Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 kişi yüzünden değil uzun zamandır aktif paylaşım yapmıyorum. Yapıncada böyle dengesizler canımı sıkıyorBen zaten kazanıyorum yani başkalarına yardım etmem yol göstermem veya onların tabiri ile kandırmam benim kazancımı ne artırır ne eksiltir. Benim çok gerimdeler ama anlamıyolar
Serk@nYT bunlar yüzünden forumu devretti. Yeni hedef mNote
EDİT : KONU AKTİF
1 kişi yüzünden değil uzun zamandır aktif paylaşım yapmıyorum. Yapıncada böyle dengesizler canımı sıkıyorBen zaten kazanıyorum yani başkalarına yardım etmem yol göstermem veya onların tabiri ile kandırmam benim kazancımı ne artırır ne eksiltir. Benim çok gerimdeler ama anlamıyolar
ooo herkes böyle konu açarsa![]()
abi üyelikleri neden kapatmıyorsunuz anlam veremiyom.
hocam tek tek banlayın bunları elinde sonunda sağlam kişiler kalıcaktır forumda
Tamamen kıskançlık hocam bizim insanlarımızda çok görülen çekememezlik.
İT ürür kervan yürür bu söz onlar için![]()
Şu forumda o kadar çok ukalaca konusan var ki. Zaten üyeler kendini ukalaca konusmalarından belli ediyor ama hiç ceza verilmiyor.Bu forumun sıkı temizliğe ihtiyacı var hocam.Lütfen temizleyin.
Üyeliklerle ilgili zaten yeni bir çalışmamız var bu hafta sonu inşAllah aktif olacak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.