

Onlardan dolu hocam yani o dengesiz çoluk çocuklardan... bu forumun temizlenmesi lazım.

Hocalarım adam haklı 220 mesaj varsa 30 40 tanesi gereksiz kendini bilmezlerin mesajı 1 taneside zaten abartı düzeyine gelmiş 5 yaşında çoçuğun bile söylemeyeceği sözler yani bu forum öyle bi hal almışki iyilik yapmaya çalışınca bile hakaretler , seviyesiz mesajlar , ukalalıklar boy gösteriyo teşekkür etmesi gereken yerde yapılanlar hiç hoş değil.

ooo herkes böyle konu açarsa :)

Ya hocam tamam gerçekten haklısın konu çok gereksiz bi konu fakat bu konu kişisel değil tüm forumu ilgilendiren bi konu. Önceden forum Serkan abinindi şimdi mNote ye ait tabii ki onunla ilgili köşe de açılabilir kendisi de o şekilde yardımcı olmaya çalışabilir. Adamın birisi geliyor şöyle böyle yapıp müslüman geçinmeyin serkan ı taklit etmeyin demeye getirirdi lafı e her böyle laf çarpıtılmasında konular kilitlenip herkes işine mi bakacak bi densiz için?

ceza vermekten sıkıldım valla ...
sıkılınca ban atmaya başlarım.(kelimelerine dikkat etmeyenlere bu lafım)
her fırsatta düşünmeden yazı yazmayın.sokak ağzıyla olan laflara birini hedef almıyorsa bile işlem yapıyoruz.

bu konuya özel değil genel konuşmak gerekirse son zamanlarda dikkat ediyorum bütün konular kısa sürede sidik yarışına ben şu kadar kazanırıma,screenshot paylaşımına faydasız bir ego tatminine dönüyor,direk kazanç paylaşmak zaten yasak (sözde) ama artık ima edilmesi bile yasaklanmalı ciddi yaptırımlar uygulanmalı yoksa hiç bir konudan verim alınmıyor,kazanç nasıl paylaşılır atıyorum bir partnerden para çekiliyordur 4 haneli geldi 3 haneli geldi şeklinde,diğer türlü gerçekten can sıkmaya başladı bu mevzu

Tamamen kıskançlık hocam bizim insanlarımızda çok görülen çekememezlik.

İT ürür kervan yürür bu söz onlar için :D

Şu forumda o kadar çok ukalaca konusan var ki. Zaten üyeler kendini ukalaca konusmalarından belli ediyor ama hiç ceza verilmiyor.Bu forumun sıkı temizliğe ihtiyacı var hocam.Lütfen temizleyin.

Şu forumda o kadar çok ukalaca konusan var ki. Zaten üyeler kendini ukalaca konusmalarından belli ediyor ama hiç ceza verilmiyor.Bu forumun sıkı temizliğe ihtiyacı var hocam.Lütfen temizleyin.

benim üyelik tarihim yenidir.4 ay falan.ilk iki ay iyiydi fakat şu son 2 ayda insanlar çok bozuldu çok.inşallah güzel bi temizlik olur dediğin gibi

O konunun kapatılmasına sebep olan mesajı okudumda cidden terbiyesizlik birilerinin içinde derin büyük bir kuyruk acısı var ve kime saldıracaklarını şaşırıyorlar. Zamanla yavaş yavaş hepsi temizlenecek herşey oturacak fakat gereksiz yere yalan yanlış laflarla bir başkasının kalbini kırmak güzel bir iş değil hele ki bu aylarda.

Her zaman yazıyorum 16-19 Yaşındaki heLEcanlı gençlerin Zengin olma sevdasıyla foruma saldırmasından kaynaklanıyor bu saçma sapan yorumlar.
Biz Gençlere doğruyu yazınca KÜSÜYORLAR.
:D

Bildiğin küsüyor zaten anlıyorsun Çocuk olduğunu onun.
İnci Tayfası burda özellikle Foruma üye alımı açık olduğu şu 10-15 gündür hepsi İNCİ BEBESİ.
Açtıkları konulardan bile belli.

Birde Konu Dışı bölümü Ana Sayfada görünmüyordu nede güzel oluyordu.
Tekrar kapatılsada isteyen o konuda takılmaya devam etse.

Kim kime ne demis ne oldu yoktuk kavga felan mi cikti miranamahmut nickli bir uye biseyler demis ondan mi kizmis mnote hocam benden bir tavsiye uyelikler kapatilsin forumun degeri anlasilsin bebe belk oldu etraf

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri